Aquilius Cratus Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Covece nisam rekao da se iko povukao takticki,nego da se takve stvari ne pricaju preko telefona. Da li moram da te citiram? Napisao si da je neki lik u tvojoj blizini rekao da je pozvao sa tog mesta Obradovica telefonom i da mu je ovaj preko istog rekao da ga to ne zanima i ja sam na to rekao da sigurno ne bi iko normalan preko telefona rekao sta drugo a pogotovo neko ko je u tom trenutku imao 3 sudjenja i kome je zena trudna u 5om mesecu bila uhapsena. Majko mila. Evo ja cu sam sebe da citiram da za kraju bude ocito da li sam rekao samo Obradovica ili i sve ostale. A najzanimljivije mi je bilo sto sam na raskrnici Kralja Milana i Kneza Milosa cuo lika kako zove nekog telefonom i kaze da nema sa kim da krene u akciju protiv pedera jer je zvao i Obradovica i sve redom i kaze njih to ne interesuje. Pazi ti to, naprasno Obradovica ili koga god da je taj lik zvao ne interesuje a se suprotstavi pederskoj propagandi. Pa kakvo je to iskreno mladalacko i buntovnicko ubedjenje koje se ugasi samo na jedan dan?! Pa cak i da zanemarim sta sve znam o tim organizacijam i njihovoj pozadini vec bi mi ovo bilo i vise nego dovoljno da shvatim da je to protivljenje dirigovano a ne spontano. Nema potrebe da dalje teramo mak na konac i krivimo raspravu ovakvim detaljima. A i otisli smo u off zestoko. Tebi nisam napisao da ukljucis mozak,nego sam pozvao sve nas da ukljucimo mozak zajedno,sto ovo i pokazuje.Valjda?! ti svakako bolje znas sta sam ja mislio ma kako god da sam isto to napisao. Ja nisam jos toliko prozorljiv da vidim kakve su cije namere vec prosto vidim sta je napisano. A ono je bilo napisano kao klaiscna uvreda. Zbog toga u buduce trebas paziti, kao i ja, sta kako pises jer ljudi ne vide sa kakvom si ti namerom nesto napisao. Uzdravlje brate,ne uzimam nista za zlo,nadam se da neces ni ti. Sto se mene tice vec od sledeceg posta mozemo pisati kao da na ovom topiku nista bilo nije. МилошБГ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 Ја бих само додао, без намере да даље растежем причу: Ово НИЈЕ обичан форум.. Ово је ПРАВОСЛАВНИ форум. Разлика је огромна, па ако сте учествовали на неким другим, "обичним", онда НЕМОЈТЕ ОВДЕ ПИСАТИ КАО ТАМО. Овде покушавамо да сведочимо Христа, а не да се надгорњавамо... "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 E ništa nisam čitao i verovatno neću, mrzi me, ali sam ovo video na Twitteru pa rekoh da okačim povezano je sa temom Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 E ništa nisam čitao i verovatno neću, mrzi me, ali sam ovo video na Twitteru pa rekoh da okačim povezano je sa temom Па да, ти би и Христа у огањ (број деце: 0). А јесу ли наша деца само она коју родимо телом, па макар нас тукла, газила, убијала или нас се одрекла? Или су нам деца сви они који нас зову оцем или мајком, па макар им не били родитељи по телу, али нас они - због наше љубави према њима - осећају као праве родитеље? Оно прво је достојно црногорских забити. Ако се сложимо за ово дуго, онда је резултат вишеструко у корист м. Амфилохија... "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 23, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2013 Sve što se ovako javno piše verovatno se i ne dogadja iako učesnici tvrde da ZNAJU iz senke. jedna palma i da se napijem ko čovek nekih divnih ljudi koji ne ZNAJU. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vesko3 Написано Октобар 25, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2013 Anonimusi u akciji! - Al'ga hakova brate... Klikni ovdje da provjeriš Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука