Jump to content

Novi udzbenici iz predmeta Seksualno vaspitanje...

Оцени ову тему

МилошБГ

Препоручена порука

Pa ako se vec zalis da ja Hrista svuda spominjem a pogotovo gde se  nalazi rec ISTINA onda sam jako na dobrom Putu jer upucujem na Boga a ne na sebe

Kada god nesto pricas ti se pozivas na Hristovo ime, nebitno sto to nesto nema veze sa Hristosom i sto Hristos nije rekao Nista na tu temu.... niti postoji nijedan stav crkve povodom te teme. Time navodno dajes neku snagu onome sto govoris. Drugim recima koristis Hristovo ime da bi promovisao sopstvene stavove.

Ako ti mislis da je to ispravno i da si na dobrom putu - nastavi.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Kada god nesto pricas ti se pozivas na Hristovo ime, nebitno sto to nesto nema veze sa Hristosom i sto Hristos nije rekao Nista na tu temu.... niti postoji nijedan stav crkve povodom te teme. Time navodno dajes neku snagu onome sto govoris. Drugim recima koristis Hristovo ime da bi promovisao sopstvene stavove.

Ako ti mislis da je to ispravno i da si na dobrom putu - nastavi.

Daj citat!

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Daj citat!

Je l nisi pricao da su stavovi Sestre Nlcph duhovniji i blizi Hristu meni i bratu Zvonku?

Je l se secas kada sam ti rekao da ne pozivas Hristosa u tu pricu jer je i sam HRistos rekao caru carevo a bogu bozije na drugoj temi?

Ako tako nije bilo - onda oprosti, ja lazem.

Подели на овим сајтовима

U Srbiji je, prema Programu UN za razvoj, polovina žena bila svedok psihološkog nasilja, a skoro 22 odsto su žrtve psihološkog nasilja. Tokom poslednje tri godine broj prijavljenih slučajeva nasilja u porodici se utrostručio.

Nasilje utiče na fizičko i mentalno zdravlje žena, navodi se u izveštaju SZO i ističe da se žene koje su pretrpele nasilje lakše okreću alkoholizmu, pate od depresije, dobijaju bolesti i imaju neželjene trudnoće i abortuse.

U Srbiji je, prema Programu UN za razvoj, polovina žena bila svedok psihološkog nasilja, a skoro 22 odsto su žrtve psihološkog nasilja. Tokom poslednje tri godine broj prijavljenih slučajeva nasilja u porodici se utrostručio.

http://www.setimes.com/cocoon/setimes/xhtml/sr_Latn/features/setimes/features/2013/07/04/feature-04

Подели на овим сајтовима

Je l nisi pricao da su stavovi Sestre Nlcph duhovniji i blizi Hristu meni i bratu Zvonku?

Ne mogu da ti jurim konkretan post, ali pamtim izraze koje si koristio u jednoj apsoltuno politickoj raspravi.

Nora: Ocekivala sam chudo Torvalde!

Vidis li ti (idem da spavam) koliko covek mora da ima strpljenja sa nekim kao sto si ti.

Evo najtise cu ti ovo reci : Ako ne mozes da juris post od pre par godina i na temi koja nema veze sa ovom i da ti je to Jedini moj post takve vrste i ako ne mozes da zapamtis izraze za koje me optuzujes idi i ti prespavaj sve ovo. Ja sam mislio da ces se ti zbog svih nas ipak izviniti i reci da si napravio samo previd.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Ja sam mislio da ces se ti zbog svih nas ipak izviniti i reci da si napravio samo previd.

Ako lazem - izvini. To da l lazem ti najbolje znash.

Подели на овим сајтовима

I tacno je da nisam rekao da Ja imam tapiju na Istinu vec si ti to slagao, pa tako besan poceo iz tog izvora da se chudis i iscudjavas.

I ne samo da si pogresio nego me i napadas umesto da se svima izvinis sto smo te opet tukli da mozemo kao coveku da ti oprostimo.

Dakle sad znam NAMERA TI JE BILA DA LAZES jer da je bio previd ili greska ti bi se pretpostavljam izvinio.

Mnogo je pravoslavaca koji se cude nad tobom ali ajde nek ti bude najlakse samnom nismo hipi komuna i nisam zlopamtilo ali ne zaboravljam.

Necu vise odgovarati ako neko upotrebi moje ime a nije vezano za temu.

Nije mu to nikad namera, nego to proizilazi iz njegove besomucne potrebe da bude u pravu.

Komplex nize vrednosti zamenjen je komplexom vise vrednosti(krajnosti), to dok ne ukapira nece se mrdnuti iz mesta.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Има ли неко снимак трибине на ПБФ, др Миша Ђурковић - Идеологија хомосексуализма? Иначе то је у оквиру трибина Целомудреност...

Подели на овим сајтовима

Malo je tamo slika, ilustracije nikakve. Trebali su tamo dat više tih slika ko nama što su davali kad smo bili djeca, pčelice, trutovi, oprašivanje, cvjetići, drvca, kitičke i tako to. Ovako nešto, glavno da je lijepo farebno. Tako to bolje zapamte.

opyleni.jpg

dvoubarevnost%20kvetu.JPG

Подели на овим сајтовима

Je l se secas kada sam ti rekao da ne pozivas Hristosa u tu pricu jer je i sam HRistos rekao caru carevo a bogu bozije na drugoj temi?

A ne zaboravi ni ono sto je rekao "Prikolji nedonosce" ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Као што видимо горе..контрираш и самом себи ..''тражећи истину све борећи с епротив неправде'' ... Прво помињеш ''по закону'' па питаш мене кад сам ти поменуо лудила од закона... какве везе то има са темом .. па са темом нема.. али са твојим вратоломијама има... 

Онда кажеш нешто где доводиш у питање сопствену веру у Истину са великим И ...

А и иоле православни Хришћанин ..у правом смислу,  зна да је реч о синониму за Самог Христа ... теби то очито мањка када РАЗДВАЈАШ то на двоје или две... јер то је, не једно,  НЕГО ЈЕДАН ... 

.. ал џаба ... брате ... контра је тешка ствар ...

И онда нешто где потпуно показујеш колико си пристарсан самом себи и свом ''ставу'' а не Истини како тврдиш ...  осим ако ниси истраживао .. 

Ал' чисто сумњам да си видо два (па још истополна) пингвина како се, да простиш - трте, .. и опет раздвајаш пингвине од птица ... (као да су пингвини шкољке или сунђери.. а не и сами птице) ... јако ти ''добро'' иду та раздвајања... ''Истине ради'' 

П.С. 

Не верујем ти ни да си видо како је коњ натего другог коња ... ;)

П.С. П.С 

А тек за јелене... нема шансе ...

Oooooo Rilski, vidim upoznao si brata Milosavljevica i njegove vratolomije sa postovima ... Tu ko provali gde je glava a gde rep svaka mu cast .. Ne mozes da mu povezes tri posta u jednu logicku celinu ..

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...