Ђуро Станивук Написано Октобар 9, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2013 Gledam moju generaciju koji su poceli da studiraju malo pre mene (ja sam upisao sa 3 god zakasnjenja) i koji su zavrsili kako danas kukaju jer ne mogu da nadju poslove... Немој брате тако да размишљаш...не слушај оне што кукају, већина њих "чека" посао...то је феномен познат само у Србији. Завршавај факултет да ти се душа не расцепка уз пут. Такорећи, не остављај недовршене послове. Између осталог, факултет не гарантује посао, треба га искористити, поред учења наравно и за остваривање контаката и стварање прилика. Dragi, RYLAH, Јанко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Октобар 9, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2013 Швајцарска, земља банкара где се слива новац из целог света. Швајцарска, држава коју због банака нико није бомбардовао, пљачкао и рушио. Зато су богати (материјално). http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Октобар 9, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2013 Швајцарска, земља банкара где се слива новац из целог света. Швајцарска, држава коју због банака нико није бомбардовао, пљачкао и рушио. Зато су богати (материјално). Био сам на састанку у Швици код једног клијента коме са м требао да радим ентеријер ресторана. Човек има фирму у свом власништву, баве се електричним инсталацијама и уређајима.... Разговарао сам тамо са њим 4,5 сата, био је уторак...значи, људи, једном му није зазвонио телефон, њему на компу неки сајтови безвезе, неке новине...остали ћуте, седе, зевају у комп, један на фејсбуку, други млати неке глупости... Убише се од посла....перу новце на националном нивоу... Ignjatije and -Владимир- је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Октобар 9, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2013 Разговарао сам тамо са њим 4,5 сата, био је уторак...значи, људи, једном му није зазвонио телефон, њему на компу неки сајтови безвезе, неке новине...остали ћуте, седе, зевају у комп, један на фејсбуку, други млати неке глупости... Био мој брат у Ајндховену и каже да тамо људи затварају радње око 18 часова, увече нема нигде никог на улицама, све затворено . Значи, ти људи раде много мање од нас а имају много више пара . Мислим да је главни проблем, што ми имамо ненормалан број лопова, нерадника и свакојаких паразита на грбачи који би и Швајцарској, или било којој другој земљи, зачас исисали сав капитал који поседују. Ђуро Станивук and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука