Arsenija Написано Децембар 31, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2013 Jovan Jovanović Zmaj - Pođem, klecnem, idem, zastajavamPođem, klecnem, idem, zastajavam,Šetalicu satu zadržavam,Jurim, bežim, ka' očajnik kleti,Zborim reči, reči bez pameti:"Ne, ne sme umreti!" Vičem Bogu: Ona je još mlada!Vičem pravdi: Ona se još nada!Anđelima: Vi joj srca znate!Vičem zemlji: Ona nije za te!Ni otuda nema mi odjeka...Vičem sebi: Zar joj nemaš leka?...Idem, stanem, ka' očajnik kleti,Opet zborim reči bez pameti:"Ne sme nam umreti!"Idem, stanem, pa mi klone glavaNad kolevkom gde nam čedo spava.Čedo s' budi, pa me gleda nemo;Gledamo se, pa se zaplačemo;Pa i njemu, ka' očajnik kleti,Zborim reči, reči bez pameti:"Ne sme nam umreti!" Срђан Ранђеловић, @RADA, Столе and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Столе Написано Децембар 31, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2013 Gledamo se, pa se zaplačemo; Немам коментар. И не треба ни да га имам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бели Раде Написано Децембар 31, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=25jfAcmO9wA Срђан Ранђеловић, Лидија Миленковић and мирођија је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Децембар 31, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2013 ... inače sam vrlo emotivna tako da ima dosta pesama koje dotiču moje srce, uglavnom romska,klasična i duhovna muzika je ta koja me može do suza dodirnuti, jedna od tih pesama je. Sanja Т. and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Децембар 31, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2013 YOKA је реаговао/ла на ово 1 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Blaža Željko Написано Децембар 31, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2013 Odmor, suze, lek, ...sve u jednoj kompoziciji.. Миловановић Маја Младенка and YOKA је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Децембар 31, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2013 ja kao kiša plačem na ovu verziju http://www.youtube.com/watch?v=za_6A0XnMyw&feature=player_detailpage da, jer i on plače dok pjeva,pred kamerama i hiljadama ljudi, a to je doživljeno, pročitaj na wikipedii, ostavila ga draga, ali zato jer je on nju natjerao na abortus ploda njihove ljubavi Саша од Москве је реаговао/ла на ово 1 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Децембар 31, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2013 Jedna od onih koje me bacaju u sevdah. Лидија Миленковић, Саша од Москве and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 3 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NovoIme Написано Децембар 31, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2013 Ovaj video me je potpuno rasplakao... Ne znam da li me je vise dirnula muzika i li sama prica... Никола Поповић, Миловановић Маја Младенка, Саша од Москве and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
MilanT Написано Децембар 31, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2013 Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Саша од Москве Написано Децембар 31, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2013 da, jer i on plače dok pjeva,pred kamerama i hiljadama ljudi, a to je doživljeno, pročitaj na wikipedii, ostavila ga draga, ali zato jer je on nju natjerao na abortus ploda njihove ljubavi joj nisam to znala... ja se samo sećam da kad sam naletela na nju (nisam je gledala, samo slušala, jer znam francuski po malo) - nisam mogla da zadržim suze Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме. Арапска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Децембар 31, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2013 nana and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Децембар 31, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2013 Garavi sokak, "Na Temerinskom vašaru". Rasplačem se, i stane mi knedla u grlu. Oči zasuze najstrašnije, izgubi se sjaj i glavu pognem. " Na temerinskom vašaru, uz'o sam šešir plišani, da mogu budan sanjati, kad kiše počnu padati..... Kad jesen tugu najavi, i u mene nanišani, da samo šešir nakrivim, i ni o čemu ne mislim....I da me ne voliš, i ime ne pamtiš, i da me nikada, nisi voleo. " nana, YOKA and Inner Truth је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Децембар 31, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2013 http://youtu.be/X0z1OD326V8 Oglo, Jelena 76, Дијана. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Децембар 31, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2013 joj nisam to znala... ja se samo sećam da kad sam naletela na nju (nisam je gledala, samo slušala, jer znam francuski po malo) - nisam mogla da zadržim suze i ja sam bila fascinirana, zato sam gledala kako je pjesma nastala; tek posle sam pronasla jadrankinu verziju, koja meni lično više znači i ja sam učila fr.u školi pa sam i tekst našla i znam je gotovo cijelu napamet; potpuno samoumanjenje u ljubavi... i mislila sam kako je mogla da ga ostavi? međutim ars altera pars - ima i druga strana Саша од Москве је реаговао/ла на ово 1 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука