Jump to content

Brutalni incident sokirao Novi Sad

Препоручена порука

А на крају се све заврши злочином и казном.

Хммм...злочином да, али нисам баш сигуран у вези са казном као крајњим исходом,међутим...из твојих уста у Божије уши.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Завршава се са господином из више класе са модерним либералним идејама (Фатална историја).

То мора да је неки коцкар...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

И шта причају старац Зосима и Иван и Аљоша?

О Држави и о Цркви?

Сећа ли се когод?

Зосима ( Форумски ) сећаш ли се?

Ма бре мене интересовало ,ко ће Грушењку да нагази... :0102_laugh:

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Па овај Достојевски мора да је неки светац кад је помирио оволико супротстављених ставова !

ХАхахахаха

Значи, светац и помиритељ. Е па, нећемо тако...излазили смо ми и са већим издајницима на крај.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Е људи изашла је нова серија Реј Донован идем да видим шта реј планира следеће пошто није успео да рокне ћаћу.

Ајд поззз

Подели на овим сајтовима

У логорима се људи такође нису међусобно убијали, то је радила управа. Тако је било и у СФРЈ.

Каквим ,логорима,мислиш голи оток ... и колико их страдало тамо,милион,два три ?

Дајте бре пустите те приче, хиљаде светлосних година је Југа била далеко испред комунистичког источног блока, ја причам о 70- 80 тим, у којима сам живео...

Да нам запад није бацио коску националистичку,коју су наши ментоли прихватили и пошибали се,верујем да би данас Ју била једна од најразвијених земаља света....

Ne vredi to pricati, ljudi imaju trip koji im se svidja, videli su negde beki film i srvorili sliku kako je to bilo ...

Juga je bila zakon...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Потпуно разумем, али не разумем зашто не подносиш органе репресије? Репресија може да се односи и на поступак против зла које се већ догодило, или спречавање криминала. У данашњем друштву без полиције, специјалних јединица и слично...боље да не мислим шта би се све дешавало.

Прво јер не волим типове који изаберу да зарађују за хлеб тиме што ће да малтретирају друге људе. Просто нису мој тип људи. Добро, знам да нису сви такви, многи одаберу то и због жеље да помогну некоме и буду позитивци., али опет улога полиције и осталих тзв. органа репресије, у данашњем свету, је да чувају власт, друштвени статус кво, стварају себи посао и оправдавају своје постојање и ширење.Због тога имам јак утисак (дозвољавам да се ради и о предрасуди) да би се већина људи који се баве тиме, сасвим лепо снашла и на другој страни закона, само им је лакше да се крију иза значке и појачања и глуме мангупе пред клинцима, док праве и озбиљне криминалце смеју да такну само кад им политичари дозволе.

Шта знам, вероватно ја мало претерујем, управу си да би настао хаос без полиције вероватно, али ја сам присталица оне социолошке и криминолошке струје која мисли да су држава и полиција често већи друштвени проблем и већи криминалци од самих криминалаца. Сам страх од криминала, сама атмосфера да нико није безбедан, као што је донакле случај сад са НС-ом, је често, да не кажем увек, намерно направљена или преувеличана од медија који живе за сензације и оних којима је у интересу да људи размишљају како да се из града увече врате безбедни кући, него колико их краду политичари и колики је државни криминал... 

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Прво јер не волим типове који изаберу да зарађују за хлеб тиме што ће да малтретирају друге људе. Просто нису мој тип људи. Добро, знам да нису сви такви, многи одаберу то и због жеље да помогну некоме и буду позитивци., али опет улога полиције и осталих тзв. органа репресије, у данашњем свету, је да чувају власт, друштвени статус кво, стварају себи посао и оправдавају своје постојање и ширење.Због тога имам јак утисак (дозвољавам да се ради и о предрасуди) да би се већина људи који се баве тиме, сасвим лепо снашла и на другој страни закона, само им је лакше да се крију иза значке и појачања и глуме мангупе пред клинцима, док праве и озбиљне криминалце смеју да такну само кад им политичари дозволе.

Шта знам, вероватно ја мало претерујем, управу си да би настао хаос без полиције вероватно, али ја сам присталица оне социолошке и криминолошке струје која мисли да су држава и полиција често већи друштвени проблем и већи криминалци од самих криминалаца. Сам страх од криминала, сама атмосфера да нико није безбедан, као што је донакле случај сад са НС-ом, је често, да не кажем увек, намерно направљена или преувеличана од медија који живе за сензације и оних којима је у интересу да људи размишљају како да се из града увече врате безбедни кући, него колико их краду политичари и колики је државни криминал... 

Људи од части поштују и неписана пра-вила (кодекс части).

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Људи од части поштују и неписана пра-вила (кодекс части).

свака част часним људима. Као што је био тип кога је овај велики ас одглумио :

serpico.jpg

http://en.wikipedia.org/wiki/Frank_Serpico

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Jes nije, jel se secas onog lika u nisu sto isao bulevarom i ubadao narod? 

Ili kada su u klinici izboli onog momka?

Ili kada su ispred studija pucali onog lika.

Pa na bazenima isto bese neko pucao na nekog.

Pa lik koji je kod "lava" upucao lika.

Pa kad su durlanci ( da ne pricam po imenu) i ekipa isli pobedinom lomili kafice, samarali devojke na 5 minuta od supa? A Miliciji trebal odva sata da ih pohapsi!? Gomilu stvari koja se precuti, ne bude zanimljiva medijima. Zato se i desavaju ovakve stvari.

Колико видим новинари обожавају овакве ствари и увек их стављају у први план. У томе и јесте проблем, када би новине и ТВ више биле усресређене на науку, спорт, уметност, а мање на политику и црну хронику клинци би имали нашта да се угледају. Овако сваки дан само нека срања по телевизији и новинама. Колико ли је само клинаца помислило после ове вести да када би они нешто овако урадили исто би се појавили на ТВ и новинама. У тим годинама само тражиш како да будеш примећен, а пошто у овој земљи су углавном примећени бед бојс и старлете, онда друго не можеш да очекујеш. 

А ови клинци су сигурно добро простудирали овај филм: http://www.youtube.com/watch?v=4ANh2qYWqBc

"Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан"

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...