pcelica.m Написано Фебруар 1, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2019 Velika drma, Narodno pozorište zaista odličan komad Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 1, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2019 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 1, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2019 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
daljina Написано Фебруар 6, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2019 Jadnici, mjuzikl Поет је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Фебруар 6, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2019 Neke od predstava koje su mi baš značile i gledala sam ih više puta: U potpalublju Poloneza Oginjskog Troil i Kresida Profesionalac Dugo putovanje u noć Tesla ili prilagođavanje anđela Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milena B. Написано Јун 24, 2019 Пријави Подели Написано Јун 24, 2019 Doktor Šuster Ja zaista nemam mnogo da ti ponudim...par toplih zagrljaja, čistu dušu i jedno maleno ali verno srce...imam i kofer pun ljubavi i dva jastuka, pomalo već stara...ali se još oseća miris mojih snova...nemam ja mnogo na dlanu...par suza i jutarnju rosu kojom budim svoje lice...jedan osmeh i oči pune nade... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука