Jump to content

Промоција најмлађих потпоручника ВС - 14. септембар 2013. године

Препоручена порука

Ih bre momci što se grozni :(

Meni ga žao :(

Ma u redu je,ruše se gardisti po celom svetu,ja gledao Bakingemskog gardistu kako pada od vrućine,pa Grčki gardisti kad se klizaju u onim klompama,padaju i Ruski gardisti tamo pored Večnog plamena,pada se svugde,samo kažem da to ne bi trebalo da se desi iz više razloga baš nama.

Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći

Подели на овим сајтовима

Pa dobro desilo :)

Nije da je sad neka hića pa da mora bude svestan :D

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Pa nije hića,dobro pa je samo od vrućine valjda.

Mada opet moram da primetim dupeuvlakačko i ne držvaničko ponašanje našeg državno-političkog vrha.

Tokom egzercira,orkestar garde je izvodio Rusku naronu pesmu "Slavjanka",što je totalno neprilično i udvorički i na kraju sramota za državu.Pa na šta to liči da se na ovakvom skupu svira tuđa pesma.Ali stvarno sad dižem ruke od ove države....nemam reči.

Подели на овим сајтовима

Pa nije hića,dobro pa je samo od vrućine valjda.

Mada opet moram da primetim dupeuvlakačko i ne držvaničko ponašanje našeg državno-političkog vrha.

Tokom egzercira,orkestar garde je izvodio Rusku naronu pesmu "Slavjanka",što je totalno neprilično i udvorički i na kraju sramota za državu.Pa na šta to liči da se na ovakvom skupu svira tuđa pesma.Ali stvarno sad dižem ruke od ove države....nemam reči.

Па то због генерала Ашенхерст :)

Подели на овим сајтовима

Па то због генерала Ашенхерст :)

Jeste,samo ne verujem da generalica(jel se to sad tako kaže?)Ashenhurst nema pojma šta je "Slavjanka" a i da zna tim činom se samo podgreva kod njih uvrženo mišljenje da smo "mali rusi" a samim tim i da ne zaslužujemo nezavisnu državu.

Подели на овим сајтовима

Mozda ga je bilo stid od drugova i drugarica? Nemojte biti tako surovi, nisu oni teminatori :)

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Aj da ne bude da se samo nama dešava.Dobar je i naš gardista,ima našu podršku :)

Padanje kraljičine garde u Londonu.

http://www.youtube.com/watch?v=FWx7_zlabmw

Malo Švedi..

Подели на овим сајтовима

Jeste,samo ne verujem da generalica(jel se to sad tako kaže?)Ashenhurst nema pojma šta je "Slavjanka" a i da zna tim činom se samo podgreva kod njih uvrženo mišljenje da smo "mali rusi" a samim tim i da ne zaslužujemo nezavisnu državu.

Ма мислио сам на "равнотежу"... Због тога што не беше руска делегација...

Подели на овим сајтовима

Ма мислио сам на "равнотежу"... Због тога што не беше руска делегација...

Pa da su Rusi hteli da naprave ravnotežu onda bi došli,jel tako?Ne znam šta se mi opet trpamo i ponižavamo za njihov račun a da nam ovaj put nisu ni tražili.

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

И Бедине слике, док не стигне снимак...

318157_3292537757635_163961159_n.jpg

1240564_10200577822953389_1565151304_n.j

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...