Jump to content

Dačić: Bogati moraju da daju više

Оцени ову тему

Ignjatije

Препоручена порука

• Одговори 813
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Pozajmicu ti ja, kamata prava sitnica ...

Оно када си поставио слику 50 евра, први пут сам видела како изгледа новчаница од 50 евра ако верујеш :D

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Оно када си поставио слику 50 евра, први пут сам видела како изгледа новчаница од 50 евра ако верујеш :D

Hahahahahah

Samo reci koliko ti treba, nema zime ... ima slika kol'ko 'oces ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Pa tacno je i to da srbi nemaju posla. Pa onda nema ni para dovoljno za lecenje. Ali i kada rade Srbi gledaju da ne plate porez, jer ne vide da to pare opet idu njima i  njihovoj deci.

odem ja u jednu instituciju, na šalter, pitam:

Ja:,,Dobar dan, na kom šalteru mogu da dobijem taj i taj papir?".

Mlada gospođa/đica odgovara (izdire se):

Šalter1: ,,SVE PIŠE! PROČITAJTE", i gleda me ispod oka. Kad je videla da nema svrhe rekla mi je: ,,Šalter XX",

Ja: ,,Hvala."

Odem na taj šalter: ,,Dobar dan, treba mi taj i taj papir", i više puta ponovim šta mi treba.

Šalter2: ,,Možete li da dođete neki drugi dan?"

Ja: ,,Zašto?"

Š2: Nemam papira u štampaču

(!!!!!!!!!!!!!!!!)

Ja: Hitno mi je, hoćete li imati papira kasnije u toku dana?

Š2: poziva nekog telefonom i pita za papir

Š2: Ne.

Ja: Ali meni je hitno, treba mi taj i taj papir, jer treba da završim to i to (po peti put ponovim šta mi treba)

Š2 konačno čuje i shvata šta mi treba:

Š2: Aaaa, pa to Vam je na spratu u sobi XXX

ovo nije šala, niti Monty Python skeč, ovo se meni desilo

Подели на овим сајтовима

odem ja u jednu instituciju, na šalter, pitam: ,,Dobar dan, na kom šalteru mogu da dobijem taj i taj papir?". Mlada gospođa/đica odgovara (izdire se): ,,SVE PIŠE! PROČITAJTE", i gleda me ispod oka. Kad je videla da nema svrhe rekla mi je: ,,Šalter XX", ja: ,,Hvala."

Odem na taj šalter: ,,Dobar dan, treba mi taj i taj papir", i više puta ponovim šta mi treba.

Šalter: ,,Možete li da dođete neki drugi dan?"

Ja: ,,Zašto?"

Š: Nemam papira u štampaču (!!!!!!!!!!!!!!!!)

Ja: Hitno mi je, hoćete li imati papira kasnije u toku dana?

Š poziva nekog telefonom i pita za papir

Š: Ne.

Ja: Ali meni je hitno, treba mi taj i taj papir, jer treba da završim to i to (po peti put ponovim šta mi treba)

Š: konačno shvata šta mi treba

Š: Aaaa, pa to Vam je na spratu u sobi XXX

Eto vidis kakvi su srbi. Nece da rade, neljubazni, grubi ...

Ovde odem u komunu, ljubazan osmeh, nema nikakvog stakla izmedju nas, sluzbenik stoji isto kao i ja, ne moram da se saginjem da bih govorio "kroz rupu" da bi me cuo, kada treba neka fotokopija to oni odmah iskopiraju, ne salju me nigde da "kopiram pa da se vratim" itd ...

Drzava, ljudi rade vsvojn posao, placaju porez i za te pareb zahtevaju i dobijaju pristojnu uslugu ...

Подели на овим сајтовима

Kako?

Pa lepo, zakonima regulisano. zna se sta je ciji posao i sta ko treba da radi. A zakone im pisu predstavnici u parlamentu koje oni biraju. pa biraju najbolje ili bar pokusavaju da izaberu najbolje a ne najgore kako mi Srbi radimo. Pa kakve izaberemo takve imamo i na salterima ...

Подели на овим сајтовима

Откуд то да је тако лоше стање у Србији када је чак милион људи било на одмор у иностранству ове године? Ексит, Гуча, Цеца, Карлеуша...и наравно Џеј. :D

najbolje da ne idu nigde...

Подели на овим сајтовима

Eto vidis kakvi su srbi. Nece da rade, neljubazni, grubi ...

Ovde odem u komunu, ljubazan osmeh, nema nikakvog stakla izmedju nas, sluzbenik stoji isto kao i ja, ne moram da se saginjem da bih govorio "kroz rupu" da bi me cuo, kada treba neka fotokopija to oni odmah iskopiraju, ne salju me nigde da "kopiram pa da se vratim" itd ...

Drzava, ljudi rade vsvojn posao, placaju porez i za te pareb zahtevaju i dobijaju pristojnu uslugu ...

A nisi se pitao zbog cega su neljubazni i grubi?

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Podsetih se na Kaina i Avelja. Avelj covek lepo placao "porez" i imao je uvek pomoc u toj njegovoj kasici.

A Kain je svoje probleme nosio na posao pa u kucu pa na posao pa u kucu....i ne placa nista ocekuje da mu Bog da kao Avelju.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...