ЗАБРЗАТ Написано Септембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2013 www.youtube.com/watch?v=P5WGGDPUI6Y&feature=autoshare Ништа ново 8086.gif VARE, LEGIONES REDDE! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Септембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2013 Budući da je Svemir veštastven, mora da ima svoje dimenzije, a samim tim i granice. Nije beskonačan. to je paradoksalno još su stari grci rekli ono da ako je konačan da je to besmisleno kao odšetati na kraj kosmosa i gurnuti štap preko kraja, ali je jednako paradoksalno i da je beskonačan, ili koja je to najmanja veličina koja postoji sa druge strane? Kolika je udaljenost između dve čestice itd.... Glede Ajnštajna tačnije Minkovskog i ideje o prostorvremenu, van granica svemira nema prostora, nema ničega što bi moglo imati nekakvo ime ili nekakve osobine, prostor pripada samo kosmosu. "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЗАБРЗАТ Написано Септембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2013 Ипак сви прихватају колико видим у овој теми теорију еволуције и великог праска, па на основу тога доносе све горе и горе закључке... VARE, LEGIONES REDDE! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Септембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2013 Ипак сви прихватају колико видим у овој теми теорију еволуције и великог праска, па на основу тога доносе све горе и горе закључке... Ма бре, овде све неки новотарци. Бегај, брате, одавде док још можеш! Извлачи живу главу, за мене је касно.... Аргрггргхх... Баба and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Септембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2013 Мене занима зашто је Соломон у гаћама... То опет нека новотарија. Није то новотарија...то је одавно тако. Волим да се разгаћим у кући. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Септембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2013 Ништа ново 8086.gif Ne znam koliko da ima tih kao nekih malih kosmosa njihov broj mora da postoji, ne može biti beskonačan. I verujem da svi zajedno čine jednu kuglu (sličnu onoj koju na ikoni drži Božanstveni Logos Božiji - Hristos). Тања1 and Solomon Kane је реаговао/ла на ово 2 ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЗАБРЗАТ Написано Септембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2013 Ne znam koliko da ima tih kao nekih malih kosmosa njihov broj mora da postoji, ne može biti beskonačan. I verujem da svi zajedno čine jednu kuglu (sličnu onoj koju na ikoni drži Božanstveni Logos Božiji - Hristos). Јели то православно учење или претпоставка. Ако је претпоставка онда ја могу да тврдим да се та кугла налази унитар Бога Оца као што ти тврдиш да је Син држи... VARE, LEGIONES REDDE! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Септембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2013 I onaj hleb koji je Hristos drži u ruci na Tajnoj večeri predstavlja kosmos. Solomon Kane and Тања1 је реаговао/ла на ово 2 ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Септембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2013 I onaj hleb koji je Hristos drži u ruci na Tajnoj večeri predstavlja kosmos. И више од тога. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЗАБРЗАТ Написано Септембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2013 Ма добро то знамо, него како га држи ајде објасни, али православно. VARE, LEGIONES REDDE! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Септембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2013 ја могу да тврдим да се та кугла налази унутар Бога Оца као што ти тврдиш да је Син држи... Pošto je po bogotkrivenoj veri hrišćanskoj (pravoslavnoj) Bog Otac (Sin i Sveti Duh) Sve-držitelj, mislim da je takvo gledište OK, još i apostolsko obrazloženje da se sve kreće, živi i jeste u Bogu (Del. ap. 17, 28). ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЗАБРЗАТ Написано Септембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2013 Pošto je po bogotkrivenoj veri hrišćanskoj (pravoslavnoj) Bog Otac (Sin i Sveti Duh) Sve-držitelj, mislim da je takvo gledište OK, još i apostolsko obrazloženje da se sve kreće, živi i jeste u Bogu (Del. ap. 17, 28). Да, лепо си погодио како сам дошао до тог закључка, и то би требало да је званични став цркве ( ако већ није ), само нигде то нисам чуо па питам да ли јесте? Онда је ово још један и то верски доказ против Бинг бенга VARE, LEGIONES REDDE! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Септембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2013 како га држи ајде објасни, али православно. ,,Jer u Njemu živimo, krećemo se i jesmo" :Del. ap. 17, 28. ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Септембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2013 Онда је ово још један и то верски доказ против Бинг бенга Zbog čega? Mislim da to nije dokaz protiv Bing benga. ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЗАБРЗАТ Написано Септембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2013 А где пише да је свемир настао преко Бинг бенга? VARE, LEGIONES REDDE! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука