Jump to content

Да ли имате профил на Фејсбуку?

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

Имам ја слика с разноразним :)

Израелца сам успео да расплачем реченицом да од Офре Хазе није било таквог гласа. Они су из истог племена.

Него, није ваљда да могу сви да ми виде слике, и који ми нису на листи пријатеља?

Морам то да идем да закључам...

могу, могу, закључавај  takeoff

Шта, и даље можеш?

e pa sad smo prijatelji  29dz8zk

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

• Одговори 282
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

http://www.facebook.com/Igrutin92 

Имам , али ја лично не видим неку сврху , мислим да је све ту ради новца и губљења времена , Слава Богу. Само ћу рећи да је фацебоок велика зараза. 

лепше је на  confused

Подели на овим сајтовима

pa jeste , ali kada sam se uclanjivao, mislio sam da je i ovo nesto tipa ihtus i nisam planirao ostati, te je ime bilo prvo koje mi je palo na pamet.

извини, ал реци ми што си имао тај утисак?
Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest srna u izgubljenom raju

pa jeste , ali kada sam se uclanjivao, mislio sam da je i ovo nesto tipa ihtus i nisam planirao ostati, te je ime bilo prvo koje mi je palo na pamet.

imao sam nesrecu iz pocetka da se srecem samo sa nekim zilotskim sajtovima, a sto se tice ranijeg uclanjivanja ,uclanjivao sam se samo na travijanu, ovdje sam dospio slucajno sa fejsa, mislim preko Dimitrija Plecevica, nekog njegovog linka na brzinu sam se uclanio, da vidim sta ima, pa da bjezim, ali kad sam procitao "pricam ti pricu, ali lepu" shvatio sam da postoje i ovakvi sajtovi....  :0104cheesy: te vam se moram izvinuti sto sam vas podcjenio iz pocetka.
Подели на овим сајтовима

imao sam nesrecu iz pocetka da se srecem samo sa nekim zilotskim sajtovima, a sto se tice ranijeg uclanjivanja ,uclanjivao sam se samo na travijanu, ovdje sam dospio slucajno sa fejsa, mislim preko Dimitrija Plecevica, nekog njegovog linka na brzinu sam se uclanio, da vidim sta ima, pa da bjezim, ali kad sam procitao "pricam ti pricu, ali lepu" shvatio sam da postoje i ovakvi sajtovi....  ;) te vam se moram izvinuti sto sam vas podcjenio iz pocetka.
да, слажем се потпуно.

кривина и странпутица има колико оћеш, а на прсте да избројиш здраве сајтове ...

и нема потребе да се извињаваш низашта,  :) да си код нас  ;)

Подели на овим сајтовима

Савршена љубав не раздељује једну природу људи по различитим њиховим особинама, но увек гледајући на њу, све људе подједнако љуби: врлинске љуби као пријатеље, а порочне као непријатеље, чинећи им добро, и дуготрпећи, и подносећи њихове поступке, уопште не мислећи о злу, него чак и страда...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...