МилошБГ Написано Октобар 11, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2013 Neki imaju i po tetovazu samo psssssst,da ne cuje neko. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 11, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2013 Milosavljevicu ne postoji nijedna navijacka grupa,podgrupa,ekipa ma kako god i sta god pricao ciji su pripadnici od prvog do poslednjeg kriminalci,znaci toga u praksi a ni teoriji nema. Ako ti stvarno mislis da postoji odredjena grupa na bilo kojoj tribini a u kojoj su svi pripadnici kriminalci onda zaista ne znam...prvo mi navedi tu grupu,pa cemo dalje pricati. Navedi koja je ta jedna bar samo jedno ime mi treba od dve tri kako kazes. Ako ti stvarno verujes da dvadeset likova iz manje navijacke grupe u kojo za desetoricu znsh da su provereni kriminalci koji saradjuju i deluju zajedno a mislis da su ostalih deset doktori, advokati, rudari i generalno fina deca - izvoli veruj. Ja se ipak drzim one poslovice - svaka ptica svome jatu. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 11, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2013 Ako ti stvarno verujes da dvadeset likova iz manje navijacke grupe u kojo za desetoricu znsh da su provereni kriminalci koji saradjuju i deluju zajedno a mislis da su ostalih deset doktori, advokati, rudari i generalno fina deca - izvoli veruj. Ja se ipak drzim one poslovice - svaka ptica svome jatu. Jednu navijacku grupu sam trazio za koju verujes da su svi odreda u njoj krimosi,rekao si da ima dve,tri,dakle samo jednu trazim? Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 11, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2013 Jednu navijacku grupu sam trazio za koju verujes da su svi odreda u njoj krimosi,rekao si da ima dve,tri,dakle samo jednu trazim? Rekoh sta sam imao, ako hoces da nastavis da se pravis suntav da takve navijacke grupe ne postoje - izvoli. Ja tebi pokusavam da pokazem da si pristrasan, a ako ti hoces da me ubedjujes da takve grupe ne postoje.. izvoli.. ti odlichno znash da postoje. I ja to znam. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 11, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2013 Rekoh sta sam imao, ako hoces da nastavis da se pravis suntav da takve navijacke grupe ne postoje - izvoli. Ja tebi pokusavam da pokazem da si pristrasan, a ako ti hoces da me ubedjujes da takve grupe ne postoje.. izvoli.. ti odlichno znash da postoje. I ja to znam. Znaci mrzi te da kazes jednu grupu za koju to mislis sto mislis? Ili ne znas,vec pokazujes na delu sta znaci biti ispranog mozga. Sta god da je,bezveze je. Ali naravno ja sam pristrasan i fasista. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Октобар 11, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2013 Braća zauvek. I pod Krstom i pod polumjesecom. Za našu braću i njihovu veru, što veću kuću u kojoj će im biti ugodnije Bogu klanjati. За неверовати је Невероватни са каквом кротошћу и понизношћу човек може да служи - лицемерју. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 11, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2013 Нисам попустио пред ничијим налетом. Имам главу којом мислим. Уместо мене не мисли нико други, никаква партија или покрет. Ако подржавам Двери нисам се стопио са тим покретом и изгубио себе у њему. Имам право да се не слажем са неким њиховим ставовима. Не смемо имати тај комуњарски однос према партији у коме је партија безгрешна, непогрешива. Због таквог однаса су комунисти чинили разне лоше ствари, видели су да су лоше али су "знали" да су сигурно у криву јер партија каже другачије. Постоје фашистички настојени људи који подржавају Двери, иако Двери немају везе са фашизмом. Зато сам то и написао. Браћо, џамија нам не може нашкодити. Борите се против онога што нам може нанети зло. Колико је некада било џамија и Османлија у Србији, а сада их нема. Срби су остали, победили и надживели окупацију. Разлог томе је било јединство народа у борби против окупатора, чување Православља и националног идентитета, наталитет који није дао другоме да се насели природним ненасилним путем... а не рушење џамија. Значи, нек` каже ко шта хоће... Дакле и `начи (`вако се каже у мунуЗе :good2: ), за овај коментар Игњатије, ако ти нешто значи, у мени имаш друга до гроба! П.С. Иако не "миришем" покрет "Двери", ал` се трудим да "намиришем" човека... Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Октобар 11, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2013 Браћо, џамија нам не може нашкодити. Борите се против онога што нам може нанети зло. Колико је некада било џамија и Османлија у Србији, а сада их нема. Срби су остали, победили и надживели окупацију. Разлог томе је било јединство народа у борби против окупатора, чување Православља и националног идентитета, наталитет који није дао другоме да се насели природним ненасилним путем... а не рушење џамија. Мислио сам да прећутим али пошто видим да добијаш подршку полуобавештених и дезорјентисаних те ради њих - шта се десило са тим џамијама којих више нема ? И још нешто - покрет Двери ( када те неко чита може да стекне погрешан утисак ) није за рушење џамија но пита : Питање за наше политичаре на власти гласи: да ли примећују шта се дешава у центру Рашке области тик поред српских села Брњица и Штаваљ? Да ли Србија треба да добије исламистички центар који ће висином и архитектонски да премаши Храм Светог Саве? Да ли ће овај објекат у потпуности променити слику Рашке области? Да ли ће Србија постати препознатљива по исламској архитектури новијег датума? Ко је ово одобрио и шта раде надлежни државни органи? Информативна служба Покрета Двери Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 11, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2013 Питање за наше политичаре на власти гласи: да ли примећују шта се дешава у центру Рашке области тик поред српских села Брњица и Штаваљ? Да ли Србија треба да добије исламистички центар који ће висином и архитектонски да премаши Храм Светог Саве? Да ли ће овај објекат у потпуности променити слику Рашке области? Да ли ће Србија постати препознатљива по исламској архитектури новијег датума? Ко је ово одобрио и шта раде надлежни државни органи? Информативна служба Покрета Двери Одлично! Зашто покрет "Двери" не организују некакву акцију на нивоу државе, па апелују на беспослену младеж из Београда, Новог Сада, Крагујевца и Ниш(а), па не населе тај крај, па "споје" Штаваљ и Павље и Нови Пазар!? Ил` још боље, нек` покажу својим примером... Онда на Пештери свакако не би било мунара... Уверен сам у то... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 11, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2013 Одлично! Зашто покрет "Двери" не организују некакву акцију на нивоу државе, па апелују на беспослену младеж из Београда, Новог Сада, Крагујевца и Ниш(а), па не населе тај крај, па "споје" Штаваљ и Павље и Нови Пазар!? Ил` још боље, нек` покажу својим примером... Онда на Пештери свакако не би било мунара... Уверен сам у то... Pa hipoteticki da zamislimo da se nesto ovako odigra...pa Dveri ne bi vise bili samo fasisti,nego jos gore. Pritom koliko znam glavno "sediste" i uporiste Dveri nije ni u Beogradu,ni u Novom Sadu,ni u Kragujevcu ni u Nisu,nego u Cacku. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Октобар 11, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2013 Одлично! Зашто покрет "Двери" не организују некакву акцију на нивоу државе, па апелују на беспослену младеж из Београда, Новог Сада, Крагујевца и Ниш(а), па не населе тај крај, па "споје" Штаваљ и Павље и Нови Пазар!? Ил` још боље, нек` покажу својим примером... Онда на Пештери свакако не би било мунара... Уверен сам у то... Над оваквим предлогом би се и радикали - згрозили. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Октобар 11, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2013 Ma ne čine zgrade, neku religiju dominantnom ili na diku vernika. Ljudi, pogotovo istaknuti ljudi tih religija su ono na čemu se religije temelje. Isus, Muhamed, Buda... Ne kaže neki budista "mi imamo prelepu lamaseriju na Tibetu, već kaže imamo Budu, imamo Dalaj Lamu... " Tek hrišćanstvo, koje ima samog Boga kao kamen temeljac svoje Crkve. Relativno skromna i prilično nepristupačna crkva pod Ostrogom posta kruna srpskog pravoslavlja, i to ne zato što je arhitektonsko čudo, već zbog Svetog Vasilija, slava mu i milost. Najvećeg živog duhovnika koga sam lično sreo, upravo u jednoj krajnje skromnoj crkvi i na skromnom imanju. Živeo je u šupi pored crkve. To je za mene bila najlepša crkva. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 11, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2013 Над оваквим предлогом би се и радикали - згрозили Да! Где год су се поменути згражавали, там` Сораба више нема... А и "Двери" су на истом путу... Бојим се... Нарочито гледе последње активности! Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 11, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2013 Мислио сам да прећутим али пошто видим да добијаш подршку полуобавештених и дезорјентисаних те ради њих - шта се десило са тим џамијама којих више нема ? И још нешто - покрет Двери ( када те неко чита може да стекне погрешан утисак ) није за рушење џамија но пита : Питање за наше политичаре на власти гласи: да ли примећују шта се дешава у центру Рашке области тик поред српских села Брњица и Штаваљ? Да ли Србија треба да добије исламистички центар који ће висином и архитектонски да премаши Храм Светог Саве? Да ли ће овај објекат у потпуности променити слику Рашке области? Да ли ће Србија постати препознатљива по исламској архитектури новијег датума? Ко је ово одобрио и шта раде надлежни државни органи? Информативна служба Покрета Двери I dalje će moj brate da dolaze u Sopoćane i da umesto muslimanske prime pravoslavnu veru. Nema izgubljenog čoveka za Boga kako je to i on sam pokazao kad je savle postao pavle. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Октобар 11, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2013 Да! Где год су се поменути згражавали, там` Сораба више нема... А и "Двери" су на истом путу... Бојим се... Нарочито гледе последње активности! Сваљивати кривицу на радикале због удруженог злочиначког подухвата ЕУ ( САД ) и нама блиских суседа и није баш за похвалу...... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука