Nikolajj Написано Септембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2013 Pejzaž udaljenog ostrva Sokotra izgleda kao iz naučno-fantastičnih filmova, ali ono je, u stvari, evoluiralo do “vanzemaljskog izgleda” jer se ostrvo odvojilo od afričkog kontinenta pre oko šest i sedam miliona godina. http://www.blic.rs/Slobodno-vreme/Zanimljivosti/407988/Pogledajte-Zaboravljeno-ostrvo-sa-biljkama-starim-i-po-20-miliona-godina “Ја нисам нешто посебно талентован. Само сам страствено радознао.” Алберта Ајнштајна Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Септембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2013 Nikolajj је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sasa Kolbas Написано Септембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2013 :.mislise. Светост не може да сапостоји заједно са еластичном савешћу која трпи компромисе тамо где њима места нема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sasa Kolbas Написано Септембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2013 ko ga je zaboravio? Гордана Николић and Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 2 Светост не може да сапостоји заједно са еластичном савешћу која трпи компромисе тамо где њима места нема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Септембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2013 Прошао сам то острво уздуж и попреко преко гугла. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука