Crveni Baron Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Menja stvari da li firma placa tu decu ili drzava. Mnogo menja stvari. Zato sto firma lako moze da uposli nekog ukoliko na njemu nema gubitke to jest ako im drzava daje pare. Nije isto Milosavljevicu, ovde se deca skoluju i primaju platu za to . Ko placa sta i ko ima olaksice i kakve druga je stvar, ali poenta je da nema VOLONTIRANJA i one gluposti koju snapisao ranije " da majstor nije nikada placao segrta"... ovde placaju segrte, ide im staz i niko ne volontira .. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Не видим. Какве везе има Ауди са државном бирократијом? Ауди је приватна фирма, није државна. A reci mi ko je skolovao te u Audiju i u kojim skolama i ko je odredjivao skolski program? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Оћеш да кажеш да су их у државној школи научили како се прави Q7? Мора да су учили на опште-техничком... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Nije isto Milosavljevicu, ovde se deca skoluju i primaju platu za to . Ko placa sta i ko ima olaksice i kakve druga je stvar, ali poenta je da nema VOLONTIRANJA i one gluposti koju snapisao ranije " da majstor nije nikada placao segrta"... ovde placaju segrte, ide im staz i niko ne volontira .. Nije to glupost to je cinjenica, ne placa firma tu decu nego drzava. Velika je razlika. Majstor i dalje ne placa segrta, majstorovog segrta placa republika nemacka. Mada i ne nadam se da si sposoban da uvidis razliku. Osim ako ti stvarno ne verujes da neko prima nekog ko ne zna da radi neki poso, da ga uci da radi taj posao i josh da mu placa 600 evra. Nadam se da kapiras koliko je ta politika glupa. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Ма наш Барон је интелигентан баја. Само мало тврђа струја, не воли да призна кад погреши па крене да се уваљује све више... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Dakle nije to nikakva glupost vec jedna kontraproduktivna mera koju su izboksovali nemacki socijalisti, totalno neproduktivna. Uh! A nemci propadose dok Srbija cveta ... Milosavljevicu sada si poceo da mlatis gluposti, sada moze samo zezanje sa volonterom ... Nego, burek i jogurt ... imao si to ili jok ? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Ма наш Барон је интелигентан баја. Само мало тврђа струја, не воли да призна кад погреши па крене да се уваљује све више... Pa ne znam, on covek mene ubedjuje da segrt treba da dobije platu i znanje, i da je to normalno a da je glupost da segrt koji ne zna posao ne dobije platu dok ne nauci posao. Mislim, covek van svakog koloseka. Dakle ja treba da trazim platu zato sto sam se sest meseci vozio pored jednog coveka i gledao kako on radi posao, i povremeno uz njegovo prisustvo radio prodaju, i to verovatno napravio manji rezultat u toj prodaji nego sto bi on - kostao sam firmu. Milosavljevicu sada si poceo da mlatis gluposti, sada moze samo zezanje sa volonterom ... Stvarno mi ne smeta kada mi posle svega ti kazes da lupam gluposti. Uh! A nemci propadose dok Srbija cveta ... U Srbiji imas indetichnu meru zove se "prva sansa" Firme zaposle sa birao radnika bez iskustva i drzava mu placa platu a radnik radi u firmi. I tako je za malo moja majka ostala bez posla jer je banka u kojoj radi masivno pokusala da otpusta radnike da bi zaposljavala radnike sa Biroa. Ta mera je svuda kontraprodutkivna i u Srbiji i u Nemackoj. A jako popularna medju socijalistima i poprilicno skodljiva za poreske obaveze jer gradjani republike placaju nekima tamo platu da uce posao. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Оћеш да кажеш да су их у државној школи научили како се прави Q7? Мора да су учили на опште-техничком... Pa dobro ne znam, reci mi ti... U koju sklou su isli nemacki inzinjeri koji su ga projektovali i po kom programu su se obrazovali? Napravio im Audi program za skolu ili neki birokrate iz Berlina? Sta mislis? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 A ono sto Crveni Baron ne zna jeste da su takve iste mere i ovde u Republici Srbiji, i sta se desilo? Moja majka dobije otkaz da bi banka zaposlila par njih sa "birao" za koje bi im drzava dala platu i staz prvih godinu dana. Eto koliko je produktivno to u nasoj zemlji. A sada stavi sebe u zizu. Ti si volontirao da bi zaradio posao. Radio si gratis posao koji cekas da "iskrsne" i da te zaposle. Posle 6 meseci vise ne volontiras , posao nisi dobio, ali sada imas drugog volontere koji radi istu stvar i ceka da iskrsne posao...A ne kapirate da taj posao vec postoji samo sto ga vi radite za dzabe ... po 6 meseci ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Pa dobro ne znam, reci mi ti... U koju sklou su isli nemacki inzinjeri koji su ga projektovali i po kom programu su se obrazovali? Napravio im Audi program za skolu ili neki birokrate iz Berlina? Sta mislis? Па мислим да је то производ улагања и истраживања приватне фирме Audi AG. У школи су учили абецеду и таблицу множења као и сви остали. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 A sada stavi sebe u zizu. Ti si volontirao da bi zaradio posao. Radio si gratis posao koji cekas da "iskrsne" i da te zaposle. Posle 6 meseci vise ne volontiras , posao nisi dobio, ali sada imas drugog volontere koji radi istu stvar i ceka da iskrsne posao...A ne kapirate da taj posao vec postoji samo sto ga vi radite za dzabe ... po 6 meseci ... Lupas gluposti a ne znash situaciju. Nemaju nijednog drugog volontera i to volonterski sam jedva dobio preko veze jer covek ne zeli smetnje njegovim radnicima. Ja sam za svih sest meseci bio jedan jedini volonter u svim firmama koje postoje na tom trzistu. U taj posao se ne ulazi lako. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Dakle ja treba da trazim platu zato sto sam se sest meseci vozio pored jednog coveka i gledao kako on radi posao, i povremeno uz njegovo prisustvo radio prodaju, i to verovatno napravio manji rezultat u toj prodaji nego sto bi on - kostao sam firmu. Ma jok bre, ne treba da trazis platu ... ne samo za to vec ni za bilo koji drugi posao ... na primer vozac autobusa ... sta , sedi tamo, vozucka se po gradu, slusa muziku i tu i tamo otvori vrata na busu ... Mislim stvarno bi bilo glupo traziti platu za takvo sto .. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Па мислим да је то производ улагања и истраживања приватне фирме Audi AG. У школи су учили абецеду и таблицу множења као и сви остали. Zna sta, posle prvog osnovne ima jos razreda ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 @, Ма немој да се цимаш. То је само њихова слабост, а ти си им лака мета... Лако је из Италије и Данске исмејавати некога ко се труди да преживи у Србији. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Lupas gluposti a ne znash situaciju. Nemaju nijednog drugog volontera i to volonterski sam jedva dobio preko veze.... Znaci pao sam sa stolice od smeha.... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука