Istochnik Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 (измењено) Evo Dosao si ovdje da me uhvatis za rjec, jadan i bjedan si. Molitva u tom slucaju bi bila za to da ''dobro'' prevlada zlo, a ja nisam rekao ''molitvu protiv necega''. I ne ubacuj mi vise rjeci u usta. Измењено Октобар 21, 2013 од obi-wan Убудуће немој овако етикетирати! Oglo је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 Bilo kako bilo,dijevojka je uzrok ove teme ovdije danas,gdje je prvo krenulo,sažaljenje i pohvale,zatim ismijavanje,pa osuđivanje i na kraju se evo svađamo između sebe,bila su dva bloka,prvi protiv ove dijevojke ,drugi za nju,sad smo razgranali svađu,prešli smo na random,ko će koga,ono njeno ogledalo što ga drži ispred sebe je ustvari ova tema kod nas,svako se potpisao na onom ogledalu,a da toga nije bio ni svijestan kada je to uradio DYNABLASTER and Istochnik је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 COVEKA MOZETE PROCENITI PO SMEHU ( F.M.Dostojevski) Za smeh je, pre svega, potrebna iskrenost, a zar ima iskrenosti kod ljudi? Za smeh je potrebna nezlobnost, a ljudi se najčešće smeju pakosno. Iskren i nezloban smeh znači veselost, a zar ima kod ljudi u današnje vreme veselosti i umeju li ljudi da budu veseli? Veselost čoveka je najvidnija crta njegova, koja ga najviše odaje. Jedan karakter dugo ne možete upoznati, ali čim se čovek bar jedanput nasmeje sasvim iskreno, pokazaće vam se njegov celi karakter odmah kao na dlanu. Samo čovek vrlo visokog i vrlo sretnog razvitka ume da bude veseo i da zarazi druge, to jest neodoljivo i dobrodušno veseo. Ne govorim o njegovom umnom razvitku, nego o karakteru, o celom čoveku. Na taj način, ako želite da prozrete čoveka i da upoznate njegovu dušu, ne posmatrajte kako ćuti ili kako govori, ili kako plače, ili čak kako se uzbuđuje plemenitim idejama, nego bolje da pogledate kako se smeje. Ako se dobro smeje, znajte da je dobar čovek. ( F.M.Dostojevski) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 COVEKA MOZETE PROCENITI PO SMEHU ( F.M.Dostojevski) Za smeh je, pre svega, potrebna iskrenost, a zar ima iskrenosti kod ljudi? Za smeh je potrebna nezlobnost, a ljudi se najčešće smeju pakosno. Iskren i nezloban smeh znači veselost, a zar ima kod ljudi u današnje vreme veselosti i umeju li ljudi da budu veseli? Veselost čoveka je najvidnija crta njegova, koja ga najviše odaje. Jedan karakter dugo ne možete upoznati, ali čim se čovek bar jedanput nasmeje sasvim iskreno, pokazaće vam se njegov celi karakter odmah kao na dlanu. Samo čovek vrlo visokog i vrlo sretnog razvitka ume da bude veseo i da zarazi druge, to jest neodoljivo i dobrodušno veseo. Ne govorim o njegovom umnom razvitku, nego o karakteru, o celom čoveku. Na taj način, ako želite da prozrete čoveka i da upoznate njegovu dušu, ne posmatrajte kako ćuti ili kako govori, ili kako plače, ili čak kako se uzbuđuje plemenitim idejama, nego bolje da pogledate kako se smeje. Ako se dobro smeje, znajte da je dobar čovek. ( F.M.Dostojevski) Slazem se, ali se ne slazem sa podvucenim, to je njegovo licno tripovanje mracne faze. Ja vidim besmislen i bezuman smeh samo kad ukljucim televizor i vidim politicare i iskrivljene maske, inace ne srecem tu vrstu smeha. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 Dosao si ovdje da me uhvatis za rjec, jadan i bjedan si. da se nisi malo zapričao ? molim administraciju da reaguje Andre Williams, Veliki Marko and Ayla је реаговао/ла на ово 3 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 meni je dijalog izmedju ogla i istočnika bio simpatično smešan... izvinjavam se ako je delovalo da se nasladjujem i pakosno kliberim... pokaži gde sam to reko, care! ... i ovaj mu citirao LOL Istočniče, seti se stare poslovice Šošona - dont judge a forum member by his smiley...ili u prevodu - ne sudi o članu foruma po njegovom smajliju Andre Williams, Gordana ., Mironosica and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 COVEKA MOZETE PROCENITI PO SMAJLIJU (Istochnik) DYNABLASTER and Andre Williams је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 Ja vidim besmislen i bezuman smeh samo kad ukljucim televizor i vidim politicare i iskrivljene maske, inace ne srecem tu vrstu smeha. Ja srecem taj besmislen smeh/osmeh svuda, ima ga i na ovom forumu. Politicari i glumci su samo posebna kategorija, oni su prevazisli sve. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 Dosao si ovdje da me uhvatis za rjec, jadan i bjedan si. Jesu li ti i molitve ovako tople? Pretjera ga...al baš. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 da se nisi malo zapričao ? molim administraciju da reaguje A sta sam tu lose rekao? Jednostavno zalim covjeka, naravno u pozitivnom smislu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 Она стоји и ћути. Не ради ништа. Сва наша тумачења и реакције су унутар нас и чиста пројекција нашег стања на њу. Није нам добро. Трагично се схватамо озбиљно. Mironosica, obi-wan, Ayla and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 meni je dijalog izmedju ogla i istočnika bio simpatično smešan... izvinjavam se ako je delovalo da se nasladjujem i pakosno kliberim... pokaži gde sam to reko, care! ... i ovaj mu citirao LOL Istočniče, seti se stare poslovice Šošona - dont judge a forum member by his smiley...ili u prevodu - ne sudi o članu foruma po njegovom smajliju citirao je nesto sasvim drugo. Al ok. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 A sta sam tu lose rekao? Jednostavno zalim covjeka, naravno u pozitivnom smislu. Jesi li čuo za onu - stala ruga pokraj puta? ...a sad stani pred ogledalo i čudi se ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 Jesu li ti i molitve ovako tople? Pretjera ga...al baš. Osudjujes mene a on ljude hoce da hvata za jednu rjec i da nesto mudruje, pa moram biti iskren i reci da je to malodusno, kazi nesto i njemu. Vidio sam na pocetku teme neko je tebe ispravljao zbog jednog slova i to mi se nije svidjalo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 Она стоји и ћути. Не ради ништа. Сва наша тумачења и реакције су унутар нас и чиста пројекција нашег стања на њу. Није нам добро. Трагично се схватамо озбиљно. Opet vrtis, nisu to nasa stanja, nego gledamo sta devojka radi i zbog cega to radi pokusavamo da proniknemo. To sto je stavila ogledalo je samo alibi za sopstveni ego. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука