МилошБГ Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 Jeste ja koji ne znam ni ko si,evo bas sam na tebe navro da te spopadam i napadam. Objasnjeno ti je sa moje strane milion puta,ako to ne umes da shvatis nemoj da bezveze nastavljas da djubris temu. Mislio sam da si bila jer si rekla da ti se svidja knjizara i knjige otkud sam znao da si skinula sliku i uvelicavala dok nisi videla sta tamo ima od istih,niti sam uopste gledao odakle si,jer me ne zanima,tek sam posle video lokaciju,samo sam napomenuo da ovde nemaju svi stavljenu lokaciju,niti imaju tacnu stavljenu lokaciju. Ja imam. Eno sad gledam marko13 je Konstantinopolj i sta sad. Drugi su komentarisali tipa "lici na kiceraj" sto samim tim "lici" nagovestava da osoba xy nije posetila tu prodavnicu. Ja nisam nista komentarisao apropo toga da je tamo skupo,da je ovako da je onako,cak sam se iskreno poradovao sto cu imati jos jednu pride prodavnicu u svom gradu,gde cu moci nalaziti stvari koje me interesuju. Volim_sina_bozjeg postujem te brate ali nisi morao da uopste nanovo potezes ovu raspravu od 2 strane,gde ne mogu odrasloj osobi objasniti da nisam imao nista skriveno,tajno,neku skrivenu poruku ili zlonamerno nesto. A pogotovo ne osobi koja nastavlja da bude bezobrazna bez ikakve potrebe,gde sam na moju pomisao da pitam sta ima u ovoj prodavnici misleci da je doticna tamo bila,se izvinjavao pet puta ko da sam joj nacinio ne znam sta i ko da sam je opsovao 15 puta,ali ni to nije dovoljno. O majko Bozija cega sve ima ovde,neverovatno. Ajde da nastavimo da se zaobilazimo i da ne djubrimo temu,pliz. feeble, Gordana ., мирођија and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 Ne kažem da crkvene prodavnice ne treba da postoje,naprotiv.Ali danas postoje neke druge stvari za koje mi se čini da su mnogo važnije od obične trgovine.Na primer neka humanitarna akcija crkve koja će da posveti pažnju deci bez roditelja,ne samo da im pokloni nešto materijalno,već da im neko stavi do znanja da su voljena i prihvaćena. Cene nisu visoke koliko sam shvatila,imaće ko da kupuje,u to ne sumnjam,ali mi je ponekad žao što neki ljudi gomilaju knjige,ikone,krstiće....i ostalo,a da im to nije toliko potrebno.... Каже Господ да помажемо, и то највише тајно. ''Да не зна десница шта даје левица.'' Само Господ зна да ли и колико црква помаже да нека хуманитарна акција успе, да неки донатор буде доведен под окриље цркве тајно, да помогне јавно. Многе акције не би успеле да баш није цркве, и Господа нашега, који људе који могу да помогну, невидљиво наводи да помогну. Све зависи са колико вере и воље гледате на ту радњицу. Ми не знамо коме ће новац од те радње помоћи. А сигурно хоће, јер све је са разлогом који је Богу познат. То је моје мишљење. JESSY, Gordana . and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 Jeste ja koji ne znam ni ko si,evo bas sam na tebe navro da te spopadam i napadam. Objasnjeno ti je sa moje strane milion puta,ako to ne umes da shvatis nemoj da bezveze nastavljas da djubris temu. Mislio sam da si bila jer si rekla da ti se svidja knjizara i knjige otkud sam znao da si skinula sliku i uvelicavala dok nisi videla sta tamo ima od istih,niti sam uopste gledao odakle si,jer me ne zanima,tek sam posle video lokaciju,samo sam napomenuo da ovde nemaju svi stavljenu lokaciju,niti imaju tacnu stavljenu lokaciju. Ja imam. Eno sad gledam marko13 je Konstantinopolj i sta sad. Drugi su komentarisali tipa "lici na kiceraj" sto samim tim "lici" nagovestava da osoba xy nije posetila tu prodavnicu. Ja nisam nista komentarisao apropo toga da je tamo skupo,da je ovako da je onako,cak sam se iskreno poradovao sto cu imati jos jednu pride prodavnicu u svom gradu,gde cu moci nalaziti stvari koje me interesuju. Volim_sina_bozjeg postujem te brate ali nisi morao da uopste nanovo potezes ovu raspravu od 2 strane,gde ne mogu odrasloj osobi objasniti da nisam imao nista skriveno,tajno,neku skrivenu poruku ili zlonamerno nesto. A pogotovo ne osobi koja nastavlja da bude bezobrazna bez ikakve potrebe,gde sam na moju pomisao da pitam sta ima u ovoj prodavnici misleci da je doticna tamo bila,se izvinjavao pet puta ko da sam joj nacinio ne znam sta i ko da sam je opsovao 15 puta,ali ni to nije dovoljno. O majko Bozija cega sve ima ovde,neverovatno. Ajde da nastavimo da se zaobilazimo i da ne djubrimo temu,pliz. Не лажи, Александар Милојков није написао "личи на кичерај". Ако је неко просуо ђубре по теми, то си ти. Између осталог, на теми си написао књигу о мени. Где сам написала да сам скидала слику и увећавала? Управо тако. Кичерај, снобизам, хедонизам и потрошачки менталитет. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 Aleksandar Milojkov posle te poruke je napisao sledecu Мени све то личи не један тешки луксуз. Не знам, можда грешим. Odakle bi svako ko iole normalno razmislja izveo zakljucak da on nije bio tamo,te stoga zato njega nisam pitao. Olako osudjujes,ali tvoje pravo. Prvo sam stvarno mislio da se salis oko ovoga svega i da nisi ozbiljna. I uostalom dobro,evo slozicemo se ja sam prosuo djubre po temi i ja sam kriv za sve i ja sam lazov i da zavrsimo,moze? Molim te. Ili bar ja zavrsavam,a ti radi sta ti je volja. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 Не лажи, то је порука којом цитира моју поруку, након што си ти замислио у глави да сам била тамо. Александар Милојков Одговор Јуче, 19:15 Управо тако. Кичерај, снобизам, хедонизам и потрошачки менталитет. Рај за богате и хедонисте. Не интересује ме. МилошБГ Одговор Јуче, 19:49 Kakve su cene na kraju? nlcph Одговор Јуче, 19:51 Цене чега и на који "крај" мислите? Александар Милојков Одговор Јуче, 21:25 Мени све то личи не један тешки луксуз. Не знам, можда грешим. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 Aleksandar Milojkov posle te poruke je napisao sledecu Odakle bi svako ko iole normalno razmislja izveo zakljucak da on nije bio tamo,te stoga zato njega nisam pitao. Olako osudjujes,ali tvoje pravo. Prvo sam stvarno mislio da se salis oko ovoga svega i da nisi ozbiljna. I uostalom dobro,evo slozicemo se ja sam prosuo djubre po temi i ja sam kriv za sve i ja sam lazov i da zavrsimo,moze? Molim te. Ili bar ja zavrsavam,a ti radi sta ti je volja. Не лажи, то је порука којом цитира моју поруку, након што си ти замислио у глави да сам била тамо. Александар Милојков Одговор Јуче, 19:15 Управо тако. Кичерај, снобизам, хедонизам и потрошачки менталитет. Рај за богате и хедонисте. Не интересује ме. МилошБГ Одговор Јуче, 19:49 Kakve su cene na kraju? nlcph Одговор Јуче, 19:51 Цене чега и на који "крај" мислите? Александар Милојков Одговор Јуче, 21:25 Мени све то личи не један тешки луксуз. Не знам, можда грешим. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 @mirodjija Da.Sve je sa razlogom. Ne sumnjam u haritativnu delatnost Crkve,kao ni u to da svakondevno ,na razne načine ,okuplja ljude koji mogu na neki način da pomognu, sa druge strane Crkva nije socijalna institucija,ali .... :.mislise. .Gladan bejah i nahraniste me, žedan bejah i napojiste me, gost bejah i primiste me, bolestan bejah i posetiste me, u tamnici bejah i obiđosše me. Kada Gospode to bi, pitahu pravednici? Kada Te videsmo Gladna i žedna i u tamnici. Iz krajnosti u krajnost.Ne želim da osudjujem,ali mi se ne svidja materijalizovanje duhovnosti,i razvijanje potrošačkog mentaliteta. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 Dobro skontali smo svi,ja sam lazov,ja sam zlonameran,ja sam nadjubrio temu i ja sam napisao knjigu o tebi. Ponavljam mislio sam da se zezas,pa sam neke admine koji su puno duze od mene ovde i pitao da li imas tako obicaj nekog da zezas ili si stvarno ozbiljna. Objasnio sam,izvinio se iako nemam zasto,ali ne vredi. Uctivo te molim da me se okanes,evo javno kazem sve sto si rekla je istina i sve si u pravu,valjda je to dovoljno. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 Иди с миром и нек' те чува Бог. Ја ти све опраштам. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 Dobro skontali smo svi,ja sam lazov,ja sam zlonameran,ja sam nadjubrio temu i ja sam napisao knjigu o tebi. Ponavljam mislio sam da se zezas,pa sam neke admine koji su puno duze od mene ovde i pitao da li imas tako obicaj nekog da zezas ili si stvarno ozbiljna. Objasnio sam,izvinio se iako nemam zasto,ali ne vredi. Uctivo te molim da me se okanes,evo javno kazem sve sto si rekla je istina i sve si u pravu,valjda je to dovoljno. Милоше, немој да се безвезе нервираш... .чувај живце за своје бебче..... МилошБГ, Gordana . and Драшко је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 Милоше, немој да се безвезе нервираш... .чувај живце за своје бебче..... Баш тако. Ако буде још неких коментара обрисаћу их. Тема се спамује, а потпуно без разлога. Gordana . and МилошБГ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 Молим вас, упозорила сам да не спамујемо више тему, зато ћу обрисати претходна два поста, као потпуно непотребна, можете на чату, или на пп да наставите. Данашњи празник да нас подсети на саборност под покровом Пресвете Богородице. МилошБГ and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 Pa kod vas je sve tako strašno jeftino iako vrlo luksuzno izgleda, kod nas je i luksuzno i skupo. Kad i kod vas budu stvari od jedne, dvije, tri, četri, hiljade evra onda možete govorit i kukat da je skupo. 4900 evra http://www.holyart.it/it/articoli-religiosi/statue/statue-in-pietra/madonna-immacolata-de-la-rue-du-bac-150-cm-pietra 3770 evra http://www.holyart.it/it/articoli-religiosi/statue/statue-in-pietra/notre-dame-de-laude-105-cm-bethleem Ja ne razumijem što se bunite, baš je sve lijepo i s pristupačnim cijenama izgleda, sve 50, 100, maksimalno 200 evra, to i nije baš nešto skupo. Gordana . and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 Ovo će zanimat muške - manastirski alkohol, likeri itd: http://www.holyart.it/it/prodotti-dei-monasteri/liquori-grappe-digestivi?sorter_id=2 Evo grapa, lozovača, tamo je to po flašama, razne cijene: http://www.holyart.it/it/prodotti-dei-monasteri/liquori-grappe-digestivi/grappa-abbazia-monte-oliveto Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 to je samo prodavnica sa dosta bižuterije i religioznog kiča i ništa više, to što je patrijarh osveštao ne menja stvar. Kad kupuješ robu rukovodiš se valjda nekim zdravorazumskim i ekonomskim razlozima. Svejedno mi je da li ću neku knjigu kupiti na pijaci ili u toj prodavnici (bitna je samo cena). Баба, Срђан Шијакињић, Зосима and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука