Пајко Написано Јануар 20, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2010 Nedaj Bože, ako nekom zatreba A plus, pozovite Pajka БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Јануар 20, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2010 Неколико пута сам хтела да дам крв, али није ми се дало. Једном сам се уплашила кад сам видела колико "точе" и побегла главом без обзира, не жалећи што нисам добила сендвич dada 0+ Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јануар 20, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 20, 2010 Ја обожавам кад ми извуку пола литре. dada Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Јануар 20, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2010 мене би уплашило и 200 ml ... dada Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зоран Написано Јануар 20, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2010 Дао сам 41 пут. dada Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Јануар 20, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2010 ??? ??? 41 ???. dada dada klapklap klapklap dada klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap41 aplauz ... bravo !!!!!!!! . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јануар 20, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 20, 2010 ??? ??? 41 ???. :cheesy2: klapklap starece klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap41 aplauz ... bravo !!!!!!!! ?? ?? ??? 20 ??????. klapklap Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 21, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2010 ??? ??? 41 ???. ??, ????? ????, ?? ?? ??? ?????? ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јануар 21, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 21, 2010 ??? ??? 41 ???. ????? ????! ??? ???! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Јануар 21, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2010 ??? ??? 41 ???. :) :) klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap41 aplauz ... bravo !!!!!!!! klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap .... samo ... zatvorio si sebi vrata "jehovinih svedoka" ... . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јануар 21, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 21, 2010 ...или су они њему. 319.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 21, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2010 Ниједном на жалост, нисам никад ни примила, мада могло је једном и то да се деси, мислим да је примим, иначе Б+ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Јануар 21, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2010 Само 50 пута ! Аrh+ Данијел Драгичевић and Мара је реаговао/ла на ово 2 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Јануар 21, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2010 ???? 50 ???? ! ?rh+ 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklapti si rekorder ovde na žru ... nadam se da jesi ... jer zabole me prs' ... . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ssimke Написано Јануар 21, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2010 nijednom, isao sam par puta da dam krv ali nisu hteli da prime jednom sam bio mamuran crvenilo jednom sam imao visok pritisak a jednom su mi postavljali puno pitanja i nisu hteli da mi vade krv Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука