Тања1 Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Шта ли ти дуваш човече... :.mislise. Амин! Стварно има сморова којима је једини циљ овде да досађују. Ти дуваш! И то много. + испираш мозак људима, пишеш бајке. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Jeste samo sto ona radi za sebe ....jel imala nekog volontera pride? Наравно да ради за себе, свако од нас ради за себе. Имала је неколико волонтера. Углавном студенти који желе да стекну искуство и добију препоруку. После када се пријаве за посао негде, већ имају предност над осталима. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Моја пријатељица, жена од неких 50 година, има своју агенцију за запошљавање. Кад је ударила криза, тамо 2009-е је целе године радила скоро без икакве зараде. Иначе је доста имућна, није јој неопходно. Ја је питам - па што радиш кад ништа не зарађујеш? А она каже "А, не смем да се опустим. Сад радим још више да останем `оштра` (sharp)." Одржава контакте, успоставља нове, шири пословну мрежу, искуство - све је то капитал. Већ следеће године је то дебело наплатила. Тако они размишљају. И зато су најбогатији народ на свету. I jos nesto, da vidis kao skaces sam sebi un stomak. Pre neku nedelju si napisao nesto kso "ako na kraju meseca si u minusu stavljas kljuc u bravu"... Vidis kako se ne stavlja kljuc u bravu posle mesec ili godinu vec se radi i dalje .. ali se radi za sebe , pa ako nema zarade i tako ali se ne ide okolo i radi dzabe za druge ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Моја пријатељица, жена од неких 50 година, има своју агенцију за запошљавање. Кад је ударила криза, тамо 2009-е је целе године радила скоро без икакве зараде. Иначе је доста имућна, није јој неопходно. Ја је питам - па што радиш кад ништа не зарађујеш? А она каже "А, не смем да се опустим. Сад радим још више да останем `оштра` (sharp)." Одржава контакте, успоставља нове, шири пословну мрежу, искуство - све је то капитал. Већ следеће године је то дебело наплатила. Тако они размишљају. И зато су најбогатији народ на свету. Drago mi je sto razmisljam glupo kao oni, mnogo mi krivo postane sto sam ponekad pametan pa mi svega toga preko glave. A u koju kategoriju ti spadas? U one glupe koji rade za iskustvo u nadi da ce sutra dan imati znanja i iskustva da zarade lovu i zaposle nekog. Valjda smo to skontali do sada? To je ono tvoje iskreno misljenje. Gledam, ucim i posmatram rezultate.. tako te glupe stvari. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Jeste samo sto ona radi za sebe ....jel imala nekog volontera pride? Бајке за малу децу. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 I jos nesto, da vidis kao skaces sam sebi un stomak. Pre neku nedelju si napisao nesto kso "ako na kraju meseca si u minusu stavljas kljuc u bravu"... Vidis kako se ne stavlja kljuc u bravu posle mesec ili godinu vec se radi i dalje .. ali se radi za sebe , pa ako nema zarade i tako ali se ne ide okolo i radi dzabe za druge ... Нисам ни рекао да је била у минусу, него није имала зараду. Приходи, расходи, биланс, трте-мрте... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Бајке за малу децу. Не знам бре што се ти уопште мешаш у ове разговоре кад ништа не капираш? Иди тамо играј се с` децом... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Не знам бре што се ти уопште мешаш у ове разговоре кад ништа не капираш? Иди тамо играј се с` децом... "Кад је ударила криза, тамо 2009-е је целе године радила скоро без икакве зараде. Иначе је доста имућна, није јој неопходно. Ја је питам - па што радиш кад ништа не зарађујеш?" ) Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Добра данска вутра... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Добра данска вутра... Ma јасно ми је (ниски ударци) да би волео да ме очистиш са форума, како људи не би имали информације из Данске, треба само писати из обећане земље америке, земље снова, ...пардон...кошмара. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Стварно халуцинираш човече... Да није ипак LSD? ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Стварно халуцинираш човече... Да није ипак LSD? Ниже од Џеја...пардон, америчког стандарда. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 "Рат цена" значи да купци добијају јефтинији производ. То је поента економског напретка. Фирма која не успева да ради ефикасно пропада, отварају се нове итд. Као што су се затвориле фабрике писаћих машина, а отвориле фабрике компјутера. Свима боље. Шта има ту да се "запитамо"? И врапци на грани знају да "рат цена" значи мање плате. Откази у Данску, запослење у Србију, Сомалију, Буркина Фасо... Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 И врапци на грани знају да "рат цена" значи мање плате. Sad ja nemam podatke da ti dokazem, ali svaki otkaz (prouzrokovan kod jedne firme) je novo radno mesto u drugoj firmi. Zato u jacim ekonomijama prosecan covek promeni dva-tri posla standardno. Откази у Данску, запослење у Србију, Сомалију, Буркина Фасо... Da li ti shvatas koliko bi glupa bila politika smanjivanja produktivnosti u Danskoj da bi povecala produktivnost u Srbiji? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 To sto je danski Telenor otpustio u Danskoj nema nikakve veze sa zaposlenjima u Srbiji. Ali aposlutno nikakve. Danaska je jedno trziste a Srbija sasvim drugo, i totalno im je neisplativo da smanjuju produktovnost u danskoj da bi povecali produktivnost u Srbiji. Теленор је Telenor Group (OSE: TEL) is a Norwegian multinational telecommunications company headquartered at Fornebu in Bærum, close to Oslo. без обзира где је тржиште. Исплативо им је тамо где нема велике конкуренције. Конкуренција у Србији није проблем. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука