Milan Nikolic Написано Јануар 8, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2010 Једино ако сте гледали, сетите се приче старог поглавице ,,о празнини човековој''. Али неописива величина поруке, је део у филму када обијају оца од нашег јунака. Можда звучи чудно, али гледајући филм можемо имати Христа пред собом и стални позив да се уздигнемо из овог света. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 8, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2010 ?????? ??? ??? ???????, ?????? ?? ????? ?????? ????????? ,,? ???????? ?????????''. ??? ????????? ???????? ??????, ?? ??? ? ????? ???? ??????? ??? ?? ????? ??????. ????? ????? ?????, ??? ????????? ???? ?????? ????? ?????? ???? ????? ? ?????? ????? ?? ?? ????????? ?? ???? ?????. J???? ?? ?????? ??????? ???? ?? ??????? ?????? ?? ???? ? ???????? ?????, ??????? ?? ????? ?????????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Јануар 8, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 8, 2010 J???? ?? ?????? ??????? ???? ?? ??????? ?????? ?? ???? ? ???????? ?????, ??????? ?? ????? ?????????. ? ?? ???? ????????????, ?????? ??? ?? ??????... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ako-Heka Написано Јануар 8, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2010 Poshto sam od rodjenja vegetarijanac,da ostavilo je i to dosta utisak. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 8, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2010 Poshto sam od rodjenja vegetarijanac,da ostavilo je i to dosta utisak. ???? ?? ?????? ?? ?????? ?????????????. ???? ???? ????????? ?????? ??? ?? ????? ?? ??? ???? ????? ?????? ???? ??? ?? ? ???? ?????, ??? ??? ??? ?? ???? ???????? ?? ?????? ? ?????? ?? ????????????? ???????, ????????????? ???????, ? ?????? ??, ? ????? ?? ?? ????? ? ?????? ? ?????? ???????? ????????? ? ????????, ?? ?? ???????,? ?????? ????? ???? ?????????? ?????. ????? ???? ??? ??????? ? ???? ???? ? ????????? ??.??? ?? ??????? ? ?????. 1405_love Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lion Написано Јануар 8, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2010 Сјајан филм ! :smiley: "Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ako-Heka Написано Јануар 8, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2010 Како то мислиш од рођења вегетаријанац. Имаш неку алергију? Хтедох још да додам да сам увек имала сличан став као ти у овој сцени, али мој син ме увек уверавао да грешим у односу на Јужноамеричке културе, аргументовано наравно, и убедио ме, а успео је да убеди и судије у једном дебатном такмичењу у Немачкој, да се замисле,а његова екипа доби победничке поене. После тога сам гледала и овај филм и одушевила се.Био је потпуно у праву(mirodjija) Moji roditelji su vegetarijanci,kada sam odrasla nastavila sam. Da ona scena,nezaboravna,prihvatam uvijek obichaje jednoga naroda,svideo mi se film,mada Gibsona ne varim. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јануар 8, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 8, 2010 Да не останем недоречен. Порука која као муња пробија наше душе, док је ,,отац'' доживео сопствено заклање, гласила је: ,,Сине мој. Не бој се.'' Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 8, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2010 ???? ?? ?????? ?? ?????? ?????????????. ???? ???? ????????? ?????? ??? ?? ????? ?? ??? ???? ????? ?????? ???? ??? ?? ? ???? ?????, ??? ??? ??? ?? ???? ???????? ?? ?????? ? ?????? ?? ????????????? ???????, ????????????? ???????, ? ?????? ??, ? ????? ?? ?? ????? ? ?????? ? ?????? ???????? ????????? ? ????????, ?? ?? ???????,? ?????? ????? ???? ?????????? ?????. ????? ???? ??? ??????? ? ???? ???? ? ????????? ??.??? ?? ??????? ? ?????(mirodjija) Moji roditelji su vegetarijanci,kada sam odrasla nastavila sam. Da ona scena,nezaboravna,prihvatam uvijek obichaje jednoga naroda,svideo mi se film,mada Gibsona ne varim. ??????, ?? ?? ?? ??????, ?? ??????? ?????, ?? ?? ???? ?, ???? ?? ????... ???????... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vinston Написано Јануар 8, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2010 Vecheras se daje u Jugoslovenskoj kinoteci. Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Јануар 8, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2010 Gledala sam ga. Iskreno, ocekivala sam da ce, na osnovu nekih komentara, biti mnogo krvolocniji i da zbog toga necu moci da ga gledam. Ali nije bilo tako. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Април 11, 2010 Пријави Подели Написано Април 11, 2010 Један од бољих фимова које сам гледао . Са техничког аспекта одлично урађен филм али такође и све ријечи хвале за причу и поуку коју носи овај филм. У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Април 11, 2010 Пријави Подели Написано Април 11, 2010 Direktno i ubjedljivo ispričana priča.Gledao sam film nekoliko puta,ali neće mi biti teško da ponovim. "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Април 11, 2010 Пријави Подели Написано Април 11, 2010 Samo jednom sam ga gledala pre par god, i odusevljena sam, a secam se scene kada je ona zena sa bebom bila u rupi u zemlji i tu cekala da joj se muz vrati iz borbe i oslobodi je ... morala bih da osvezim pamcenje. Tek sad iz vasih poruka saznajem da je Gibson radio film. Pa ne cudi me sto je sjajan. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Огњен Написано Април 11, 2010 Пријави Подели Написано Април 11, 2010 Истог дана сам гледао Острво и Апокалипто и надвладали су утисца из филма Острво. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука