kordun Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 Svi mozemo samo da nagadjamo sta je cilj ove cure i mozda cemo svi reci nesto drugacije, ja mislim da je bas to sto si ti reko, da pokaze kakva smo mi ljudi stoka. I meni još od jutros miriše na to,u svakom slučaju ne stoji tamo dzabe,bitna joj je reakcija ljudi,samo pitanje je koliko je Prijedor dobro mijesto za to,jer nisam sreo nigdje tako dobre ljude kao tamo,a prošao sam pola evrope... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 To sa kutijom se ni meni ne sviđa Vi odma mislite da je ona sebi sama stavila kutiju na glavu? Ja bi prije reko da je neko tu kutiju njoj stavio na glavu samo tako iz ljudske pokvarenosti. w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 Svi mozemo samo da nagadjamo sta je cilj ove cure i mozda cemo svi reci nesto drugacije, ja mislim da je bas to sto si ti reko, da pokaze kakva smo mi ljudi stoka. Jeste, najlakse je pokazati kako su drugi stoka. Diogen sindrom. Jedan dzemper, dva, i to je vec manufaktura! :good2: Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 Интернет, фејсбук, разна модерна одјећа, итд...ко то све финансира кад стоји ту по цјели дан и глуми мајмуна? Roditelji,ko će drugi,više od pola nacije živi na tom principu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 Vi odma mislite da je ona sebi sama stavila kutiju na glavu? Ja bi prije reko da je neko tu kutiju njoj stavio na glavu samo tako iz ljudske pokvarenosti. Pa jeste, kad su svi vec tako pokvareni ucinili su joj uslugu, da ih ne gleda... takve zle... al da sve poglede privuce na sebe. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 u duhu modernog školstva... možda je ovo neki magistarski ili doktorski rad Апсурдно је, што људи придају овоме толику пажњу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 Pa jeste, kad su svi vec tako pokvareni ucinili su joj uslugu da ih ne gleda... takve zle... al da sve poglede privuce na sebe. Na kraju ce nju svi demonizovati i reci da je cudna, bolesna i da je treba strpati u ludnicu itd, samo zato sto stoji tu i sto je drugacija od ostalih, a jedina njena krivica je sto samo stoji na jednom mjestu. Mora da bude kao svi ostali da ulazi u trgovine, gleda reklame i kupuje nesto, mora biti dobar potrosac kao i svi drugi u kapitalistickom drustvu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Панарет Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 Е, овакав одговор треба да дају православни хришћани, који желе да изразе протест против "геј параде". Али, шта ћеш, ми смо чобани. А има толико начина да човек цивилизовано, снажно и ефикасно изрази своје неслагање. Нажалост, тек би тада геј активисти (и не само они) исмевали православне хришћане, а такав протест би мало кога дотакао. Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 Е, овакав одговор треба да дају православни хришћани, који желе да изразе протест против "геј параде". Али, шта ћеш, ми смо чобани. А има толико начина да човек цивилизовано, снажно и ефикасно изрази своје неслагање. Ne znam, niko me nije pitao ni što mislim, a ne što se palim "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 Нажалост, тек би тада геј активисти (и не само они) исмевали православне хришћане, а такав протест би мало кога дотакао. Они ће исмевати како год да окренеш. То им је метод борбе. Међутим, права порука би сигурно добро дошла и сигурно би се многих дотакла. Убеђен сам у то. На пример, сабласно пусте улице за време параде, организовано склањање (одлазак на излет, на пример) становништва из града, за време организовања - то би био велики "шамар" егзибиционистима. Gordana ., Саша од Москве, ИгорМ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 Na kraju ce nju svi demonizovati i reci da je cudna, bolesna i da je treba strpati u ludnicu itd, samo zato sto stoji tu i sto je drugacija od ostalih, a jedina njena krivica je sto samo stoji na jednom mjestu. A cemu sad to mastanje? Ako je umetnicko-dramski performans nek stoji i beskonacno ako oce, ali ako je poruka onda nije jasna. Budi jasan da svak razume, nemoj tu da mi palamudis i bacas rebuse i insinuacije. Diogen je bio najobicniji egoman, svi su neljudi jedino je on covek, ajde molim te. Ako si covek prepoznaces coveka i on tebe, ne treba ti lampa. Najlakse je staviti karton na glavu. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 Мислим да су Сплићани организовали нешто слично. Масовно су одлазили из града, на излет, за време параде. То је одлична рекција. Игнорисање и склањање, тишина и пусте улице - по мом мишљење, најбољи одговор и са најбољом поруком. Andre Williams, Aquilius Cratus, Саша од Москве and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 Они ће исмевати како год да окренеш. То им је метод борбе. Међутим, права порука би сигурно добро дошла и сигурно би се многих дотакла. Убеђен сам у то. На пример, сабласно пусте улице за време параде, организовано склањање (одлазак на излет, на пример) становништва из града, за време организовања - то би био велики "шамар" егзибиционистима. Misliš mi se sklonimo da oni dođu na naše mijesto ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 A cemu sad to mastanje? Ako je umetnicko dramski performans nek stoji i beskonacno ako oce, ali ako je poruka onda nije jasna. Budi jasan da svak razume, nemoj tu da mi palamudis i bacas rebuse i insinuacije. Slazem se, ali mislim ako je performans onda je tako napravljen da nebi bio jasan. Ipak mislim da je lose ako odma krenemo u napad na ono sto nije jasno ili ono sto je drugacije. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 Мислим да су Сплићани организовали нешто слично. Масовно су одлазили из града, на излет, за време параде. То је одлична рекција. Игнорисање и склањање, тишина и пусте улице - по мом мишљење, најбољи одговор и са најбољом поруком. Ti bi stvarno trebao da se manes te teme, pa ovo nije ta tema lol Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука