Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2013 Da podsetim na vecnost! I nije dosadna Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2013 То би било тачно када би писало и пуче нешто и створи Бог светлост од тога, ајде наведи ми неког светог оца који има тумачење на ту тему WTF? Prvo BB nije bila ekslozija već širenje prostora, drugo i da je bila eksplozija, valjda znaš toliko da se zvuk ne prostire kroz vakum. Благовесник је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЗАБРЗАТ Написано Септембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2013 Онда смо ми у вакуму и звук не постоји :.mislise. VARE, LEGIONES REDDE! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Септембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2013 Kod proroka Isajije pise da Gospod siri nebo tj svemir kao sator ili kao zavesu. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2013 Kod proroka Isajije pise da Gospod siri nebo tj svemir kao sator ili kao zavesu. Ziva svetlost Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЗАБРЗАТ Написано Септембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2013 Kod proroka Isajije pise da Gospod siri nebo tj svemir kao sator ili kao zavesu. Лепо ја кажем све метафора до метафоре и наведите ми неког светог оца који лепо то тумачи али не вреди, небо је небо одакле ти то да је свемир, а са друге стране га можда и скупља као шатор? VARE, LEGIONES REDDE! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Септембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2013 Лепо ја кажем све метафора до метафоре и наведите ми неког светог оца који лепо то тумачи али не вреди, небо је небо одакле ти то да је свемир, а са друге стране га можда и скупља као шатор? Zato sto se pod nebom ne podrazumeva samo nase nebo koje vidimo golim okom. Nebesa kazuju slavu Boziju se odnosi na citav univerzum i zvede i planete u njemu. A kako znas ti da je u pitanju metafora? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2013 а са друге стране га можда и скупља као шатор? Можда га развлачи ко Далапе? Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Септембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2013 Је л' само ја озбиљно схватам ову тему или има још неко? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2013 Videcemo vanzemaljce posle sveopsteg vaskrsenja kad ce covek biti kao Andjeli Bozji koje sam Bog naziva nebeske sile. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЗАБРЗАТ Написано Септембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2013 Videcemo vanzemaljce posle sveopsteg vaskrsenja kad ce covek biti kao Andjeli Bozji koje sam Bog naziva nebeske sile. А анђео је исто као и човек створен по подобију Божјем? VARE, LEGIONES REDDE! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Септембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2013 That's it, I'm out of here... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЗАБРЗАТ Написано Септембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2013 Zato sto se pod nebom ne podrazumeva samo nase nebo koje vidimo golim okom. Nebesa kazuju slavu Boziju se odnosi na citav univerzum i zvede i planete u njemu. A kako znas ti da je u pitanju metafora? Па и на то мислим, значи постоји вероватноћа да се и то скупља, што може да се шири може и да се скупља. Па лепо сви знају да прво треба читати Нови Завет па онда Стари јер је овај тежи за схватање и доста метафорички писан, мада и у Новом тога има VARE, LEGIONES REDDE! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2013 А анђео је исто као и човек створен по подобију Божјем? Procitaj u Svetom Pismu sta Bog kaze kad je bio upitan da li moze brat ozeniti zenu brata svoga ako on umre. itd.itd. pa su Ga pitali cija ce biti zena na kraju? Prosto ne mogu da verujem da neki veruju da ce pre videti vanzemaljce negoli andjele. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2013 Онда смо ми у вакуму и звук не постоји :.mislise. Може лако да се реши тако што се има простор у другом мало већем простору, из овог већег се испумпа гас док унутрашњи остаје атмосфера. Могу да се користе магнети за унутрашњи простор тако да велики лебди и на тај начин нема контакт с подом Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука