Гости Guest Alefshin Написано Јануар 7, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 7, 2010 Дакле? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Јануар 7, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2010 ''И овога Божића се сећамо свих невољника, страдалника и прогнаника и свих оних којима је учињена било каква неправда; њих желимо да утешимо речима: Христос се роди! Радујте се, јер ево Господ долази да обрише сваку људску сузу'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
deda Написано Јануар 7, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2010 Дано у патријаршији.... stadaradim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јануар 7, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2010 Искористио бих прилику да поставим омиљени цитат из интервјуа Патријарха Вартоломеја нашем листу политици. За блаженопочившег Патријарха Павла Вартоломеј каже: ,,Његово држање подсећа сав црквени клир – од монаха, преко ђакона и свештеника до епископа – да је скрушена молитва суштина нашег служења у „винограду господњем”. Многи од нас могу научити од блаженопочившег патријарха, како би свети Игнатије Антиохијски рекао, да свака искрена реч долази из дубоке тишине.'' Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 7, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2010 Мени је најбољи део био кад су читали епископе па сам сконтао да знам све владике СПЦ напамет 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Јануар 7, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 7, 2010 ???? ? ????????????.... 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Јануар 7, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 7, 2010 Мени је овај део најупечатљивији Велики отац Цркве, свети Јован Златоусти, говорећи о празнику Божића, каже: „Поштујте, браћо, дане празничне, понајвише дан Рођења Христовог; јер ко Рођење Христово назове мајком свих празника, тај неће погрешити..." Из празника Рођења Христовог извиру сви празници, као реке из извора. По Светом Златоусту, Рођење Христово је поновно стварање света, а Оваплоћење Бога Логоса је камен-темељац свега. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 7, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2010 meni je upečatljiv onaj deo kada kaže da je čovek umro kroz Adama a oživeo ili vaskrso kroz Hrista Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Јануар 7, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2010 ''И овога Божића се сећамо свих невољника, страдалника и прогнаника и свих оних којима је учињена било каква неправда; њих желимо да утешимо речима: Христос се роди! Радујте се, јер ево Господ долази да обрише сваку људску сузу''. И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука