DYNABLASTER Написано Октобар 15, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2013 Sta je? Neznaš kako funcioniše iPhone? iPhone je sprava koja degradira coveka, iako mnogi misle suprotno. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Октобар 16, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2013 A što se tiče Ateista... ja mislim da su oni sa svoim Ateizmom spali na životinjski nivo. Jer samo životinje nemaju osećaj prema Bogu kao tvorcu sveg vidljivog i nevidljivog. Šta više mislim da je to možda genetska greška koja se desila tokom ljudskog razvoja tako da kod Ateista potpuno fali taj deo DNA koji je zadužen za spiritualnost i povezanost sa Bogom i sa obzirom na to, ne vredi im ništa objašnjavati, jer moj pas NIKADA nemože da shvati kako moj iPhone fukcioniše Razmislite malo o tome dublje, pa ćete primetiti da sam u pravu. Pozz Evo, i Gandalf se slaže s tobom: Avocado је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Октобар 16, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2013 Evo, i Gandalf se slaže s tobom: Izvini, ovo je Saruman Beli. GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Октобар 16, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2013 Izvini, ovo je Saruman Beli. http://www.dagonbytes.com/thelibrary/lovecraft/theterribleoldman.htm https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Октобар 16, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2013 Мудро збори о. Саво Јањић: Највећа саблазан коју верници чине пред неверујућима јесте да агресивно инсистирају на својим правилима и својој вери, често осуђујући друге, а с друге стране нису у стању да се изборе са својом себичношћу, самољубљем и гневом. Силина вере се не препознаје у многоречитости већ у делима (уп. 1Кор, 2.4-5) Линк Дејан, Интегра, kirios1 and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 Мудро збори о. Саво Јањић: Највећа саблазан коју верници чине пред неверујућима јесте да агресивно инсистирају на својим правилима и својој вери, често осуђујући друге, а с друге стране нису у стању да се изборе са својом себичношћу, самољубљем и гневом. Силина вере се не препознаје у многоречитости већ у делима (уп. 1Кор, 2.4-5) Линк Ovo niko ne zna ocigledno... al zato svi mogu u pola noci da ti izrecituju napamet sve citate biblije koji se odnose na greh homoseksualnosti... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 pa eto zna otac Sava Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 Ovo niko ne zna ocigledno... al zato svi mogu u pola noci da ti izrecituju napamet sve citate biblije koji se odnose na greh homoseksualnosti... Иако се по питању вере не слажемо, ово и ја често говорим ближњима... Својим исправним делима треба дати пример вере, вера без дела није жива вера или како каже свети апостол Јаков , вера без дела је мртва, и да се вера остварује кроз дела. Било би нам душекорисно држати се мудрости ћутања, да не говоримо о Богу док не утврдимо веру у њега, о туђем греху док се не сетимо свог и о сутрашњем дану док не сване. Овако вели Владика Николај Велимировић Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 Ovo niko ne zna ocigledno... al zato svi mogu u pola noci da ti izrecituju napamet sve citate biblije koji se odnose na greh homoseksualnosti... Znaju mnogi, uostalom jedan sveštenik je to i napisao... i pisali su slične stvari na ovom forumu pojedini članovi i ranije... nema potrebe da sve vernike guraš u isti koš na takav način... ne samo što je netačno, već je i ružno... isto kao kada pojedini vernici iznose generalizacije o ateistima na osnovu svojih predrasuda... nana, Дијана., Ignjatije and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Origen Написано Јануар 2, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2014 Православље је аутентично хришћанство, то је историјска чињеница и може лако да се провери. Слажем се , али ћу опет поставити ово питање , дакле - како можемо проверити , по којим мерилима ? And Abraham said unto Zed:This is my son, sir. We were playing a game, alright? It's called... "Burny Burny Cut Cut"! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 2, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2014 Слажем се , али ћу опет поставити ово питање , дакле - како можемо проверити , по којим мерилима ? Po svetiteljima. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Origen Написано Јануар 3, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2014 Po svetiteljima. Хвала на одговору , али бих волео конкретан одговор . И без увреде , али бих и волео ако може неки теолог да ми објасни And Abraham said unto Zed:This is my son, sir. We were playing a game, alright? It's called... "Burny Burny Cut Cut"! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natalija28 Написано Јануар 3, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2014 Слажем се , али ћу опет поставити ово питање , дакле - како можемо проверити , по којим мерилима ? Proveriti se moze prateci istoriju pravoslavlja...i nastanka ostalih hriscanskih denominacija. Iako nisam protiv katolika i prostestanata, ponekad cak ispada da se oni lepse ponasaju od pojedinih pravoslavaca, ali to je sasvim druga prica... Orion, Mironosica and Интегра је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ključ Написано Јануар 3, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2014 A koja je to prica? Mislim ako slusamo price, koje da slusamo a koje da ne slusamo? Bice izgleda obrnuto nego do sad, koje ti je vere zena, te si vere i ti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natalija28 Написано Јануар 3, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2014 A koja je to prica? Mislim ako slusamo price, koje da slusamo a koje da ne slusamo? Bice izgleda obrnuto nego do sad, koje ti je vere zena, te si vere i ti. Treba slusati Gospoda i svoje srce. A zasto bas koje vere zena, te si vere ti? Orion је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука