Филозоф Написано Септембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2013 Смешно,ко да хомосексуално понашање у околини не може утицати на посматраче! Већ сам дао пример дугогодишњих робијаша,да ли је и њихов хомосексуализам урођен,или су околности на то утицале... И онако успут,да ли си ти геј , и да ли си верујући? Ne, nisam gej niti sam ikad bio u dilemi. Ako ti imas drugacija iskustva slobodno reci Da li sam verujuc ne znam ni sam, ali mi se cini da to nema mnogo veze sa ovom temom Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Септембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2013 Ne, nisam gej niti sam ikad bio u dilemi. Ako ti imas drugacija iskustva slobodno reci Da li sam verujuc ne znam ni sam, ali mi se cini da to nema mnogo veze sa ovom temom Ок,помислио сам да ти је природа рођењем на (не)срећу доделила такво опредељење...Једино што је код мене било урођено,то је љубав према хеви металу... Иначе,кад питам људе да су ли верујући,или ово оно,чисто због упознавања саговорника и његових ставова... Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Филозоф Написано Септембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2013 Једино што је код мене било урођено,то је љубав према хеви металу... HAHA Imamo nesto zajednicko Ignjatije and Зосима је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Септембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2013 Нажалост, ни наши гејеви се сигурно не би задовољили само шетњом градом. Добро, можда на почетку, а онда би кренуло лудило. Од закона и свега осталог, јер људи су похлепни, желе још, желе више, а цео хомосексуални свет је веома склон екцентризму... Нисам хомофобичан, не желим да судим појединцима, јер сам сигуран да није лако живети у таквом свету, али разумем опасност једне параде у православној земљи. Срби, али и народи земаља у транзицији, имају склоност да буду помодари и да као такви (ако би им се дозволила парада) помере њене границе од обичне шетње до скидања, маскирања, јавних оргија итд. Ово заиста постоји и није никаква завера у питању. Не дао Бог да се код нас некад организује нешто попут садржаја који је доступан на горе поменутом линку, јер оно је већ болест и као таква може итекако да промени свест о моралу, етици и свему што је здраво у једној патријахалној држави. Закон им је ок али, можда мало претенциозан. Мислим да је то непотребно привлачење пажње обеју страна. Познајем људе који су гејеви и који никада не би парадирали, и зато сам и убеђен да то све нису чиста посла. Зосима је реаговао/ла на ово 1 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Септембар 15, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 15, 2013 Једино што је код мене било урођено,то је љубав према хеви металу... Одувек си ми деловао сумљиво... И хомосексуалност ће једном проћи, само неће никад... Зосима је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Филозоф Написано Септембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2013 Нажалост, ни наши гејеви се сигурно не би задовољили само шетњом градом. Добро, можда на почетку, а онда би кренуло лудило. Од закона и свега осталог, јер људи су похлепни, желе још, желе више, а цео хомосексуални свет је веома склон екцентризму... Нисам хомофобичан, не желим да судим појединцима, јер сам сигуран да није лако живети у таквом свету, али разумем опасност једне параде у православној земљи. Срби, али и народи земаља у транзицији, имају склоност да буду помодари и да као такви (ако би им се дозволила парада) помере њене границе од обичне шетње до скидања, маскирања, јавних оргија итд. Ово заиста постоји и није никаква завера у питању. Не дао Бог да се код нас некад организује нешто попут садржаја који је доступан на горе поменутом линку, јер оно је већ болест и као таква може итекако да промени свест о моралу, етици и свему што је здраво у једној патријахалној држави. Закон им је ок али, можда мало претенциозан. Мислим да је то непотребно привлачење пажње обеју страна. Познајем људе који су гејеви и који никада не би парадирали, и зато сам и убеђен да то све нису чиста посла. Ne valja ti da generalizujes. Tako nesto ne postoji. Ljudi mogu biti pravoslavni, ne drzave. Ovo sve imas i u Guci, pa ne vidim da se patriJote bune protiv nje, cak sta vise vazi za cuvara tradicije Ovo veze s mozgom nema Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2013 у православној земљи Kojoj? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2013 Ок,ја знам да је теби до греха и хришћанске етике стакло ко до лањског снега,али ово причам због других... Opet ista tema, crkva je tu da spasava od greha a ne crkva i drzava. To je odavno ustanovljeno. Нисам хомофобичан, не желим да судим појединцима, јер сам сигуран да није лако живети у таквом свету, али разумем опасност једне параде у православној земљи. Срби, али и народи земаља у транзицији, имају склоност да буду помодари и да као такви (ако би им се дозволила парада) помере њене границе од обичне шетње до скидања, маскирања, јавних оргија итд. Ово заиста постоји и није никаква завера у питању. Od silnih mesta gde se odrzavaju gej parade, takve manifestacije se desavaju u mozda dva ili tri grada vec godinama. Nigde vise. I to oni najslobodniji gradovi tipa san francisko, amsterdam itd. Strahovi su ti neopravdani... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Септембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2013 Opet ista tema, crkva je tu da spasava od greha a ne crkva i drzava. To je odavno ustanovljeno. Ја и причам као део Цркве, јер Црква не делује магијски већ преко људи... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2013 Ne valja ti da generalizujes. Tako nesto ne postoji. Ljudi mogu biti pravoslavni, ne drzave. Ovo sve imas i u Guci, pa ne vidim da se patriJote bune protiv nje, cak sta vise vazi za cuvara tradicije Ovo veze s mozgom nema Мање више се слажем са тобом у прва три коментара, али ме интересује, јел` теби нормално "оно" на "оном" сајту? Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Септембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2013 Ne valja ti da generalizujes. Tako nesto ne postoji. Ljudi mogu biti pravoslavni, ne drzave. Ovo sve imas i u Guci, pa ne vidim da se patriJote bune protiv nje, cak sta vise vazi za cuvara tradicije Ovo veze s mozgom nema 1. У праву си, рећи ћу да су људи хомосексуалне оријентације склони екцентризму. 2. Ниси у праву, земља у којој преовладава одређена религија или култ, добија придев и тако се означава. Реч је о синегдохи. Као кад кажеш ,,боле ме ноге”, а у ствари мислиш како те боле стопала. (православна земља - у народу преовладава Православље) 3. Нисам био у Гучи никада, нити планирам, али сам сигуран да у Гучи нема сцена јавних оргија у којој људи учествују полу или потпуно голи. Овде можемо да видимо сцене оралног секса, и сцене секса (е сад не знам како се зове ,,нормални” секс за хомосексуалце), различите врсте садо-мазо игарија итд... Са дужним поштовањем, поред свих гадости за које знам да се дешавају у Гучи, овај екстремизам ипак није случај, иначе бисмо сви знали за њега. 4. У вези са овим горе написано, наравно да би било јако опасно да се таква једна парада приреди у једној православној земљи. Све се дешава полако, па тако и питање морала, у питању је синдром скуване жабе која не искаче из воде која је хладна на почетку. Ово је све објашњено. На крају, ,,чак шта више” је плеоназам. Чест је у говору, али мора да се води рачуна кад се пише. -Владимир- and Зосима је реаговао/ла на ово 2 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Септембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2013 Kojoj? Шта ти мислиш, о којој земљи говорим? Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2013 Ја и причам као део Цркве, јер Црква не делује магијски већ преко људи... Crkva deluje preko ljudi unutar Crkve, oni koji ne smatraju sebe delom crkve na njih nema sta da delujemo tako sto ce zakonom da im zabranimo parade greha. Ako me razumes. 3. Нисам био у Гучи никада, нити планирам, али сам сигуран да у Гучи нема сцена јавних оргија у којој људи учествују полу или потпуно голи. Овде можемо да видимо сцене оралног секса, и сцене секса (е сад не знам како се зове ,,нормални” секс за хомосексуалце), различите врсте садо-мазо игарија итд... Ne mozes. To na cemu vidjas te scene nije gej parada. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2013 Шта ти мислиш, о којој земљи говорим? Pa predpostavljam da si mislio na Srbiju, samo si pogrešio što misliš da je Hrišćanska zemlja. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Септембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2013 Срби, али и народи земаља у транзицији, имају склоност да буду помодари и да као такви (ако би им се дозволила парада) помере њене границе од обичне шетње до скидања, маскирања, јавних оргија итд. Ово заиста постоји и није никаква завера у питању. Oseca se tenzija u vazduhu, strah me da udjem u javni prevoz, svakog trena iscekujem da neko otkopca slic i da se cela drzava plane u plotskoj pozudi... Aman, ako smo se navikli na rokanja i overavanja u vugla zestokih momaka sa nadimcima, nista se ne bi strasno desilo ni da vest bude Dve lezbejke pokazale atribute na ocigled zgrozenih penzionerki. I zaista, zaista kazem vam, menjao bih zemlju ubica za zemlju pedera, javne orgije umesto javnih upucavanja, obnazene muskobanjaste lezbejke umesto modelsice poslanice. Svakodnevne skarednosti koje vec decenijama negujemo su odvratnije od onoga sto moze da nas snadje ako pustimo sacicu frikova da prodefiluju. Justin Waters, Филозоф, GeniusAtWork and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука