Ђорђе Р Написано Септембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2013 Sta je lepo pa objasnio?Apsolutno nista.Cak i sam shvata da mu to nije bilo potrebno.Mene ne zavarava to sto je on monah ,i ne prihvtam da je svaka njegova kao u Njegosa, jer je iguman Decana.I on je covek,gresi,pada....Jel vi znate koliko se sportski savez (zajedno sa drzavom)bori da se Siptari ne integrisu u medjunarodne sprtske asocijacije,i koliko je to opasno po Srbiju?Ajde ako je covek morao da se prihavati papira,jer se moralo,al' sta kog vraga ima da im cestitas,tj.proslavljas uspehe okupatora,jos to radis i slobodnom voljom? :.mislise. Који бре окупатори? Окупатори су једино НАТО трупе, Еулекс, Умник. Албанци су становници КиМ. Као што хрвати нису окупирали Далмацију, негу ту живе заједно са малим бројем преосталих срба. Етничка структура КиМ је таква, каква је, и то је став СПЦ. Нису за СПЦ шиптари окупатори КиМ. Нису они то били ни за време док је постојала наша војска и полиција на целом КиМ. Што је проблем честитати спортски успех неког спортисте са подручја КиМ? Гледано људски, то је успех сународника. Какве везе има то што се тај спортиста такмичи под заставом државе коју ми не признајемо? Није то честитка држави, него човеку, сународнику. Па гомила људи из Србије се такмичи под туђим заставама, од рукометаша, кајакаша,... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2013 Не лајк ђа ми се. А где је "лајк" палац доле? па да буде моје лично мишљење овде необавезно униформно правило о изражавању? Размисли о томе. Rekao sam sta imam, i nema rasprave. Sve nevezano za temu brisem, i dajem opomene na dalje. Ovde ja odrzavam red, ne ti. Jesmo se razumeli? Jesmo. Тања1 је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2013 Rekao sam sta imam, i nema rasprave. Sve nevezano za temu brisem, i dajem opomene na dalje. Ovde ja odrzavam red, ne ti. Jesmo se razumeli? Jesmo. facenew22222222 obi-wan and Олимп је реаговао/ла на ово 2 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2013 Koliko su Srbi pravoslavni, toliko je Kosovo srpsko... To ti pricam... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
wolf Написано Септембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2013 Који бре окупатори? Окупатори су једино НАТО трупе, Еулекс, Умник. Албанци су становници КиМ. Као што хрвати нису окупирали Далмацију, негу ту живе заједно са малим бројем преосталих срба. Етничка структура КиМ је таква, каква је, и то је став СПЦ. Нису за СПЦ шиптари окупатори КиМ. Нису они то били ни за време док је постојала наша војска и полиција на целом КиМ. Што је проблем честитати спортски успех неког спортисте са подручја КиМ? Гледано људски, то је успех сународника. Какве везе има то што се тај спортиста такмичи под заставом државе коју ми не признајемо? Није то честитка држави, него човеку, сународнику. Па гомила људи из Србије се такмичи под туђим заставама, од рукометаша, кајакаша,... Kako mozes tolko degradirati sopstvenu naciju,nije mi jasno.Kako siptari nisu okupatori,kad proteruju vekovne stanovnike tog podrucja!?Srbi su tu pre Siptara ,siptari tek posle posle srpsko-turskih ratova( 1876- 1878)postali vecinsko stanovnistvo na tom podrucju,i od tad stalno pod Siptarskim terorom,Srbi su gonjeni i proterani.Ako je neko nekom oduzeo na silu nesto,sta je to nego okuacija?Nije to prodana zemlja i imovina odstrane Srba,pa da oni nisu okupatori.Gde su im je verska i nacionalna bastina? Hrvati su okupirali Dalmaciju,tako sto su se tu naselili i progonili Srbe (,istom metodikom,kao i Siptari na KiM.),pogotovo posle 95 na tom podruciju,iz Bosne ,pa i Kosova i Metohije.A koliko je Dalmacija njihova i kad su doseli govori podatak,ko ima vise Kulturnih spomenika,verskih objekata,kao i etnicki cistih mesta do 1995 godine na tom podrucju.Preporucujem Nikodima Milasa,"Pravoslavna Dalmacija",i Branka Colovica"Sakralna bastina Dalmatinskih Srba". Apsurdno je polemisati sa covekom koji se ne razume u nacinalne migracije. Тања1 је реаговао/ла на ово 1 http://www.srpska.ru/article.php?nid=20551 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2013 Wolf da te pitam nešto, kad već za godine nećeš da mi odgooriš, da li si ikada i ako jesi kada si zadnji put bio na KiM? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2013 Pa dobro ako cestitke sportistkinji koja je nasa komsinica vode ka tome da se na KiM razjasne svi nerazjasnjeni zlocini neki cak i nad decom ako pomogne i Albanskom zivlju da ih ne vodi i podvodi kriminalna struktura i sushtina vlasti onda cu i ja staviti cestitku na fb i obavesticu sve prijatelje koji su Liturgijski osvesceni da to isto ucine. Nisam znao do sad prastajte ne znanju. Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Kotur Написано Септембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2013 Kako se čestitka pretvorila u 3.svetski rat... RYLAH, Баба and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
wolf Написано Септембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2013 Wolf da te pitam nešto, kad već za godine nećeš da mi odgooriš, da li si ikada i ako jesi kada si zadnji put bio na KiM? Kao da je to bitno?Postavljas pitanje intimne prirode.A ja nisam ovde ko je tama.Pitanje je jesmo li mi Srbi toliko moralno i nacinalno posrnuli da odlazak na Kosovo i Metohiju iskljucivo gledamo kao na turisticko putovanje. http://www.srpska.ru/article.php?nid=20551 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2013 Kako mozes tolko degradirati sopstvenu naciju,nije mi jasno.Kako siptari nisu okupatori,kad proteruju vekovne stanovnike tog podrucja!?Srbi su tu pre Siptara ,siptari tek posle posle srpsko-turskih ratova( 1876- 1878)postali vecinsko stanovnistvo na tom podrucju,i od tad stalno pod Siptarskim terorom,Srbi su gonjeni i proterani окренули ћурак извор Википедија wolf, Олимп and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 3 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2013 Istorijski gledavši, krivi i nismo. Što smo krivi, što su nas Turci osvojili koji su zatim gledali da razbiju središte srednjevekovne Srbije? Nema tu nista "istorijski gledano". Za nas hriscane, sve se uvek gleda u samu srz, a srz je da smo mi svojim nehriscanskim zivotom sami krivi za ono sto nam se desava. I za najezdu turaka, izmedju ostalog. Citaj malo sta o tome pisu Oci. I ako cak i samo suvo, istorijski gledas - turci ne bi mogli ni da privire ovamo, da nije bilo spletki velikasa, koji su smakli cara, a onda "na komade razdrobili carstvo". Nesloga, uzrokovana vlastoljubljem i sebicnoscu - sve su to promasaji/gresi, izdaja jevandjelskog etosa, zbog kojih imamo sta imamo... Милан Ракић, Дејан, Олимп and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2013 Da,prvi je Vladika Nikolaj poisao da su Turci bili bič nama Hrišćanima,zbog grehova naših... obi-wan and Олимп је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2013 Kako mozes tolko degradirati sopstvenu naciju,nije mi jasno.Kako siptari nisu okupatori,kad proteruju vekovne stanovnike tog podrucja!?Srbi su tu pre Siptara ,siptari tek posle posle srpsko-turskih ratova( 1876- 1878)postali vecinsko stanovnistvo na tom podrucju,i od tad stalno pod Siptarskim terorom,Srbi su gonjeni i proterani.Ako je neko nekom oduzeo na silu nesto,sta je to nego okuacija?Nije to prodana zemlja i imovina odstrane Srba,pa da oni nisu okupatori.Gde su im je verska i nacionalna bastina? Hrvati su okupirali Dalmaciju,tako sto su se tu naselili i progonili Srbe (,istom metodikom,kao i Siptari na KiM.),pogotovo posle 95 na tom podruciju,iz Bosne ,pa i Kosova i Metohije.A koliko je Dalmacija njihova i kad su doseli govori podatak,ko ima vise Kulturnih spomenika,verskih objekata,kao i etnicki cistih mesta do 1995 godine na tom podrucju.Preporucujem Nikodima Milasa,"Pravoslavna Dalmacija",i Branka Colovica"Sakralna bastina Dalmatinskih Srba". Apsurdno je polemisati sa covekom koji se ne razume u nacinalne migracije Hrvati u dalmaciji zive isto koliko i Srbi. A to sto su Srbi proterani odatle pitaj Milosevica i Tudjmana. Njihov odnos je doveo do proterivanja, nista drugo. Mogli su lepo da zive tamo u republici Hrvatskoj, kao sto su ziveli dotle. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2013 Шта мислиш којих има више? Ja licno znam vise onih koji su rasprodali, I mislim da njih ima vise. Recimo da ih znam u nekom procentu pet prema dva. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2013 A Srbi u Vojvodini? Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука