Jump to content

Исповест италијанског генерала Лузана (пажња, текст врло потресан)

Препоручена порука

мислим да није ником после оваквог текста...  :cmizdrenje:

ja sam inace preosetljiva na decu...

uh,kakve mi stvari sad padaju na pamet prosti me Boze gresnu...

Подели на овим сајтовима

• Одговори 58
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Није то ништа ни ''ново'' .. то је ИСТИНА која је задесила село Пребиловаци, и слична места где су усташе у Срећи и весељу поубијале децу и раскомадале или их и живе бацали у јаме уз песму и ликовање .. 

Ја сам више пута постављао следећи документарни филм..али очигледно слабо је то занимало људе.. јер да с егледало ..знало би се ...

Ево линка ка овом документованом ЖИТИЈУ

а ево и ка овоме што пише Мусолинију поменути генерал Лузано 

.. Нек пропадне није штета !..

Подели на овим сајтовима

Samo sam preleteo preko teksta i kako sam video par reci nisam hteo dalje ni da citam.

Ti ljudi sto su to radili upali su u ovu dimenziju

269324_800.jpg

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

И да јесте и да није истина, није ни битно, чињеница је идаље да је постојао конц. логор за децу Јастребарско, као једини у Европи. Чињеница је и да су побијене стотине хиљада беспомоћних људи. Пред тим и свим другим злочинима, а има их само у 20. веку превише, када се мало замислимо над њима, када их не доживљавамо само као историјске податке, чини ми се да се може само ћутати о томе и не заборављати никад... 

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

И да јесте и да није истина, није ни битно, чињеница је идаље да је постојао конц. логор за децу Јастребарско, као једини у Европи. Чињеница је и да су побијене стотине хиљада беспомоћних људи. Пред тим и свим другим злочинима, а има их само у 20. веку превише, када се мало замислимо над њима, када их не доживљавамо само као историјске податке, чини ми се да се може само ћутати о томе и не заборављати никад... 

jeste Srdjane ali ovde nas najvise pogadja surovost prema deci.

Подели на овим сајтовима

У филму ''Ево наше деце'' забележена је камером смрт човека који је пошао да пронађе кости своје побијене деце и жене после 50 година ..јер су комунисти бранили и паљење свећа над тим јамама ..

Снимљен је и човек који је био дете тада '41. али је преживео Јаму .. и дошао је у нади даће пронаћи мајчине кости јер се сећа док га је водила ка јами прстена на њеној руци .. још га памти ...

Херцеговци су налазили и препознавали кости .. својих ..побијених светих мученика...

Да се не заборави да су усташе ДЕВЕДЕСЕТИХ, поново бомбардовали те мученичке кости и по други пут начииле злочин, још ВЕЋИ од првог .. 

Подели на овим сајтовима

jeste Srdjane ali ovde nas najvise pogadja surovost prema deci.

Свакако... Само сам хтео да кажем да је небитно да ли је ово истина или није, постоје многа поуздана сведочанства о чудновишним и непојмљивим злочининима и над децом у НДХ.

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Ја се стално питам одакле толика мржња према Србима, да се овако бестијално иживљавају? Можда је већ писано о томе на форуму али нисам упратио. Углавном су Срби ово неспремно дочекали, у свим крајевима вођени на клање као овце. Значи да с наше стране ништа није спремано, па откуда Хрватима толика мржња и жеља да се истреби све српско...

Подели на овим сајтовима

Ја се стално питам одакле толика мржња према Србима, да се овако бестијално иживљавају? Можда је већ писано о томе на форуму али нисам упратио. Углавном су Срби ово неспремно дочекали, у свим крајевима вођени на клање као овце. Значи да с наше стране ништа није спремано, па откуда Хрватима толика мржња и жеља да се истреби све српско...

Djavo i demoni najvise mrze pravoslavne hriscane. A ti hrvati koji su to radili su bili najpodesniji za zaposedanje.

Zbog cega bas oni, ne znam, to mora da se izuci, vodi jos od Kaina.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Pa jedan smo ROD ..

Oni koji su klali su seljani iz susednih neretko i iz istih sela ,... To je jedan narod .. Jedan jezik, jedna kultura .. .. jedino je vera druga .. Ustvari vera je ISTA ali je ocito nacin verovanja drugi .. i toliko je bilo dosta da se pokrene tocak zla .. Da se napravi razlika.. i to na što duže staze .. ako je moguće ..do veka... 

I na žalost ..izgleda da se (skoro potpuno) uspelo u tome.. Dokaz da je to tako jeste i ova hronična nepokajanost Hrvata ..

Ali nemojmo misliti da mi nemamo ako ne iste, ono bar slične grehove .. koji su možda i poslužili kao podloga da se ovako nešto i dešava ..

Tako da.. i Ujedinjenje sa katolicima će se na kraju tu i desiti .. tu gde je rana najdublja.. kad se Hrvati Izmire sa Srbima,.. 

a mi sad zaključimo kad će se to odigrati ..

..

Подели на овим сајтовима

Ali nemojmo misliti da mi nemamo ako ne iste, ono bar slične grehove .. koji su možda i poslužili kao podloga da se ovako nešto i dešava ..

Можеш нешто да кажеш о подлози, на шта конкретно мислиш?

Подели на овим сајтовима

Nažalost, da li je istina ili ne ovaj slučaj, ne znam, ali bilo je i takvih slučajeva...ja znam za onaj oko Banja Luke :( Ako su pobegli od ljudske ruke, od Božije nisu sigurno. Posebno ta sotonina deca koja su na sebe primili rukopoloženje :( Oni su krivi i za to šta su deci učinili, a i šta su Crkvi učinili.

Verbum Domini Manet in Aeternum!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...