Милан М. Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Једни користе децентрализацију да би направили нови центар моћи, други је користе као страшило за "распарчавање"... Нико нормалан бре. Чудо Божије да смо живи још... Који смо живи... То ти је, брале, као Прстен. Људи га узму да чине добро, али их он обузме. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Где год видиш петокраку (пентаграм), небитно које боје, знај да нешто смрди... Све је то иста банда.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Одувек су ми биле симпатичне телесне димензије оних који воле да седе на две, три или више столица...таква дупета су јединствена. Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Још увек смо идолопоклоници свемоћног Централног Комитета. И зато је тако како је... Не разумем. Ако је неко највише дробио о децентрализацији онда је то био Тито. Па он је и измислио покрајне. Како је сад ЦК синоним за централизам ? :.mislise. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Појединци не схватају да код нас под изговором "децентрализације" заговорници истог хоће да и они буду предводници својих малих стада оваца...а зна се...у овна предвоника муд* увек у лоју! Crveni Baron and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Ченеј држава! Има свој аеородром, јес то нека ливада ал нема везе. Има познате салаше, јес да су их покуповали тајфуни ал нема везе. Има центар за лечење наркомана, јес да је ван села ал нема везе. Има нешто индустријске зоне север од Новог Сада ал то ће се конфискује, нема друге. За једну државу доста, још само да се убеди Јелко из Каце и готово, ома приступни фондови и Бог те видо. Срђан Ранђеловић, Срђан Шијакињић, Grizzly Adams and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Verujte mi ljudi pa oni kad su pobedili onog naseg celavog Milosevica , oni su potpuno u svojim glavama zapisali kako ce nam skrojiti drzavu. Jedna od pobednickih parola istog tog Kacina i kompanije, koji vec 20 i vise godina privatizuju Sloveniju je bila : Na kosovu je sve [pocelo na kosovu ce se i zavrsiti. Covek opste nema nikakvu svest da se mesha u unutrasnju politiku jedne drzave , jer su oni fizikalci EU koji sprovode ono sto je davno bilo vec zacrtano i na stolu. Dakle pitanje vojvodine ce i te kako biti na stolu! Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Војводина Сремцима!(давно је ово неко већ рекао на форуму) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Зуб Зелени да није? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Војводина Сремцима! (давно је ово неко већ рекао на форуму) Него јес ти чуо за овај зонфа, кад као неки тв новинари питају лалу шта мисли о отцепљењу Војводине а лала каже: Па нек се одцјепи болан, шта сад! Значи шта? Војводина Босанцима ! Ћириличар, RYLAH and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Него јес ти чуо за овај зонфа, кад као неки тв новинари питају лалу шта мисли о отцепљењу Војводине а лала каже: Па нек се одцјепи болан, шта сад! Значи шта? Војводина Босанцима ! Ја сам чуо другачије: "Кака, болан, аутономија!" Хехе, Војводина Сријемцима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Имаш и оно друго : Сријем хрватској, Бачка маџарској, Банат Немцима и мирна Босна. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Ја сам чуо другачије Него шта ти мислиш да се ми лепо одцјепимо од ових православних гегула и да направимо свој православно аутономашки форум? Ови нас ионако ниш не разумеју... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Хехе, може. Што јужније то тужније. Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Пола форума би покупили... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука