DYNABLASTER Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 Ajde idi malo piskaraj na onoj temi o udzbeniku iz sexualnog vaspitanja, slab ti je doprinos kontriranja tamo, moze to bolje... I biraj reci kad oces da poredis, da ne bi dobio nazad istom merom, babavanga je bila demonizovana. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 I biraj reci kad oces da poredis, da ne bi dobio nazad istom merom, babavanga je bila demonizovana. Odakle ja znam da ti nisi demonizovan, prozivas se za proroka, stvari znash nekim cudnim vidovnjastvom... Znash sta mi se iskreno gadi kod tebe, sto optuzujes i pricas svasta na racun ljudi o kojima pojma nemas kao sto je C.Sagan, koji je mnogo dobrog doneo covecanstvu. I sve to na osnovu neke intuicije.... a pojma nemas.. vec ti palo na pamet - pa ajde da bijem po coveku. E zato te i prozivam. zuti car је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 Gde si vido da se prozivam za proroka, sad si poco i da lazes. Gde si vido da optuzujem? A sta je doneo/doprineo covecanstvu to je vec za diskusiju. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 Gde si vido da se prozivam za proroka, sad si poco i da lazes. Sam si izjavio: "kad imam osecaj da nesto ne stima, ondak imam obavezu to i da kazem, a posto je promocija u pitanju, tim vise." Samo prorocima i vidonjacima informacije dolaze u obliku osecaja, vizija, glasova, snova. Mi koji nemamo supernaturalne moci, stvari razumemo kroz razum i informacije. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 Opet mislis da sve znas, pa iz tog svog sveznanja prvo dajes definicije pa onda donosis i pogresne sudove. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 Opet mislis da sve znas, pa iz tog svog sveznanja prvo dajes definicije pa onda donosis i pogresne sudove. Kazi mi kako ti to znash, ako nije vidovnjastvo sta je? Evo ispostovacu te maksimalno, sta god da mi kazes da je - ja cu da prihvatim. Jer ja jedino znam da ljudi stvari znaju i spoznaju razumom. Sve drugo mi je vidovnjastvo. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 Neke stvari jednostavno znas Moja baba je recimo znala kako izgleda na primer neki moj drug i koje su mu osobine, a da nikad ga nije videla... Sto se mene tice, imao sam vise puta vidjenja unapred(nekad samo glas, a nekad vidjenje dogadjaja), i o tome sam vec govorio na forumu. A nekad nesto eto jednostavno znam, tako mi je dato. I to ne moze kad ti hoces, nego kad ti se da. Desavalo mi se najcesce u polusnu, onda neposredno pre budjenja, zatim u snu, i najredje na javi. To bi bilo to sto se offtopica tice, a sad ste slobodni da nastavite sa uzdizanjem samopromotera Sagana. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Октобар 1, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2013 И јел било нешто од те комуникације са ванземаљцима...јел му се јавио неки? Сад бар знам кад будем ишао на Венеру да понесем воде и крему за сунчање са фактором 5971. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Октобар 1, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2013 Баш сам нешто размишљао... Ти амерички научници, првенствено они, па ајд и они остали...човече, док они сви магистрирају и докторирају, само штета....што? ...па док сваки онај биолог ухвати по једну ајкулу за докторат, док онај други ископа 5 гробова за магистрат, док онај ово док онај оно... Само праве штету, ретко који нешто корисно уради..мислим да не треба свима дозвољавати да се баве науком... ...поготово ако ће резултати њихових "епских" истраживања бити температура на Марсу и притисак на Јупитеру... као и слање порука ванземаљцима.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Октобар 1, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2013 Karl Pagan- popularizator paganstva. Uz to izracunao da Venera gori na 500 stepeni. Uh pa da to nije uradio savremeni zivot bi bio nezamisliv. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Филозоф Написано Октобар 1, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 1, 2013 Karl Pagan- popularizator paganstva. Uz to izracunao da Venera gori na 500 stepeni. Uh pa da to nije uradio savremeni zivot bi bio nezamisliv. Ne bi bio nezamisliv ni da smo ostali u pecini i skupljali i dalje sumske plodove. Nista lakse nego pljuvati po tudjem radu, a da pritom ti nista nisi u radio. Da li ti je mozda palo na pamet koliko ljudi je zavolelo nauku citajuci Seganove knjige? Koliko je ljudi prvi put saznalo stvar iz astronomije upravo u njegovim knjigama? Милан Ракић, zuti car, Млађони and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Филозоф Написано Октобар 1, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 1, 2013 Molim administraciju da obrise razgovor sa druge strane izmedju Dyne i Milosavljevica posto smatram da nije bitno za temu da li je dynablaster prorok ili ne p.s Obrisite i ovu poruku Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Октобар 1, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2013 Баш сам нешто размишљао... Ти амерички научници, првенствено они, па ајд и они остали...човече, док они сви магистрирају и докторирају, само штета....што? ...па док сваки онај биолог ухвати по једну ајкулу за докторат, док онај други ископа 5 гробова за магистрат, док онај ово док онај оно... Само праве штету, ретко који нешто корисно уради..мислим да не треба свима дозвољавати да се баве науком... ...поготово ако ће резултати њихових "епских" истраживања бити температура на Марсу и притисак на Јупитеру... као и слање порука ванземаљцима.... Nema nista da brines bato. Cim propadne mrska Amerika (a samo sto nije) sa ostatkom zlog zapada odmah na svetsku scenu stupa Putler kao faca broj jedan i tata mata za sve probleme. Prvo ce osnovati veliki tim rusko-kinesko-indijsko-sirijsko-aboridzinskih naucnika koji ce da rade pravu nauku sa minimalnom stetom. Ono sto tebe licno treba da raduje da ce tvoji postovi biti glavna skupina empirijskih ukaza za odbranu jednog od najkorisnijih naucnih radova Rusa sa temom "Korelacija emisije HAARP talasa i pojave kognitivnih defekata u forumasa.". Uci ces u istoriju kao zivi, hodajuci emprijski podatak. Jedino na ovakvim tvojim recenicama "Баш сам нешто размишљао" ima da polome zube, ali sta ces, nista ne ide bez muke. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Октобар 1, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2013 Karl Pagan- popularizator paganstva. Uz to izracunao da Venera gori na 500 stepeni. Uh pa da to nije uradio savremeni zivot bi bio nezamisliv. Sacekacemo da ti kao Ozimanov pravoslavni klo(v)n sakupis sve "apodikticne" sudove pa cemo znati sta je sve zamislivo a sta nezamislivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Октобар 1, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2013 @@Aquilius Cratus, Ти амерички научници, првенствено они, па ајд и они остали Кад морам себе да цитирам да би ти стварно прочитао шта сам написао, бато... Популарни Амерички и британски, па и аустралијски научници који се керембече по телевизији са својим смешним истраживањима. Само праве штету, ретко који нешто корисно уради..мислим да не треба свима дозвољавати да се баве науком... Оспоравам гомилу поп-научника који праве забаву за масу. Пошто је дотични био велики популаризатор науке сигурно је утицао на многе овакве генијалце, а вероватно је утицао на неке ванземаљце, успут. Твој пост је крајње хистеричан... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука