Jump to content

Ванземаљци

Оцени ову тему

Deja Vu

Препоручена порука

Методе за утврђивање старости нечега се заснивају на погрешним претпоствкама да ако је нешто на некој дубини да је толико и толико старо, то једноставно није тачно и не мери се тако, да не улазим у детаље како и шта, мада бих и могао ако не верујете. Са друге стране старост научници мере преко угљениковог изотопа ц 12 а сви заборављају да он може измерити старост нечега што је старо највише 30 000 година мада је и то много јер се заснива се опет на погрешној претпоставци. Са треће стране чак и да постоје услови да нешто може да постоји теоријски не значи да нешто и може постојати тако једноставно јер такав начин постојања нема смисла, није по правди.

VARE, LEGIONES REDDE!

Подели на овим сајтовима

Ne tumačim na svoju ruku, samo izbegavam narodu nerazumljive teološke izraze.  Evo ti i ostalih vernika i teologa, pa neka prosude. Uostalom ne možeš očekivati da ti neko sada izvadi citat tipa - Big beng je ,,stvori Bog svetlost", reče Sveti taj i taj,

Да је то тачно и да је битно за наше спасење СИГУРНО би рекао преко неког светог бар у новије време

VARE, LEGIONES REDDE!

Подели на овим сајтовима

Evo ga tekst koji govori u prilog topme da bi najbliži vanzemaljski oblik života mogao da postoji veoma blizu, čak i u našem Sunčevom sistemu, tačnije na Evropi:

Otkriven život u ledenom jezeru Hodžson, star 100.000 godina
M. Milikšić | 11. 09. 2013. - 17:47h Foto: AP-Ilustracija | Komentara: 0

Naučnici sa Kembridža otkrili su “ekstremne” forme života na muljevitom dnu zaleđenog jezera Hodžson na Antarktiku, microbe stare skoro 100.000 godina.

269184_arktik-ap_ff.jpg?ver=1378840556Mogućnost da život postoji u hladnim, mračnim jezerima, skriven duboko ispod antarktičkog ledenog pokrivača, fascinirala je naučnike decenijama. Istraživači se nadaju da će njihovo otkriće pomoći u boljem razumevanju života na Zemlji pre više hiljada godina, preneo je “Kembridž njuz”.

Krajem poslednjeg ledenog doba jezero Hodžson je bilo prekriveno sa više od 400 metara debelim ledenim pokrivačem, dok sada ima koricu leda debelu svega tri-četiri metra. Delovi pokrivača Antarktika se tope i led se povlači, kako raste temperatura na polovima.

Britansko-antarktički istraživački tim (BAS) bušio je kroz led do taloga na dnu jezera, koje je duboko oko 93,4 metara, dugo dva, a široko 1,5 kilometara.

Naučnici su mislili da je okolina previše surova da bi bilo šta preživelo u njoj, ali slojevi mulja na dnu jezera sadrže DNK mikroba koji su živeli tamo hiljadama godina.

“U prvih nekoliko centimetara bušotine otkrili smo organizme koji danas žive u jezeru, ali smo već na 3,2 metra dubine otkrili mikrobe stare skoro 100.000 godina”, naveli su istraživači.

-Ovo je prvi put da su otkriveni mikrobi koji žive u sedimentima subglacijalnog antarktičkog jezera i pokazuje da život može da opstane, čak i buja, u okolinama koje mi smatramo previše ekstremnima – izjavio je Dejvid Pirs iz BAS.

Naučnici ukazuju da je činjenica da su ovi organizmi preživeli u takvoj okolini može da znači da su se oni razvili na posebne načine, što bi moglo da ih dovede do novih, uzbudljivih otkrića. 

“Ovo je rana faza istraživanja i dalji rad je neophodan da ispitamo ove forme života”, ističu oni.

Istraživači takođe smatraju da su organizmi iz subglacijalnih jezera ključni za razumevanje kako život može da opstane na drugim planetama.

Лепо ми кажи да ли стварно верујеш у еволуцију која је оповргнута многобројним доказима и предстваља само још једну лошу и заосталу теорију која се даље допада неупућенима

VARE, LEGIONES REDDE!

Подели на овим сајтовима

Ima mikroba koji opstaju i na plus ne znam kolko stepeni analogno minusu, ali to je presmesan argument za tvrdnju da postoji inteligencija van planete Zemlje.

Svi vi koji verujete u vanzemaljce cete biti vrlo lako prevareni ako ne promenite nacin razmisljanja...

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Evo kako će izgledati prvi kontakt:

ajrX3Mx_460s_v1.jpg

Гледе јучерашње теме, на којој си својим коментаром и сам учествовао - ПРЕВОД МОЛИМ! :)

Подели на овим сајтовима

Da li naša crkva,Srpska Pravoslavna crkva,ima spemljen govor i obrazloženje za javnost i vernike kada vanzemaljci zaista dođu na Zemlju? :)

Da si procitao sta pise na onom pravoslavnom linku pri pocetku teme ne bi ovako nesto ni pitao...

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• 3 months later...

http://srbin.info/2013/12/13/the-voice-of-russia-naucnici-o-implantima-vanzemaljaca-u-telu-ljudi/

The Voice of Russia: Научници о имплантима ванземаљаца у телу људи

Alien-Implants.jpg

(Глас Русије)

Пацијенти из целог света су остајали збуњени после откривања ванземаљских импланта у свом телу и голим оком невидљивих шара на кожи.Научник који се бави изучавањем материјала, Стив Колберн, рекао је за Глас Русије да ови импланти и чудне шаре могу бити од ванземаљских бића, јер не постоје тестови којима би се могло идентификовати каквог су порекла и шта представљају.

Радни дан Стива Колберна и његовог колеге Др. Роџера Лејра је све само не обичан. Састоји се од рада с пацијентима који тврде да су их отели НЛО или неки ванземаљски ентитети. Иако је у приче појединаца можда тешко поверовати, не негирају се чињенични докази који под кожом стоје годинама, можда чак и деценијама.

Користимо ручни детектор (stud finder), мали детектор метала за откривање металних предмета у кожи, који ради прилично добро”, Колберн објашњава за Глас Русије. Када су импланти усађени у пацијента, неки бирају да их уклоне, поготову ако су забринути због могућих здравствених проблема.

Тренутно, седамнаесторици људи су уклоњени ванземањски објектим из тела уз помоћ Колберна и тима с којим ради. Када се ови објекти коначно уклоне, темељно се проверавају њихова својства. “Према извештајима, имамо разлога да верујемо да многи од њих мере синтаксу сензорних информација код субјеката”, објашњава Колберн. Другим речима, објекти који су имплантирани људима можда контролорима имплантираног ентитета омогућавају да виде и чују шта људи раде.

Implant1.jpg

Из претходних посматрања, уочено је да многи од ових објеката имају испреплетену мрежу угљеничних нано-цевчица унутар метала и да такође одају радио сигнале. Ипак, не одају сви предмети сигнал, можда тренутно нису оперативни, а људима још увек није познато да ли су власници ових импланата одговорни за укључивање и искључивање ове софистификоване технологије унутар тела.

Најновији пацијент с којим је Колберн радио, у својим 50-им годинама, сећа се шта му се догодило када је имао око 10 година. Сећа се да је камповао у шуми са својим друговима када га је НЛО понео горе, као и што не може да заборави да су му убацили нешто у зглоб. Деценијама касније, он је још увек имао тај објект у руци, све док Колберн и Др. Лејр нису били у стању да га извуку из њега. “Било је изузетно тешко, чак га ни дијамантски алат није могао сећи, што је нечувено”, рекао је Колберн о особинама страног објекта одстрањеног из тела пацијента.

Поред чврстине објекта, он није произвео никакву врсту упале, што се никада не дешава. Кад год је страно тело у организму оно узрокује запаљење одређеног степена, али сви ови неиндентификовани објекти нађени у пацијентима који тврде да су били отети не узрокују ни назнаке упале.

Ако страни предмети непознатог порекла нису довољни, ту су различите нијансе боја које су остављене на отетима. Колберт је истраживао шару кобалт-плаве боје која је на кожи отетог стајала око месец дана. “То је маркер-боја и може се видети само испод ултра-љубичастог светла и готово је немогуће опрати је”, објаснио је научник.

Упркос  томе што се дошло до изузетних налаза о томе на који начин су предмети унети у тело и како се непозната боја, невидљива људском оку, разлила свуда по телу жртве ове несреће – постоје празнине које ове доказе повремено чине тешко прихватљивим. Две од три класе људи који су преживели да могу причати о отмици од ванземаљаца нису довољно кредибилни да би им се могло веровати.

Колберн каже да је прва врста једноставно болесна и све што се њима и другој врсти икада догодило обележено је лудилом, не могу мирно говорити о томе. Постоји само једна класа људи који се сматрају поузданим. Ове жртве су имале контакт са ванземаљцима и у стању су хладне главе да мисле и говоре о томе, дајући детаље о свом путовању.

Досадашња истраживања су показала да су многе жртве отмица изложене подоброј количини зрачења, које их је направило или високо отпорним или осетљивим на хемикалије и зрачења. “Било би лепо да људи ово схвате озбиљно, јер је то једна од највећих прича 21. века, о томе да нисмо сами у свемиру и да смо бивали посећени”, објашњава Колберн а затим додаје: Постоји толико много линија доказа. Иако постоје хрпе тестова које треба спровести и података по којима треба копати – број информација откривених а и даље непознатих је запањујућ. Можда ћемо једног дана схватити да су посетиоци планете и места којег зовемо дом више чињеница него фантазија.

За Србин.инфо превео: Александар Јовановић

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

• 2 years later...

"NASA krije da je našla vanzemaljce na Mesecu"

Bivša zaposlena američke Nacionalne vazduhoplovne i svemirske administracije tvrdi da su tokom posete Mesecu primećena tri leteća tanjira.

Daily Mail Izvor:

97638497567cf915536df532903551_v4_big.JP

U svom video svedočenju Dona Hare tvrdi da je svemirska agencija skrivala činjenicu da su njeni astronauti videli letelice koje je u ličnoj prepisci nazivala „Deda Mrazom“.

Hare kaže da su joj mnogi iz NASA rekli da je jedna od Apollo misija imala priliku da vidi tri prizemljena NLO.

Ona ne precizira ni ko su ti ljudi koji su s njom podelili tu informaciju, niti kada se susret odigrao.

“Ušla sam u zonu ograničenog pristupa gde se nalazila foto laboratorija, baš u trenutku kad su razvijali film sa fotografijama napravljenim na Mesecu i nekim satelitskim fotografijama”, priseća se Hare.

“Jedan čovek skrenuo mi je pažnju na jedan deo mozaika. Mislim da su to bile satelitske slike, ali nisam sigurna. Videla sam okruglu senku koja pada na drveće na slici. Znala sam da misli da je to NLO, ali da ne sme to da mi kaže”, objašnjava ona.

Ne samo da Hare optužuje NASA za skrivanje podataka od javnosti, nego i za izmenu i skrivanje više hiljada fotografija.

Ona stoji iza toga da agencija briše sve anomalije s fotografija, pre nego što ih prikaže javnosti. Inače, ona je u NASA radila kao ilustrator i tehničar za foto slajdove i primila je mnogo nagrada za svoj rad.

“Bila sam zaprepaštena kad sam shvatila da imaju poseban protokol za brisanje NLO sa fotografija”, kaže Hare.

Ona tvrdi da je kodno ime za NLO-e koje su astronauti videli na Mesecu bilo “Deda Mraz” i da je agencija pretila onima koji progovore o tome šta se radi sa fotografijama da će izgubiti penziju.

“Meni nisu pretili, ali sam dobila poruku da ne treba o tome da govorim”, kaže ona. “Ali ja sam već govorila o tome toliko mnogo da im verovatno više nije ni važno”.

NASA nije reagovala na ove optužbe.

Hare nije jedina koja tvrdi da NASA skriva postojanje vanzemaljaca.

Mlađi vodnik Karl Vulf koji je radio za direktora obaveštajne službe u sedištu Komande taktičkog vazduhoplovstva tvrdi da je video manipulisanje fotografijama kako bi se izbrisale anomalije na Mesečevoj površini.

http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2015&mm=12&dd=25&nav_id=1078488

Vulf kaže da je imao priliku da vidi i prave fotografije iz kojih su isečeni delovi površine Meseca i da mu je jedan zaposleni rekao da je tamo pronađena baza koju su napravili vanzemaljci.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...