Милан Ракић Написано Октобар 11, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2013 због удруженог злочиначког подухвата ЕУ ( САД ) и дувања у исту "тикву" са њима и сваког корака који је одговарао онима који "играју" против нас... Но нема везе, време ће показати, ако већ није! Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 11, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2013 Znaci mrzi te da kazes jednu grupu za koju to mislis sto mislis? Ili ne znas,vec pokazujes na delu sta znaci biti ispranog mozga. Sta god da je,bezveze je. Meni lichno ovim samo dokazujes da ti je samo stalo do toga sta drugi misle.. a ne do istine... jer smo na pp pricali koje su to grupe i odlichno znash i da jesu kriminalne i da necu da ih iznosim ovde zarad licne bezbednosti. Molio bih te i ti da ne pominjes. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 11, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2013 Ti odlichno znash koje su to grupe, ja sam ti ih na pp nabrojao. Ja necu da ih nabrajam ovde iz sopstvene bezebednosti. Sto sam ti i na pp rekao. I sve to odlichno znash. Da ti nije stalo do istine nego do toga da drugi misle da si upravu - upravo ovim postom dokazujes. Iz sopstvene bezbednosti? Uskoro ocekujem tvoju knjigu! Ђуро Станивук and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 11, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2013 Iz sopstvene bezbednosti? Jel bi ti javno prozivao kriminalce koji te znaju lichno - imenom i prezimenom po forumu? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 11, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2013 Niko ti to ne trazi. Kazi samo grupu za koju smatras kao sto si rekao gore da su svi od prvog do poslednjeg clana kriminalci,o tome se radi. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 11, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2013 Niko ti to ne trazi. Kazi samo grupu za koju smatras kao sto si rekao gore da su svi od prvog do poslednjeg clana kriminalci,o tome se radi. kao sto rekoh: Jel bi ti javno prozivao kriminalce koji te znaju lichno - imenom i prezimenom po forumu? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 11, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2013 Ja u klin ti u plocu,dobro nije bitno. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Октобар 13, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2013 то треба да буде исламски културни центар у оквиру њега ће бити џамија Турска и С. Арабија а иначе код Сјенице има џамија која није већа од осталих али има највиши минарет у Европи Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Октобар 16, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2013 село Дуга Пољана општина Сјеница ИМАЋЕ 15 КУПОЛА И ШЕСТ МИНАРЕТА ДВА НАЈВИША БИЋЕ ВИСОКА РЕКОРДНИХ 90 МЕТАРА Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Октобар 16, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2013 @@Небојша Јовановић, ће има лифт? Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Октобар 16, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2013 @@Небојша Јовановић, ће има лифт? Јок болан. Набавиће летећи ћилим. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 16, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2013 Ja prosto neverujem koliko vas pogadja sto ce Muftija da digne neki visok toran. Sta to mene bole brige? Taj visok toranj je samo odraz njegove zelje za paznjom - zelje koju mu vi ispunjvate svakim komentarom na taj glupi toranj. Ja bih to gled'o onako, pozitivno. Imacemo najvisi toranj? Odlichno, moze da se hvalimo u svetu kako je Srbija zemlja velike religijske slobode. -Владимир- and Јаков. је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Октобар 16, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2013 Добро ајде, може и тако, само шта сутра кад их буде толико да ће они теби да забране да исповедаш своју веру. Где год су у већини укидају слободе другима. Имаш примере свуда. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 16, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2013 Добро ајде, може и тако, само шта сутра кад их буде толико да ће они теби да забране да исповедаш своју веру. Где год су у већини укидају слободе другима. Kakve veze ima visina minareta sa time? Ako ih bude bilo, bice ih.. bez obzira da li ce da dignu visok minaret ili nece. Osim ako ne smatras da ce taj visoki minrat da poveca broj muslimana u Srbiji? Ja stvarno ne vidim kako je to moguce. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 16, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2013 Добро ајде, може и тако, само шта сутра кад их буде толико да ће они теби да забране да исповедаш своју веру. Где год су у већини укидају слободе другима. Имаш примере свуда. Pa bi ti njima da zabraniš, sa svaki slučaj, da ne bi oni u budućnosti tebi? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука