Jump to content

Ванземаљци

Оцени ову тему

Deja Vu

Препоручена порука

То би било тачно када би писало и пуче нешто и створи Бог светлост од тога, ајде наведи ми неког светог оца који има тумачење на ту тему

WTF?

Prvo BB nije bila ekslozija već širenje prostora, drugo i da je bila eksplozija, valjda znaš toliko da se zvuk ne prostire kroz vakum.

Подели на овим сајтовима

Kod proroka Isajije pise da Gospod siri nebo tj svemir kao sator ili kao zavesu.

Лепо  ја кажем све метафора до метафоре и наведите ми неког светог оца који лепо то тумачи али не вреди, небо је небо одакле ти то да је свемир, а са друге стране га можда и скупља као шатор?

VARE, LEGIONES REDDE!

Подели на овим сајтовима

Лепо  ја кажем све метафора до метафоре и наведите ми неког светог оца који лепо то тумачи али не вреди, небо је небо одакле ти то да је свемир, а са друге стране га можда и скупља као шатор?

Zato sto se pod nebom ne podrazumeva samo nase nebo koje vidimo golim okom. Nebesa kazuju slavu Boziju se odnosi na citav univerzum i zvede i planete u njemu. A kako znas ti da je u pitanju metafora?

Подели на овим сајтовима

Zato sto se pod nebom ne podrazumeva samo nase nebo koje vidimo golim okom. Nebesa kazuju slavu Boziju se odnosi na citav univerzum i zvede i planete u njemu. A kako znas ti da je u pitanju metafora?

Па и на то мислим, значи постоји вероватноћа да се и то скупља, што може да се шири може и да се скупља. Па лепо сви знају да прво треба читати Нови Завет па онда Стари јер је овај тежи за схватање и доста метафорички писан, мада и у Новом тога има

VARE, LEGIONES REDDE!

Подели на овим сајтовима

А анђео је исто као и човек створен по подобију Божјем?

Procitaj u Svetom Pismu sta Bog kaze kad je bio upitan da li moze brat ozeniti zenu brata svoga ako on umre.

itd.itd. pa su Ga pitali cija ce biti zena na kraju?

Prosto ne mogu da verujem da neki veruju da ce pre videti vanzemaljce negoli andjele.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Онда смо ми у вакуму и звук не постоји :.mislise.

Може лако да се реши тако што се има простор у другом мало већем простору, из овог већег се испумпа гас док унутрашњи остаје атмосфера. Могу да се користе магнети за унутрашњи простор тако да велики лебди и на тај начин нема контакт с подом :))

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...