JESSY Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 ...да ли и код вас ова реченица важи као правило...?....кућица - слободица.... ...да ли се увек и најбоље осећате код своје куће....? ....или постоји још неко место где сте свој на своме....? DankaM је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 5, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 за мене дефинитивно важи ова реченица....волим да одем, али кад дођем својој кући, ту се најбоље осећам....мој дом ја моја сигурна лука....моја слобода.....склониште......у њој сам ја оно што стварно јесам.... Данче* је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 6, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 6, 2013 Svet je knjiga. Onaj ko ne putuje pročita samo jednu stranu. Sveti Avgustin Naša destinacija nikada nije mesto, već novi način posmatranja stvari. Henri Miler Svakome bi trebalo odrediti da putuje, s vremena na vrijeme. Čak i više: da nikada ne zastane duže nego što je neophodno. Čovjek nije drvo, i vezanost je njegova nesreća, oduzima mu hrabrost, umanjuje sigurnost. Vežući se za jedno mjesto, čovjek prihvata sve uslove, čak i nepovoljne, i sam sebe plaši neizvjesnošću koja ga čeka. Promjena mu liči na napuštanje, na gubitak uloženog, neko drugi će zaposeti njegov osvojeni prostor, i on će počinjati iznova. Ukopavanje je pravi početak starenja, jer je čovjek mlad sve dok se ne boji da započinje.Ostajući, čovjek trpi ili napada.Odlazeći, čuva slobodu, spreman je da promjeni mjesto i nametnute uslove. Meša Selimović "Dobar putnik ne zna gde je. Savršen putnik ne zna ni odakle dolazi". Lao Ce ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Март 18, 2014 Пријави Подели Написано Март 18, 2014 Omnia mea mecum porto. Moja kuća, ide sa mnom. Od svakog mesta ja napraviću dom. Neke mi stvari ne prijaju i ne mogu da se ispoljim tu gde sam, ali dobro šta sad...Ja to cenim i poštujem, trudim iz petnih žila da podnosim sve, najbolje što umem i znam, da to vreme, koje je možda još preostalo, iskoristim na najbolji mogući način, da bih danas sutra mogla mirne savesti kada dragi Gospod aminuje, da odem. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 18, 2014 Пријави Подели Написано Март 18, 2014 Ubi bene ibi patria. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 18, 2014 Пријави Подели Написано Март 18, 2014 Дефинитивно мој дом,моје све..слободица,сигурна лука,склониште ма све! JESSY је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука