Баба Написано Октобар 6, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2013 Упокојио се у Господу монах Галактион (Аљоша) Арсеновић, сабрат манастира Ковиља. Нека му Господ подари Царство Небеско.Вјечнаја памјат ! МилошБГ, JESSY, С.И. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Октобар 6, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2013 Царство му Небеско! Нека га Господ настани тамо гдје хорови светих и праведих као светила сијају! obi-wan, nana, мирођија and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 6, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2013 Царство му Небеско! Нека га Господ настани тамо гдје хорови светих и праведих као светила сијају! Amin. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 6, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 6, 2013 Књига " ОД ИНДИЈЕ ДО СРБИЈЕ"- Монаха Галактиона С.И. and ИгорМ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Октобар 6, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2013 А учинило ми се данас на литургији у Нишу да помињу монаха Галактиона, покој му души. Anette, Баба, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 6, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 6, 2013 Одувек сам се питао како је то имати прилику истражити историју с оне стране, из Царства Небеског, где нема више никакве тајне ничега скривеног. Е па брате Галактионе сад имаш прилику то видети својим очима, а и ја ћу кад ми време дође ако Бог дозволи обићи сва племена и родове од почетка до данашњег дана. Или што би рекао један шаљиви игуман: " Да помене Бог све Србе од Адама и Еве до данас" . Жао ми је брате Галактионе што се не издиванисмо више, јер ти си имао знање, ал шта вреди кад ниси баш био причљив вако ко ја. Но како год остала је твоја књига иза тебе да говори место тебе. А сад се моли за нас који смо још увек овде ! JESSY, Јаков., ИгорМ and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 6, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2013 Свети Ангеле - Хранитељу, који си дат преминулом рабу Божијем Галактиону! Немој престати да чуваш душу његову од злих и страшних демона; буди јој саветник и утешитељ и тамо у том невидљивом свету духова; прими је под окриље своје и проведи је безбедно кроз врата ваздушних мучитеља; предстани као заступник и молитвеник за њу код Бога, молећи Њега Преблагог, да не буде низведена у место мрачно, но да је удостоји пребивати у Светлости незалазној. Mилена КШ, Rašo and МилошБГ је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 6, 2013 Гости Пријави Подели Написано Октобар 6, 2013 Вечан му спомен...нека му Господ подари Царство небеско! МилошБГ, мирођија, Баба and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 7, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 7, 2013 Опело почиње данас у 15.30 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука