Jump to content

"Duševno stanje Srba sve lošije"

Препоручена порука

al kazu da je mnogo lose xD...i otac Tadej kaze da covek ne moze da bude dobar a  da pije...a protestanti kazu da je Isus pio sok od grozdja a ne vincugu xD

To je verovatno mislio na pijanice. Evo moj najbolji drug pije skoro svaki dan(al nije alkos, nego bas suprotno od ovoga na klipu) i nemam sta da mu prigovorim, osim nekad kad se ne slazemo u misljenju.

Iako jedan kraci period od mozda mesec dana sam se bas navukao i alkohol mi je bio, kako da kazem, stvara laznu sliku da ne moze da se funkcionise bez njega, slican fazon kao i sa cigaretama, a u sustini krize ne traju duze od 5 minuta, pitanje je samo volje.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Легандарна сцена коју одавно тражим на ју тубу (има ли цела где каже "јер ти видиш шта овде пише"). Знам одлично да је имитирам...кад сам у форми   :D

Подели на овим сајтовима

Evo moj najbolji drug pije skoro svaki dan(al nije alkos, nego bas suprotno od ovoga na klipu)

Jedan lik sto ga znam, spric u venu svaki dan... al nije narkoman... :D

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Na kraju dana nema niceg istinitijeg od potpune usamljenosti. U sobi amputiran od sveta pred ekranom, okruzen limenkama piva...to je izgleda jedino sigurno...dok stvari ne postanu jos gore to jest....

Брате мој, има лека за тебе...

Не знам јеси ли у кући, стану, где већ али теби треба једна мала победа да осетиш радост...

...врло једноставно...узми и направи нешто у кући, поправи, удри мотиком, чекићем, избаци ђубре које се скупило годинама...

...дозволи рукама да ураде нешто..ту не мислим на кликтање миша...кад осетиш радост због тога што си нешто направио, сетићеш са смисла...само си заборавио лепоту стварања...

био сам и сам у том стању...спавам до подне, укључим тв, ролање травуљаге, цео дан у фотељи, мрзим сваког ко ме зове да изађем,

ништа паметно не радим....не једем...само кафа и цигаре и трава....

И онда кад сам прсо скроз, одлучим да устанем рано једно јутро, поспремим цео стан, заменим чесму што цури, направим мрежу за комарце на тераси, одем у подрум да средим и избацим тону ђубра, умесим и испечем хлеб, скувам вечеру, захвалим се Богу и легнем рано у кревет....

Од тада само нешто радим рукама....јер како кажу "Руке ослобађају"

Како једна победа и успех води у други...ево ме сад запослен, жена и двоје деце, у свом стану и даље радим и стварам...

искрено, немам времена да се препуштам апатији и безнађу.

Желим ти свако добро од Бога....тражи Му и даће ти.

Подели на овим сајтовима

Pedja možda će delovati suludo ali kad najmanje voliš sebe, kad se čak i pomalo gadiš postupaka i kako gaziš u životu,ako pogledaš na gore videćeš da te tada Hristos voli najviše. Ostani brate sa njim i svu nadu ako želiš predaj mu.

Misleći čovek traži dijalog traži drugu ličnost kako bi i on sam postao ličnost, budi dakle stalno otvoren za Drugog.

Ja sam ležao u krevetu danima  i preznojavao se, nisam mogao da se pomerim dok nisam shvatio da smisao nije u ljudima i od ovog sveta.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Пеђа често се исповедајте,причешћујте,бавите се исусовом молитвом и 150 пута говорите Богородице дево... и остало.Псалтир и јеванђеље мени је све то много помогло,а такође и   http://www.svetosavlje.org/biblioteka/Bogoslovlje/StaracSiluan/StaracSiluan.htm.Опростите што ја као млађи вас саветујем овако али савест каже напиши свако добро од Господа.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...