МилошБГ Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 Нешто мислим што немам ја овакву тему...ништа нисам бољи од других Трудићу се да пишем шта ми падне на ум Изабрао сам за отварање свечан тренутак,кад је упаљен тв,а на њему пинк,а на пинку нека крештава дама у неком идиотском квизу,да сам хтео боље не би могао. Него,ладно је Зорица на фарми се посвађала са Мићом!!! А Зорица Брунцлик се посвађала на звездама гранда са Босанцем. Како лоше ствари у сам смирај јучерашњег дана,ох. Пијаца,постала је царско место,за вођење интелектуалних разговора. А недеља,баш леп дан. Пролеће са клупе на терен,јесен међу резерве. Почиње у Београду сајам књига,лепо. А јутрос најлепше буђење,жена ставила бебу поред мене на кревет,пробудио један од њених првих осмеха,прелеп је свет,Боже,хвала ти на томе. Али стално нека искушења,стално неке лоше ствари које некад успеју да те натерају да заборавиш на оно све лепо и најлепше. И за почетак и крај почетка "Лако је научити животињу,лако је научити простака,али тешко је научити онога који је ненаучен постао учитељ другима." - св.владика Николај Панарет, Trifke, Данче* and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 Eво ја да ти оставим први пост на дневнику. Лепо што си отворио - време ти је. коЖељ њацИ , -Владимир-, МилошБГ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 20, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 E da,hvala braci i sestri na 1000 amina za ne znam da li kratko ili dugo vreme,ali nije ni bitno,drago mi je sto se u mnogim stavovima preplicem i podudaram sa drugima,hvala i onima koji mi svojim ne slaganjem pomazu da iznesem sopstveni stav i hvala svima u sustini.Ceracemo se jos. I zelim mir u svetu Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 Желим да "Милошева писанија" буду радо читана. Сретно. Драшко and МилошБГ је реаговао/ла на ово 2 Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 20, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 Trudicu se da nateram ponekog da procita,hvala Gordana . and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 21, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Uh jako sam radostan sto sam bio na ovogodisnjem sajmu knjiga. Iako nisam planirao zbog para da idem sve se poklopilo da odem sa zenom i da pazarim ono sto me je/nas interesovalo,divan si Gospode. Super i sto danas nije bila neka nenormalna guzva kako ume biti,kad se jedva mozes kretati po prostoru,obisao sam skoro sve standove,najvise sam se zadrzavao na onima nase crkve,dosta manastira ima svoj stand,cak i manastir iz Belorusije,dosta monaha,monahinja,bio je episkop Teodosije,dosta poznatih lica... lepo bas. Slava Bogu. Драшко, Млађони and мирођија је реаговао/ла на ово 3 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Нек је са срећом! И у то име... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 21, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 ova mi je jaci hit http://www.youtube.com/watch?v=tO9L4qTjwhs Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 24, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 24, 2013 Kako pred uvek neke lepe stvari najvise iskusenja,danas dan bas nesto bezveze poceo,medjutim onda smo posto je 40ti dan od rodjenja bebca odneli bebu njena baka,mama i ja u nasu crkvu gde je ocitana molitva. Svestenik nas pohvalio da je retkost da mladi sad roditelji odlucuju da idu po redu kako treba i da retko dolaze u tu svrhu,iskreno ni ja do skora nisam znao za uzimanje znamenja i ovo,ali eto slava Bogu na vreme smo saznali . Lena je odlucila izgleda cvrsto da tu molitvu prespava,sto je i uradila. I dan je lep! hvala Bogu. Umor malo sustize ali sve se da izdrzati. Gordana ., javor, Arsenija and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Октобар 24, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2013 samo za Lenku Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 24, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 24, 2013 Heheh...juce smo bas bili da snimamo kukove(hvala Bogu sve je u redu) i tamo prepuno beba a ona se zagledala u jednog,koji onako go mi se osmehivao sram ga bilo,kad smo dosli kuci obavio sam jedan razgovor sa njom,da to ne moze tako. Uglavnom smejala se,sta to znaci ne znam,shvaticu da je primila k znanju. Gordana ., Arsenija, -Владимир- and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 24, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 24, 2013 http://youtu.be/sCE5PB0K_Lo мирођија, ines and Arsenija је реаговао/ла на ово 3 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 24, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2013 шта све волиш да слушаш од музике? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 24, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 24, 2013 Do pre par godina to je bila uglavnom omiljena rep muzika. Cak sam se i bavio malo njome,upoznao mnogo "poznatih" nasih repera i bio bas zaludjen repom,pogotovo domacim ali i stranim,apsolvirao sam ga.Od domaceg recimo imam 95% cele diskografije od 1995 pa naovamo,skoro sve sto je izaslo i nazvalo se albumom. Beogradski sindikat,Who is the best,Skaba,Prti BG,Juice do nekih lokalnih ortaka koji su uglavnom poznati samo u tim krugovima i naravno strance Wu tang,Sajprese,2 paca,Snupa... Ali u sustini uvek sam slusao sve,najmanje narodnjake,mada i to se negde zakaci. Volim i rok i pank ( corba,357,direktori,goblini...) volim ponekad i rege, do tog nekog popularnog popa i domaceg i stranog. I naravno duhovne muzike Pirga,Divne,Nebojse. Od Silvane do Nirvane. Jedinu muziku koji ne slusam i nisam se zadesio da je slusam to je neki gotik metal,dnb,rejv,psiho i slicno. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 25, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2013 Е ако је реп у питању МилошБГ је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука