Jump to content

Један атеиста који тврди да има доказ да Бог не постоји

Оцени ову тему

Stefan94

Препоручена порука

Znam ja pedju solidno, cak sam i bio ateista jedno vreme itd.

...
Gledao sam vas de se pije,
gde se jede i uživa.
Slušo sam vas kad kunete
...
Gledao sam vas, ne da nisam,
Kad razbludom usplamtite.
Gledo sam vas, ne da nisam.
Licemerni, upamtite.

Insajder! :D

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Knjiga (mislim na Bibliju), a i ostale knjige, uglavnom otvraju pitanja - više otvore nego na koja odgovore. ...

Daj da ti izodgovaram na ta pitanja, ako ti je samo do odgovora bas stalo.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

A pitanje za tebe je kako znas da ga nije video kad fMRI i PET skeneri lepo mogu da pokazu mozak?!

on kaze da bog ne postoji ima dokaza, ima li dokaz da negov mozak stvrno u njegovoj glavi, kako da znam da ono sto misli on misli?

skener skenira pokazuje, al nije video svoj mozak licno  da bi verovao ono sto vidi da je to stvarno njegov mozak?

Oko bog ne postoji, ondak ne postoji i njegov mozak.

njemu skeniran mozak dat da vidi ali nije video svoj mozak al zna da negde gore kod sebe ima. Tako i sa biblijom i bogom

“Ја нисам нешто посебно талентован. Само сам страствено радознао.” Алберта Ајнштајна 0513_music

Подели на овим сајтовима

Pa davno su u skenere ubacivali mikro čipove koji daju direktan pristup satelitu sa nekoliko milijardi slika navodno skeniranog mozga... (mislim..) ti bi sa tim pogledom u daljinu mogao da vidiš

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Kolko ja vidim, poenta je da niko od vas zapravo pojma nema zasigurno a da je religija zapravo jedan sistem pretpostavki i subjektivnih tumacenja koja umnogome zavise od licne preferencije osobe koja veruje (po principu ono sto mi se svidja u religiji to je tacno, ono sto mi se ne svidja to nije tacno)

I pored svega toga ja iskreno imam problem da ukapiram taj zar da se odbrani nesto u sta apsolutno niko nije siguran.

Ovakve teme, gde deset pravoslavaca zastupa 10 razlicitih pravoslavlja i svaki svoje drzi za jedino ispravno su previse ceste da bi se pripisale slucaju. Zato i izvodim zakljucak da je to zapravo pravilo.

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Nego ciji? 

nije ni bitno nisi skontao, upecao si se i sam  :aplauz: 

“Ја нисам нешто посебно талентован. Само сам страствено радознао.” Алберта Ајнштајна 0513_music

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...