Дејан Написано Новембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2013 Овако, ја се и не сећам ко сте Ви, нити да сам вас бановао, тако да закључујем да вам је ово други профил а прављење другог профила подразумева аутоматски бан. Верујем да то нисте урадили намерно, па вас молим да ми у приватној поруци кажете који вам је предходни профил, како би их спојио. Што се тиче ваше странице, постоји званична станица СПЦ као и епархиска станица , тако да је ваша сасвим сувишна ,зато вас молим да у будуће не постављате линкове и текстове са ње на сајт ЖРУ. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko123 Написано Новембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2013 Брате у Христу , високоуважени Гдине Жељко овде постоји нешто изнад оно што је видљиво у постовима појединаца о лику и делу Еп Василија а који су игром случаја опет у преписци са мном и нападују ме без места истом, без икакве материјалне потпоре. Два пута сам банован од уредника Дејана Бићнића овај пут нећу да дозволим , чист сам и пред Господом и људима , нећу трпети нечије хирове и осипе које добија кад се помене Еп Василије, да се сили на неком ко поштује лик и дело архијерејске дјелатности истог умировљеног Епископа у части и достојанству Епископа ! Овај пут ћу да се чујем , кад погрешим покушавам да се одбраним ал признајем грешку , овај пут сам нападнут без разлога из добронамерности своје сам указао на неистинитост таблоидне истине а видите и сами чему води тај мој чин и шта ми се и шта се мојим сарадницима приписује ! http://glasistine.ml Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2013 Као што рекох, ова тема ће се односити само на здравље епикопа, што је до сада написано остаће, после овог више неће, биће брисано а ако се спамовање настави тема закључана. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko123 Написано Новембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2013 Дејане бануј ме а ја ти се кунем да ћу овог пута доказати да сам управу и потпуно на правом путу , страница коју ја уређујем са сарадницима и са које је дошао линк у складу са тематском поставком је нешто што није у рангу са сајтом СПЦ , инфо службе СПЦ као ни Епархијске инфо службе и сајта Епархије а ако ћемо том логиком нема потребе да постоји сајт поука , постоји сајт СПЦ . Глас истине - владика Василије је дело духовно одане деце епархије зворничко тузланске и данас је на њему уз линк рсс вести сајта СПЦ лик и дело Епископа Василија Качавенде у миру епископа зворничко тузланског. Проблем је овде настао на неистине члана драганаззз који је гласу Истине приписивао материјал који је пронашао на сајту црквена истраживања а исти садржај дотични није био зрео да разумије као ни циљ публиковања од стране уреднице исте странице Јагоде Савић . С вама немам намеру приватних преписки јер ми је то испод нивоа а тај исти став је произашао из претходних наших односа. СПЦ је нешто изнад онога што мисле неки и она има тачне одредбе Устава , Типика , Канона и непочива на политикама овога света , стога ћу о овом проблему Вашег малтретирања моје маленкости поразговарати на местима изнад која су меродавна без љубави ка неком да омаловажавају и ниподоштавају другог ! http://glasistine.ml Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2013 Господине Марко, члан који је коментарисао ваш сајт је то урадио зато што уредници нису на време видели његову поруку и обрисали је , па сте ви одговрили. Ок, све је у реду, он нешто тврдио ви му одговорили, на томе ћемо да станемо. Црква је своје река што се тиче епископа Василија, на овом сајту се , што се тиче њега, могу преносити вести о његовом здрављу и сл...све остало коментарисање нема простор на ЖРУ. Обзиром да је ствар деликатна, то је разлог зашто не можете да постављате текстове са вашег сајта. НЕ желимо да имамо било шта са вашом медиском кампањом, надам се да нас разумете. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko123 Написано Новембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2013 Господине Марко, члан који је коментарисао ваш сајт је то урадио зато што уредници нису на време видели његову поруку и обрисали је , па сте ви одговрили. Ок, све је у реду, он нешто тврдио ви му одговорили, на томе ћемо да станемо. Црква је своје река што се тиче епископа Василија, на овом сајту се , што се тиче њега, могу преносити вести о његовом здрављу и сл...све остало коментарисање нема простор на ЖРУ. Обзиром да је ствар деликатна, то је разлог зашто не можете да постављате текстове са вашег сајта. НЕ желимо да имамо било шта са вашом медиском кампањом, надам се да нас разумете. Сад је ово одговор који приличи неком ког треба да зовем братом у Христу . И прошли пут сам због провокације другог надрљао , време је да се зна ко и како пише , шта чита и како цитира и наводи наводе извора. Тематска поставка са моје стране није била нарушена , реаговао сам на изречену неистину како би и Ви реаговали да сте на мом месту , Ја сам дете СПЦ , Епархије зворничко тузланске и сајт глас Истине - владика Василије итекако води рачуна о свакој вести коју изнесе недајући места смутним радњама и наглабањима , износимо мали шематизам и беседе Епископа Василија из активне архијерејске службе Бога молећи да му буде у помоћи и што пре да настави мировину у молитвеној атмосфери келије манастира у који је отишао по одласку у мировину! http://glasistine.ml Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko123 Написано Новембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2013 И да напоменем што ми је промакло у одговору на пост брата Дејана ,глас Истине -владика Василије нема никакве медијске кампање , ма како се то коме чинило и како то ко гледао. Има покушаја да нас шутне и шута ком се како прохтје и намеће нам нешто што није али време показује да ми нечинимо ништа противно Канонима и Уставу СПЦ . На нету је море сајтова , блогова а у овом времену добро је да неко пише и о архијерејској дјелатности Епископа Василија у миру , оно што је изградио неможе се порушит а оно што је изрекао неможе му се одузети , то треба да стоји чврстим споменом уписано и постојано а све остало време ће показати а не таблоиди и дневне политике. Мајка Црква имала је недаћа и у прошлим временима , имат ће их и у будућим али нас Христос поучи вечним словом утехе и надања што води у живот вечни. http://glasistine.ml Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2013 Ja mislim da +Kačavendi treba mir.... Јефимија Крунић, feeble and Bokisha је реаговао/ла на ово 3 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука