Милан Ракић Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 Ovako ozbiljna tema, zasluzuje i jedan krajnje ozbiljan klip... Одлично... Сад добих и одговор одакле кругови на земљиној површини obi-wan and Deja Vu је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Септембар 6, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 Ovako ozbiljna tema, zasluzuje i jedan krajnje ozbiljan klip... Хахаххахаха ајој Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 Moguce je da je SVE prevara, zato je ova tema tolko pipava. Ako kazem "e to je tako" mozda sluzim kao sredstvo demonima, ovde treba biti trezven... Ali dobio sam potvrdu sto se tice vizije u snu koju sam imao, i sad nemam sumnje da andjeli imaju tehnologiju i da su materijalni. Na svrsetku sveta bice velika prevara, simulirace se apokaliptus da bi dosao "spasitelj" tj lazni mesija. Ali jos mi je sve pobrkano, sta kad kako... A jedno je sigurno, a to je da ce biti uskoro, ne uskoro kao kad su rekli pre 2000 godina, nego stvarno uskoro, mozda jos za naseg zivota... Evo najnovije MTV nagrade, globalna edukacija mladih u vidu svodjenja na podzivotinjski nivo http://www.youtube.com/watch?v=XVAVJONEjbA nisam sad na frku mogo da nadjem bolji snimak, al prvih par sekundi besmisla je dovoljno. Ko nije gledao ceremoniju londonske olipmijade nek pogleda tu grozotu, ako nista ne ukapira onda nema usi da cuje niti oci da vidi, sto nije frka. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жедни Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 A sad malo teorije zavere Agent CIA: U Rozvelu se zaista srušio brod s vanzemaljcimahttp://www.24sata.rs/vesti/svet/vest/agent-cia-u-rozvelu-se-zaista-srusio-brod-s-vanzemaljcima/47024.phtml Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Септембар 6, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 Nije baš, mnoge stvari koje si gleda (ako gledaš) SF filmove/serije, su tema ozbiljnih naučnih istraživanja npr. warp pgon iz Star Treka, onda crvotočine poput onih u Star Gate, da li je moguće ili ne videćemo, ali se takve ideje ne odbaciju olako Искрен да будем, никад нисам могао да скапирам потпуно на који се то начин простор криви, не иде ми у главу? Испаде да је простор раван која може ето да се искриви, као на овој слици То вероватно такво објашњење, не може другачије да се ''нацрта'' пошто ми ово делује блесаво. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Септембар 6, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 Moguce je da je SVE prevara, zato je ova tema tolko pipava. Ako kazem "e to je tako" mozda sluzim kao sredstvo demonima, ovde treba biti trezven... Ali dobio sam potvrdu sto se tice vizije u snu koju sam imao, i sad nemam sumnje da andjeli imaju tehnologiju i da su materijalni. Na svrsetku sveta bice velika prevara, simulirace se apokaliptus da bi dosao "spasitelj" tj lazni mesija. Ali jos mi je sve pobrkano, sta kad kako... A jedno je sigurno, a to je da ce biti uskoro, ne uskoro kao kad su rekli pre 2000 godina, nego stvarno uskoro, mozda jos za naseg zivota... Требаш увек да провераваш шта год ти се деси. Имам и ја разне снове и визије, често их сам тумачим користећи већ познате симболе неких ствари. Мени се дешава да могу да предвидим шта ће да се деси, попут неког пророка. То је опет везано за мене лично, деси ми се да чујем неки глас у глави, али не обичан него као да долази из саме дубине главе, у делу где нисам завирио, само каже шта ће бити и то је то. Често га не послушам, почнем да радим супротно од тога, али на крају урадим оно што је тај глас рекао. Или пак деси ми се што је он рекао. Кад сам први пут погледао слику бивше девојке, у глави ми је дошла та мисао, тај глас да ће ми бити девојка иако за то није било реалне шансе, није ми се ни свиђала, ружна. После неких месец-два она и ја смо ушли у везу. Како год, немој до краја да верујеш у то, једино ако баш осећаш да је тако, без гриже савести да је тако. Снови често могу бити демонски. DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 Znam o cemu pricas. A ja sam imao isto takav san tj glasove pa mi ipak nije postala devojka hahahahaa Ali sve se desilo onako kako mi je receno. Dobro ja sam poseban slucaj, to mi je smisao zivota, a ono sto ti je smisao zivota to je najteze za dostici Umem da razlikujem demonski od Bogonadahnutog sna/vidjenja, nema frke. Osecaj je zakon. Nego htedoh da editujem poruku al nisam stigo: Ko nije gledao ceremoniju londonske olimpijade nek pogleda tu grozotu, ili madoninog superbowl-a masovnog obreda, ako nista ne ukapira onda nema usi da cuje niti oci da vidi, sto nije frka... jer mu po tome ni nece biti sudjeno. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 Ali dobio sam potvrdu sto se tice vizije u snu koju sam imao, i sad nemam sumnje da andjeli imaju tehnologiju i da su materijalni. Често пишеш ово оно у сну. Можемо да почнемо од Божије силе да чини чуда за наше здравствено стање у току ноћи док спавамо. У наш организам улази снага. Током дана проширијемо интерес на све друге делове света, па можемо да поставимо питање: Зар дубоко у нама немамо осећај тог надограђивања у свету? Зар интереси нашег будног стања нису исто толико део космоса, као и сила Божије неге и пажње током ноћи док спавамо? DYNABLASTER, Земља нам дарује уз помоћ сунца топлоту, а остало сами креирамо. Ово растојање је само као Божји позив да добровољно прилажемо и маштом (слобода). Не сумњам да се мораш Богу молити да бар неко време ништа не сањаш. .A mi sad sve sto pravimo, je samo imitiranje Bozijeg stvaranja ili secanje. ? Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 Искрен да будем, никад нисам могао да скапирам потпуно на који се то начин простор криви, не иде ми у главу? Испаде да је простор раван која може ето да се искриви, као на овој слици То вероватно такво објашњење, не може другачије да се ''нацрта'' пошто ми ово делује блесаво. Upravo ti je to gravitacija - po Ajnštajnovoj Opštoj teoriji relativiteta. Prisustvo bilo kakve energije (ne mora nužno da bude materija sa masom) u prostoru izaziva zakrivljenost prostora oko tog predmeta sa masom/energijom, i onda ako se neko drugo telo nalazi u blizini, ono mora da se kreće po tako zakrivljenom prostoru. https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Септембар 6, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 Znam o cemu pricas. A ja sam imao isto takav san tj glasove pa mi ipak nije postala devojka hahahahaa Ali sve se desilo onako kako mi je receno. Dobro ja sam poseban slucaj, to mi je smisao zivota, a ono sto ti je smisao zivota to je najteze za dostici Umem da razlikujem demonski od Bogonadahnutog sna/vidjenja. Nego htedoh da editujem poruku al nisam stigo: Ko nije gledao ceremoniju londonske olimpijade nek pogleda tu grozotu, ili madoninog superbowl-a masovnog obreda, ako nista ne ukapira onda nema usi da cuje niti oci da vidi, sto nije frka... jer mu po tome ni nece biti sudjeno. Можда си чуо погрешне гласове. Небитно. Гледао сам ја, први пут сам се запрепастио. По мени је то доказ о постојању светске владе. Или је пак и то намештаљка. Неко криви масоне док он влада светом. Све је то намерно испреплетено. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 Malih zelenih vanzemaljaca nije bilo Btw,niti su mali,niti su zeleni Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Септембар 6, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 Upravo ti je to gravitacija - po Ajnštajnovoj Opštoj teoriji relativiteta. Prisustvo bilo kakve energije (ne mora nužno da bude materija sa masom) u prostoru izaziva zakrivljenost prostora oko tog predmeta sa masom/energijom, i onda ako se neko drugo telo nalazi u blizini, ono mora da se kreće po tako zakrivljenom prostoru. Тако сам и начуо, али ми опет није било јасно. Кад неко каже простор, ја помислим на неку празнину, можда бескрајну у којој су ето тако постављене звезде планете. Као нпр. празна соба (простор) и у њој постављена фотеља, сто, тв. Мени је сама ова слика престављала проблем. Како сад да се криви простор као да је нека раван кад није раван (она је 2Д). Е сад гравитација је и даље мистерија још откад је Њутн започео о њој. Још се не зна шта је то тачно, неки мисле да постоји некаква честица гравитон, још недоказана. Како сам чуо, веома јака гравитација би била нека врста рупе у простору, можда за други универзум, најчешће сматрају црне рупе таквим објектима. Опет, још су то мистерије. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Септембар 6, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 Btw,niti su mali,niti su zeleni Већ су розе и дебели Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 Већ су розе и дебели Gradonačelnik Jagodine? GeniusAtWork and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 Е сад гравитација је и даље мистерија још откад је Њутн започео о њој. Још се не зна шта је то тачно, неки мисле да постоји некаква честица гравитон, још недоказана. Како сам чуо, веома јака гравитација би била нека врста рупе у простору, можда за други универзум, најчешће сматрају црне рупе таквим објектима. Опет, још су то мистерије. Pa da, Njutn je otkrio osnovne zakone kako deluje, Ајnštajn je još bliže objasnio, ali sama priroda gravitacije je još uvek nepoznata. Pogotovu njeno delovanje na veoma malim razdaljinama... https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука