Зосима Написано Октобар 12, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2013 Хм, ако је и од благовесника,много је... verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 12, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2013 Хм, ако је и од благовесника,много је... Колико? DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 12, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2013 O neeee. Ja sam išaoi na građansko u srednjoj. Znači imam sidu? E brate, a baš nisam planirao da umrem na taj način. PS. evo promenio sam veronauku u građansko, greška Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Октобар 12, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 12, 2013 O neeee. Ja sam išaoi na veronauku u srednjoj. Znači imam sidu? E brate, a baš nisam planirao da umrem na taj način. Стварно си ишао на веронауку ? Па у том случају спасен си од сиде :good2: "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 12, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2013 Стварно си ишао на веронауку ? Па у том случају спасен си од сиде :good2: Fail hteo sam da napišem građansko Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Октобар 12, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 12, 2013 Fail hteo sam da napišem građansko У том случају да удараш у тастатуру са гуменим рукавицама,откуд знам шта си све навукао... :0102_laugh: GeniusAtWork, verum est in beer and Manolis је реаговао/ла на ово 3 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Октобар 12, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2013 Где се ово дели ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Октобар 12, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 12, 2013 Ово су памфлети, који се обично штампају на пар страница и деле се верницима у цркви... Дакле,јесте за локалну употребу, али овакав начин пропагирања и мисионарења је најблаже речено - катастрофа! Драшко, feeble, Срђан Шијакињић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Октобар 12, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2013 A pazi kad su sekte i građansko vaspitanje svrstani u isti koš... :fmqmtx: https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 13, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2013 Sva sreca te nisam isao na gradjansko sad imam manji rizik za sidu. Deki992 је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 13, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2013 Ja nisam ni na veronauku a ni na gradjansko ... A jos sam pride ucio i marksizam ... Znaci katastrofa... Deki992 је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 13, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2013 Ja nisam ni na veronauku a ni na gradjansko ... A jos sam pride ucio i marksizam ... Znaci katastrofa... Gledaj to sa vedrije strane barem nisi oboleo od side kao mi što smo na građansko išli. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 13, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2013 ... A jos sam pride ucio i marksizam ... ako smem da primetim odlichno si ga upio, savladao i prihvatio. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 13, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2013 ako smem da primetim odlichno si ga upio, savladao i prihvatio. Naravno. I cela zapadna evropa je prihvatila plodove radnicke borbe te danas nema vise divljeg liberalnog kapitalizma vec uredjenih drzava sa ravnopravnim gradjanima ali ne samo na papiru vec i u praksi .. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Небојша Написано Октобар 13, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2013 Баук кружи Европом..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука