Баба Написано Октобар 18, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2013 Као што каже тема. Ево рецимо овде на форуму је то занимљиво сви пропагирају идеје и ставове који јесу њихови, ајде да видимо како бисте се снашли са пропагирањем супротних идеја и ставова. Ко ће, ко ће...геј ставова је пун форум то ћемо прескочити у старту ту је Невероватни задужен. Дакле ајмо комунизам. Јаков., Драшко and МилошБГ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 18, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2013 Pod drugom Titom smo svi putovali gde smo hteli i mogao si da legnes na klupu u park da prenocis a da te niko ne pokrade a na sahranu mu je doslo x drzavnika,a vidite sad. Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 18, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 18, 2013 Pod drugom Titom smo svi putovali gde smo hteli i mogao si da legnes na klupu u park da prenocis a da te niko ne pokrade a na sahranu mu je doslo x drzavnika,a vidite sad. Добро а задатак? Који је следећи став или идеје? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 18, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2013 ja ću sebi dozvoliti da se malo narugam komunizmu,odnosno socijalizmu kao njegovom jezgru, zlatnim riječima našeg pokojnog vladike Nikolaja upućenih baš komunistima: Bog... Bog nije Bog jednakosti,no ljubavi... Jednakost bi isključila svu pravdu i svu ljubav,isključila bi sav moral. Iz groba ljubavi niče pravda,iz groba pravde niče jednakost. Zagledajte bolje u sebe i vidjećete da vi ustavri ne želite jednakost,ono što vi želite nije izjednačenje svih,no uzdignuće malih i slabih do velikih i moćnih,no nemajući moći da uzdignete male i slabe,vi svlačite velike i moćne sa njihove visine u sredinu malih i slabih. Nikada nisam nigdje pročitao lijepše riječi koje opisuju socijalizam Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Октобар 18, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2013 Tehnokratija i Zvezdane staze rulez! Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 18, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2013 neka bude,neka bude...ateizam zadatak sledeci. Баба је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Огњен Написано Октобар 18, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2013 Комунизам је најсавршеније државно уређење, испуњење идеала коме треба тежити свака хришћанска заједница. Карл Маркс у свом Манифесту наглашава да сваком треба обезбедити могућност да ради свој посао, а између осталих наводи и СВЕШТЕНИКЕ. Комунизам нигде не негира човеку право да верује и своју веру практикује. Недоследност црквене јерархије хришћанским начелима је произвео преображај комуниста у комуњаре а не сам комунизам. Баба, Istochnik, kordun and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 18, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 18, 2013 Комунизам је најсавршеније државно уређење, испуњење идеала коме треба тежити свака хришћанска заједница. Карл Маркс у свом Манифесту наглашава да сваком треба обезбедити могућност да ради свој посао, а између осталих наводи и СВЕШТЕНИКЕ. Комунизам нигде не негира човеку право да верује и своју веру практикује. Недоследност црквене јерархије хришћанским начелима је произвео преображај комуниста у комуњаре а не сам комунизам. Ооо па ти си права комуњара ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 18, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 18, 2013 neka bude,neka bude...ateizam zadatak sledeci. Атеизам је неминовна еволуција којој води дух човечанства кога наравно нема, али ако се докаже колективно несвесно то би могло да буде дух човечанства. Ма не иде ми хе би га... Ајд нек неко други пропагира атеизам МилошБГ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 18, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2013 komunizam je kad ja i Nikola Tesla čekamo zajedno u redu hranu sa istog kazana Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 18, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 18, 2013 komunizam je kad ja i Nikola Tesla čekamo zajedno u redu hranu sa istog kazana Немој ме погрешно разумети није игра дефинисања него пропагирања, дакле ти причаш о томе као да је то твој став. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 18, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2013 Немој ме погрешно разумети није игра дефинисања него пропагирања, дакле ти причаш о томе као да је то твој став. ja ne bi umio da mažem narod onim u šta sam ne vijerujem,džaba sve Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 18, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 18, 2013 Да, зато и јесте ова тема да видимо и ту вештину може ли се и како причати и оно у шта не верујеш, чисто да видите да ни политичарима није лако. Istochnik је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жедни Написано Октобар 18, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2013 Eh kako je meni bilo odlično u komunizmu. Nisam se ni rodio tada ali sam bre živeo kraljevski. Eh to je bila zemlja meda i mleka. Drugovi i drugarice ujednjeni.Eh... :D МилошБГ, kordun and Istochnik је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 18, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2013 Eh kako je meni bilo odlično u komunizmu. Nisam se ni rodio tada ali sam bre živeo kraljevski. Eh to je bila zemlja meda i mleka. Drugovi i drugarice ujednjeni.Eh... :D Brate moj još bi ti jače ožednio da živiš od propagiranja komunizma Баба and Жедни је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука