Ђуро Станивук Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 Ovaj decko sa kojim sam ja pricao za 350 dinara radi majicu napred mali znak то је добра цена... јел можеш да видиш колико би коштале мало квалитетније мајице, бољег кроја и материјала...да се не офуца после 5 прања? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 Обавезно!!! Само Вас молим, оче Иване, да ме консултујете као лектора. Једно је кад се праве банери и те форе, а друго је кад се штампају мајице. Било би добро да све буде правописно утегнуто И мене после консултовати да преконтролишем да ли су стављене тачке на крају реченица. Ђуро Станивук and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 Ја бих једну белу мајицу са плавим словима ове садржине...али ако може ћирилицом, писаном... Ја и не знам да пишем другим писмом сем ћирилице Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 6, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 то је добра цена... јел можеш да видиш колико би коштале мало квалитетније мајице, бољег кроја и материјала...да се не офуца после 5 прања? raspitacu se, ustvari pogledacu kakve su te majice sto je radio, slikacu ako terba.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 Тражи и једну да носиш пар дана, да испробаш. Искомбинуј временске услове (киша, сунце, киша-сунца, дуга) да видимо како се понаша материјал. Улети и у пар туча и види да ли противник може да је исцепа и тако те понизи. Crveni Baron, Плутон, Олимп and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 6, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 Тражи и једну да носиш пар дана, да испробаш. Искомбинуј временске услове (киша, сунце, киша-сунца, дуга) да видимо како се понаша материјал. Улети и у пар туча и види да ли противник може да је исцепа и тако те понизи. ahhahaha oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 6, 2013 Гости Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 Обавезно!!! Само Вас молим, оче Иване, да ме консултујете као лектора. Једно је кад се праве банери и те форе, а друго је кад се штампају мајице. Било би добро да све буде правописно утегнуто http://www.youtube.com/watch?v=5Xk_KnHBSyY :oke: Gordana ., Иван Недић, Биљана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Септембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2013 Pouke.org све на једном месту - у Христу шта имају заједничко вера, рецепти, дневно-политичке теме, економија и разбибрига? Pouke.org Попе, да те приупитам... Pouke.org Шта је заједничко вернику и атеисти? Pouke.org итд. Биљана, Плутон and Љотићевац је реаговао/ла на ово 3 "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Септембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2013 Е, ајде да наштанцујемо малих налепница "Pouke.org", па да их излепимо по градовима Благовесник, Љотићевац, Gordana . and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Септембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2013 Кажи ми, попе: за шта служе паре? Pouke.org Биљана је реаговао/ла на ово 1 "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Септембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2013 Е, ајде да наштанцујемо малих налепница "Pouke.org", па да их излепимо по градовима Одлично!Налепнице за кола. Са поуком. Хоћу "Какве су ти мисли такав ти је живот" Будимо људи а не нељуди Последњи ће бити први За то су чули сви и добро је да се подсете током вожње пре него што ми покажу онај прст јер споро возим... Може и "Бог све види" Љотићевац, Благовесник, Биљана and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2013 Будимо људи а не нељуди Ili ona "Budimo ljudi i ako smo Srbi"... DYNABLASTER, Gordana . and Биљана је реаговао/ла на ово 3 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Септембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2013 Е људи, да вам јавим, сад ми је сестра дошла из града, и донела две чистопамучне мајице, тамно плаве. Двестаосамдесет динара је комад. Наша производња. Био сам у шоку. Ако затреба нека информација, ту сам. Ђуро Станивук, Gordana ., Млађони and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest јер. Агапије Написано Септембар 7, 2013 Гости Пријави Подели Написано Септембар 7, 2013 Само негде на мајци додати "поуке.орг" или "ЖРУ Вас воли највише на свету" и то је то ... gandalf, Биљана, w.a.mozart and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 8, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 8, 2013 Meni je padalo na pamet nesto "siri dalje pravoslavlje" ajde lepo svi da se dogovorimo oko dizajna i sa ce pisati, pa da vidimo ko sve zeli majice pa da idemo u stampanje i distribuciju (: Dakle sta sve imamo od predloga, pisite ovde ja cu da saberem, pa da postavim temu sa glasanjem. Gordana . је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука