Милан М. Написано Септембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2013 On 27. 9. 2013. at 17:25, Милан Ракић рече е џаба сва ова дебата, размена мишљења и понеке теже речи... Параде нема... Због тежих речи ми је жао, али дебата и размена мишљења су увек добродошле. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Септембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2013 Закључати тему, а нова ће се већ отворити у септембру 2014. RYLAH, Драшко and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Филозоф Написано Септембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2013 Ovo djubre komunisticko lupa na dnevniku kao otvoren prozor. Samo skuplja jeftine politicke poene od polupismenih idiota Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Септембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2013 On 27. 9. 2013. at 17:40, Филозоф рече Ovo djubre komunisticko lupa na dnevniku kao otvoren prozor. Samo skuplja jeftine politicke poene od polupismenih idiota Ко и шта лупа? Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Небојша Написано Септембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2013 Није лепо вређати г.министра полиције, а ни његове гласаче и симпатизере. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2013 Super, ništa od monokl parade razbijenih nosova, iščašenih vilica, izbijenih zuba, šljiva i modrica i razvaljenih ulica. Doktori, zubari, hirurzi, ortopedi i policajci imaju od ovog strašno veliku radost, neće morati nikog šivat, namještat im ruke, noge, iščašene zglobove, vilice ni pravit zubne proteze. A ni policajci neće morat rješavat te cirkuse s tim, imaće slobodan dan. Ima mnogo ljepših i pametnijih načina kako da jedan prezaposleni doktor ili policajac provedu svoj zasluženi vikend. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2013 On 27. 9. 2013. at 17:25, МилошБГ рече http://www.telegraf.rs/vesti/839669-definitivna-odluka-gej-parada-otkazana Slava Bogu,slava Srpskom narodu koji je primorao vlast na ovo! Neka bude parade za 100 godina a do tad... Inace odrzace se sutra neki skup pederskih profesionalaca,nije za dzabe pun Beograd policije pod punom opremom,ali to nije to! Pobeda zdrave Srbije! I mozete do sutra pricati pretnje,nasilje bla bla. Danas sam pricao sa dvoje taksista koji imaju preko 40 godina,sa nekoliko ljudi preko 50 godina,sa mojim vrsnjacima,sa mojom porodicom svi su protiv parade i svi su kivni sto se tako nesto dopusta. Jos jednom,slava Bogu,pobeda! Znači Naša DecaTM jača od države, opet vrh države gazi po ustavu, svaka čast tom vašem Bogu ako stoji iza svega, svaka čas. Jedino što je barem pokazano protiv kakvih diskriminacija se bore homoseksualci sa paradama. Evo npr ovo, diskriminacija, zabranjuju im nešto na šta svi ostali imaju pravo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Септембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2013 Ајде, ајде, немојте да сте тужни због неодржавања параде...ево једна песмица за све вас љубитеље "dark side" слободе, да се орасположите. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2013 On 27. 9. 2013. at 17:58, Solomon Kane рече Ајде, ајде, немојте да сте тужни због неодржавања параде...ево једна песмица за све вас љубитеље "dark side" слободе, да се орасположите. Ja sam tuzan zbog cinjenice sto grupa ljudi moze da se okupi i da pravi pretnju nasiljem za neki skup i onda drzava popusti pod time. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Септембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2013 On 27. 9. 2013. at 18:00, Милосављевић рече Ja sam tuzan zbog cinjenice sto grupa ljudi moze da se okupi i da pravi pretnju nasiljem za neki skup i onda drzava popusti pod time. Верујем ти. DYNABLASTER and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2013 On 27. 9. 2013. at 17:25, МилошБГ рече Jos jednom,slava Bogu,pobeda! Pobeda da 400 coveka ne moze da se proseta ulicama beograda i da kaze "mi smo gej", velika pobeda....pobeda cega i nad cime? Jedina pobeda koja je tu jeste pobeda nasilnika nad drzavom. Samo ne vidim kakve veze ima "Slava Bogu" sa tom pobedom.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Септембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2013 Ne,nego je pobeda da 200 ljudi proseta uz 6500 policajaca na ustrb 90% Srbije koja se time protivi.I da vicu ko 2010 "Mi smo pobedili" dok se oko njih odvija rat,a moja majka ne moze da ode do svog pacijenta jer joj kordon policije ne dozvoljava. I to sve zarad nekoliko placenika i evropske unije koja pruza ultimatum da to mora da se odrzi. A vaistinu slava Bogu sto takva nakarada nece biti odrzana,ako te buni kakve to veze ima,pitaj patrijarha. Nego izdrzi brate Milosavljevicu! Sutra ce biti lakse Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2013 On 27. 9. 2013. at 18:01, Милосављевић рече Pobeda da 400 coveka ne moze da se proseta ulicama beograda i da kaze "mi smo gej", velika pobeda....pobeda cega i nad cime? Pa pobjeda vaskolikog hrišćanstva, hriščanskih tradicionalnih vrijednosti, hrišćanske porodice itd. nad grupicom nekoliko stotina ubožaka, jaka pobjeda. Da mi je vifjet kako će pobjedit briselsku EU masoneriju, bankare, NATO itd. kad oni uzmu Srbiju u svoja sita i rešeta. To onda bude pobjeda vrijedna hvaljenja a ne to da je profesionalni bokser premlatio nekakvog feminiziranog geja. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Филозоф Написано Септембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2013 On 27. 9. 2013. at 17:43, Solomon Kane рече Ко и шта лупа? Gosm preCednik vlade Ivica Pacic Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Септембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2013 Нема параде: http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/124/%D0%94%D1%80%D1%83%D1%88%D1%82%D0%B2%D0%BE/1403958/%D0%9D%D0%B5%D1%9B%D0%B5+%D0%B1%D0%B8%D1%82%D0%B8+%D0%9F%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B5+%D0%BF%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D1%81%D0%B0.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука