Jump to content

Prajd 2013, Beograd

Оцени ову тему

Јаков.

Препоручена порука

On 27. 9. 2013. at 17:25, Милан Ракић рече

е џаба сва ова дебата, размена мишљења и понеке теже речи... Параде нема...

Због тежих речи ми је жао, али дебата и размена мишљења су увек добродошле.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 653
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

On 27. 9. 2013. at 17:40, Филозоф рече

Ovo djubre komunisticko lupa na dnevniku kao otvoren prozor. Samo skuplja jeftine politicke poene od polupismenih idiota 

Ко и шта лупа?

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Super, ništa od monokl parade razbijenih nosova, iščašenih vilica, izbijenih zuba, šljiva i modrica i razvaljenih ulica. Doktori, zubari, hirurzi, ortopedi i policajci imaju od ovog strašno veliku radost, neće morati nikog šivat, namještat im ruke, noge, iščašene zglobove, vilice ni pravit zubne proteze. A ni policajci neće morat rješavat te cirkuse s tim, imaće slobodan dan. Ima mnogo ljepših i pametnijih načina kako da jedan prezaposleni doktor ili policajac provedu svoj zasluženi vikend.

Подели на овим сајтовима

On 27. 9. 2013. at 17:25, МилошБГ рече

http://www.telegraf.rs/vesti/839669-definitivna-odluka-gej-parada-otkazana

Slava Bogu,slava Srpskom narodu koji je primorao vlast na ovo! Neka bude parade za 100 godina a do tad...

Inace odrzace se sutra neki skup pederskih profesionalaca,nije za dzabe pun Beograd policije pod punom opremom,ali to nije to! Pobeda zdrave Srbije! 

I mozete do sutra pricati pretnje,nasilje bla bla. Danas sam pricao sa dvoje taksista koji imaju preko 40 godina,sa nekoliko ljudi preko 50 godina,sa mojim vrsnjacima,sa mojom porodicom svi su protiv parade i svi su kivni sto se tako nesto dopusta. 

Jos jednom,slava Bogu,pobeda!

Znači Naša DecaTM jača od države, opet vrh države gazi po ustavu, svaka čast tom vašem Bogu ako stoji iza svega, svaka čas.

Jedino što je barem pokazano protiv kakvih diskriminacija se bore homoseksualci sa paradama. Evo npr ovo, diskriminacija, zabranjuju im nešto na šta svi ostali imaju pravo.

Подели на овим сајтовима

Ајде, ајде, немојте да сте тужни због неодржавања параде...ево једна песмица за све вас љубитеље "dark side" слободе, да се орасположите.  :D

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

On 27. 9. 2013. at 17:58, Solomon Kane рече

Ајде, ајде, немојте да сте тужни због неодржавања параде...ево једна песмица за све вас љубитеље "dark side" слободе, да се орасположите.  :D

Ja sam tuzan zbog cinjenice sto grupa ljudi moze da se okupi i da pravi pretnju nasiljem za neki skup i onda drzava popusti pod time.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

On 27. 9. 2013. at 18:00, Милосављевић рече

Ja sam tuzan zbog cinjenice sto grupa ljudi moze da se okupi i da pravi pretnju nasiljem za neki skup i onda drzava popusti pod time.

Верујем ти.

Подели на овим сајтовима

On 27. 9. 2013. at 17:25, МилошБГ рече

Jos jednom,slava Bogu,pobeda!

Pobeda da 400 coveka ne moze da se proseta ulicama beograda i da kaze "mi smo gej", velika pobeda....pobeda cega i nad cime?

Jedina pobeda koja je tu jeste pobeda nasilnika nad drzavom.

Samo ne vidim kakve veze ima "Slava Bogu" sa tom pobedom....

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Ne,nego je pobeda da 200 ljudi proseta uz 6500 policajaca na ustrb 90% Srbije koja se time protivi.I da vicu ko 2010 "Mi smo pobedili" dok se oko njih odvija rat,a moja majka ne moze da ode do svog pacijenta jer joj kordon policije ne dozvoljava. I to sve zarad nekoliko placenika i evropske unije koja pruza ultimatum da to mora da se odrzi.

A vaistinu slava Bogu sto takva nakarada nece biti odrzana,ako te buni kakve to veze ima,pitaj patrijarha. 

Nego izdrzi brate Milosavljevicu! Sutra ce biti lakse :)

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

On 27. 9. 2013. at 18:01, Милосављевић рече

Pobeda da 400 coveka ne moze da se proseta ulicama beograda i da kaze "mi smo gej", velika pobeda....pobeda cega i nad cime?

Pa pobjeda vaskolikog hrišćanstva, hriščanskih tradicionalnih vrijednosti, hrišćanske porodice itd. nad grupicom nekoliko stotina ubožaka, jaka pobjeda. Da mi je vifjet kako će pobjedit briselsku EU masoneriju, bankare, NATO itd.  kad oni uzmu Srbiju u svoja sita i rešeta. To onda bude pobjeda vrijedna hvaljenja a ne to da je profesionalni bokser premlatio nekakvog feminiziranog geja. 

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...