Олимп Написано Октобар 10, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2013 Јаооо што сам лееп! где набавити овако умиљату мацу? Све моје мачке које сам имао су некако биле ВАЈЛД, тј. морао сам да их убеђујем да ми дођу у крила, односно, свог ме погребу кад хоћу да их мазим, наравно, сем кад саме дођу да се мазе. Имао сам мачка Мићу, предпоследњи мачак, који се додуше и мазио, и баш је леп био. Волео бих да нађем неко маче које би заиста предело и које би било питомо... Или ћу ипак набавити једног тигрића... П.С. ево Миће Биљана, Плутон, Ненад Р. and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Октобар 10, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2013 Kod nas je malo gužva Nije legao da spava dok sve u kući nije obavestio da spava! Munja. Majka mu Maza Bračni par, Koko i Pepa. Monica, meni najodaniji član Tobika, koja je bila član naše porodice 11 godina. Uginula je 18.9. ove godine, dva dana nakon smrti moje bake, za koju je bila jako vezana. Monina dečica Gordana ., Плутон, Олимп and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Новембар 4, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2013 Збогом Мациславе. nana and Andre Williams је реаговао/ла на ово 2 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 4, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2013 @, Gordana . је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Новембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2013 Збогом Мациславе. Zbog čega je uginuo? Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2013 Samo Ana, Плутон, Лидија Миленковић and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Март 4, 2014 Пријави Подели Написано Март 4, 2014 Плутон, Лидија Миленковић, Zero and 11 осталих је реаговао/ла на ово 14 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Март 4, 2014 Пријави Подели Написано Март 4, 2014 Ненад Р., Јелина, DankaM and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Март 4, 2014 Пријави Подели Написано Март 4, 2014 ja rekoh da necem da turam ovo opet na forum,al ipak turicu (p.s.turila sam ju 1.put u svoj dnevnik) moja morska prasica (2010-2014) DankaM, Иван Ивковић, Рада. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pahulja Написано Јануар 17, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2015 Ovo su moji pilići Cvrle i Kikica Рада.., ИгорМ, Човек Жоја and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Potom ću se vratiti, i sazidaću dom Davidov, koji je pao, i njegove razvaline popraviću, i podignuću ga Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vecana Написано Јануар 18, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2015 Nekad su bili i moji ljubimci, dok sam živela kod mojih. Sad su babini ali ih podjednako volimo. Laza I Tara Послато са Lenovo A536 уз помоћ Тапатока Рада.., Ненад Р., Плутон and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Јануар 18, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2015 Софија Отправлено из моего iPhone используя Tapatalk Deki992, Ненад Р., Иван Ивковић and 9 осталих је реаговао/ла на ово 11 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Јануар 18, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2015 Jana i Riki Malo starije fotke,ali uglavnom Jana je bila stene sa ulice koje sam uzeo i stara je skoro 12 godina,Riki je prvo njene stene koje je ostenila i star je 11 godina...sreca pa su mesanci,oni mogu ziveti malo duze i sreca sto su u dvoristu pa istrcavaju stalno,nikad im ne bih dao toliko godina,posto su dosta aktivni,trce,jure,poneko i ujede ovaj mufljuz sa druge slike. Иван Ивковић, Рада.., Иоанна and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Samo Ana Написано Јануар 18, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2015 Ovo je moj voljeni mačak Krcko A ovaj blesan je Vule sa sela Иоанна, Ненад Р., Јелина and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 I got life, mother, i got laughs, sister, i got freedom, brother, i got good times, man...I got crazy ways, daughter, i got million-dollar charm, cousin, i got headaches and toothaches and bad times too like you... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јануар 18, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2015 Familijarni macak Иван Ивковић, Рада.., pahulja and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука