Ђуро Станивук Написано Септембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2013 Koje poredjenje... ni ja nisam nikada video bebu bandita ја јесам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Септембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2013 пубертет пресудан за ово опредељење. Ја сам читао једну студију која даје могуће објашњење. Пред пубертет и у самом пубертету полни апарат код дечака се "вежба" и у том добу је прилично осетљив па реагује на најмање надражаје...дете у пубертету се испитује и поставља на неко место, јер му је све то до тада било непознато... Дешава се да дечацима у игри, спорту, на пливању, гдегод у контакту са вршњацима крене ерекција, што је том тренутку збуњујуће и непријатно...Неки можда у тим моментима помисле да им се свиђа неки другар јер не могу да објасне зашто се то дешава... Сигуран сам да се геј пропагандом многа нормална деца могу довести у заблуду и привести греху баш у том периоду. Зато подржавам руски закон о забрани геј пропаганде малолетницима. horatio and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Септембар 13, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 13, 2013 Da li si šminkao i lepo oblačio tu lutku? Zašto bi neko menjao pol, kada se ne soeća kao žena i kada ima i Y hromozom Тек сад ово не разумем Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Септембар 13, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 13, 2013 Нисам лутку шминкао ни облачио, већ је била обучена и нашминкана. Заправо нисам јој много ни прилазио деловала ми је пластично и неприродно поготово што испушта гласове. Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2013 Нисам лутку шминкао ни облачио, већ је била обучена и нашминкана. Заправо нисам јој много ни прилазио деловала ми је пластично и неприродно поготово што испушта гласове. Eto a ovi što su feminizirani se obično igraju sa devojčicam sa lutkama, barbikama, ono kao oblače ih tamo vamo, imao sam jednog druga (više poznanika), koji je stalno išao i tako se o+igrao sa devojčicama još kao mali, i iz aviona se moglo videti da je feminiziran i da je i sada kada je porsastao isto feminiziran (naravno). Tako da ovo što Đura priča ipak sam video decu koja su isfeminizirana. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Септембар 13, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 13, 2013 Да, децу од колико година? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2013 Да, децу од колико година? Pa negde 10ak uglavnom znam da sam još kod učiteljice bio. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Септембар 13, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 13, 2013 Знаш како су то некад решавали код наске. Није да није било такијех и пре у народу. Лепо узму жену мушкарачу и удају је за момка феминизираног и решен проблем. Volim_Sina_Bozjeg and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Септембар 13, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 13, 2013 Pa negde 10ak uglavnom znam da sam još kod učiteljice bio. А кажу да се карактер формира до 3 године... Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2013 Ali znate šta je najgore, takvi feminizirani stalno se druže sa devojčicama itd. Ono najbolji drugovi im devojčice i onda porastu ono pogledaš im drugarice, prosto ti žao što se ti nisi pretvarao da si isfeminiziran Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Септембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2013 На крају прича оста на педерима а од еугенике ни трага...ајд здраво.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Септембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2013 На крају прича оста на педерима а од еугенике ни трага...ајд здраво.. Па ето, Хитлер који је поштовао и практиковао еугенику се дружио са хомосексуалцима и неки од његових најближиш сарадника су били хомосексуалци . Мада их је после прогањао из неког разлога . Не знам зашто сам уопште ово рекао, али у сваком случају не може да шкоди... коЖељ њацИ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Септембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2013 Пусти филмове. Тешко да човек може да пракрикује сексуалност која није у њему. Стави себе у ту позицију и осетићеш само једно - одбојност и гађење. Немогуће је да хетеросексуалац вољно и са задовољством упражњава хомосексуални чин. А хомосексуални односи у затворима? коЖељ њацИ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2013 А хомосексуални односи у затворима? То је тзв. ситуациона хомосексуалност. Специфична ствар. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Септембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2013 То је тзв. ситуациона хомосексуалност. Специфична ствар. Има смисла. Вероватно да затвореник који није педер (а имао је хомосексуалне односе у затвору) када изађе из затвора опет јури женске. Налетео сам сад у међувремену на један сајт где скептици постављају и одговарају на питања. Доста сам тамо научио и углавном се врло објективно приступа питањима и наводе се радови који су и за и против дате тезе. Ево одговора на питање да ли је хомосексуалност урођена: Here is a good breakdown from a grad student on twin studies. However, the key thing to note reading through it is the re-iterated theme that most research to date has not been of a sufficient sample sizes to be able to claim to represent homosexuality in general. How we define "homosexuality" is also very much up in the air, particularly with prison populations. When do two inmates having sex count as homosexual? As far as we know, from a truly skeptic viewpoint, we just don't know yet what "causes" homosexuality. I will add, as an aside, that this is insanely hard to research. 95% of all pages I get are strongly activist for or against. Превешћу само оно кључно, последње две реченице. "Колико за сада знамо, са истински скептичног становишта, ми још увек не знамо шта узрокује хомосексуалност. Додао бих још да је то невероватно тешко за истражити. 95% радова које видим су изразито активистички за или против." У сваком случају, моје мишљење је слично као и Александрово. Неко једноставно није крив за то. Да ли због неких догађаја из детињства, генетике или нечег трећег, али тај нагон постоји независно од његове воље. А има и оних, мислим, који су постали такви блудом. коЖељ њацИ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука