Миша Матић Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Предпостављам да је већина учесника овог форума крштена, али се мало ко представља својим крштеним именом. Да ли се то људи стиде свог крштеног имена или се плаше нечега, па се представљају разним псеудонимима или туђим именима? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Jeste plasim se i stidim, kako si pogodio?! Mora da si prozorljiv... Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Бринеш или осуђујеш? https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Па било би нормалније да људи пишу под својим именом и са својом сликом. Ал добро има неких који то не могу из одређених разлога. Мада мислим да већина може. Него је ствар у форми форума он је старији од фејса и дозвољава ту опцију да људи пишу и дискутују и некоме псују све по списку а под неким чудним ник нејмом и са неком апстрактном сликом место фотографије. Био је неки лик на форуму Видовдан који се представљао као Јосип Броз и занимљиво је да су људи на форуму иако знајући да то није никакав Јосип нити Броз ипак му се обраћали као Титу. То је баш било интересантно, неки четници су га искритиковали, неки су чак и псовали и викали му "зликовче" и сл. а неки су питали неке озбиљне ствари о геоплотици, о несврстанима. Јако занимљива појава, људи иако свесни обмане ипак су се у њу радо укључили. Тако да Матићу - да, имамо препоруку са више инстанце да се потрудимо да приволимо форумаше да пишу под својим именом, али као што видиш нисмо нешто успешни. С.И. and Миша Матић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
С.И. Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Volu ljudi mistiku.... :229: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Мене прате... Биљана, Милан Ракић, Плутон and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Мене прате... 0110_hahaha ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Мене прате... Па добро али ти си макар ставио своју слику... 4chsmu1 Срђан Шијакињић, Олимп, С.И. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Ja nedam svoj nik. a ja sam ustvari: Marko Mikic i nemam neku moju fotografiju a da je odbojna pa da se plasim da me zenski deo foruma ignorishe i tako to sve u tom pravcu ali jedna stvar je zanimljiva: ako ja recimo stavim nik Marko Mikic neki drugi pravoslavni brat koji bi takodje voleo da stavi nik Marko Mikic nece uspeti u tome a da ne dodaje neke kodove. Pa ako cemo sa kodovima bolje da i ne stavljamo. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Pa lično ime je ta najveća maska koja postoji na svijetu uopšte. Koliko je ovdje ljudi koji recimo bi pod svojim ličnim imenom iz nekih ne dali nekom za pravo, ne podržali ga u nečem što je vrlo diskutabilnio, pod nickom to učine ali pod svojim imenom to učinili ne bi i obrnuto a sve to iz nekih obzira? Kršteno ili lično ime je također maska a to dobro velika i doslovno i i metaforički. Doslovno tako ako sam ja Josip onda to ne znači da sam pravedni Josif zaručnik Bogorodičin već samo nosim to takvo ime. Ako sam Jovan to ne znači da sam sad Jovan Krstitelj, samo sam po njemu prozvan. To je znači ta prva doslovna verbalna maska. Ta druga je psihička, naravno. Ne postoji čivjek bez maske, mi tih maski imamo mnogo a ne samo jednu, psihičkih, profesionalnih, dežurni osmijeh na primjer, na nama su u mnogobrojnim slojevima a po potrebi ih mjenjamo kako se gdje nađemo. puno to ne bi pomoglo, više odmoglo, mnogi ne bi htjeli uopšte dalje pisat ni učestvovat kad bi lme iz lične karte bilo uslov. ja sam imao nick Zayron pa svoje ime Josip Bibiž pa sam morao vratit na nick jer si me svi dalje oslovovali uvijek samo sa Zayron i napravila se samo veća pometnja s tim. Nije bitno kako se ko zove već to šta kaže. Ne postoji na svijetu čovjek bez maske, svaki s nekakvim tim svojim maskama živi od rođenja, samo ih s vremena na vrijeme pokušavamo s više ili manje uspjeha skinut recimo na ispovijedi. A kad izađemo s ispovijedi odmah je ta maska na nama ponovo. A ona je ustvari potrebna i neophodna. kao što se tijelo sakriva za odijelo da ne bude golo, ranjivo, izloženo stifi pred tuđim pogledima tako se i duša za tim maskama skriva da ne bude ranjiva i uznemiravana svačim i svvakim, skidamo je samo povremeno pred Bogom. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Nisu svi, ja te zovem Bibi! 0110_hahaha Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Pa lično ime je ta najveća maska koja postoji na svijetu uopšte. Koliko je ovdje ljudi koji recimo bi pod svojim ličnim imenom iz nekih ne dali nekom za pravo, ne podržali ga u nečem što je vrlo diskutabilnio, pod nickom to učine ali pod svojim imenom to učinili ne bi i obrnuto a sve to iz nekih obzira? Kršteno ili lično ime je također maska a to dobro velika i doslovno i i metaforički. doslovno tako akio sam ja Josip onda to ne znači da sam pravedni Josif zaručnik Bogorodičin već samo nosim to takvo ime. Ako sam Jovan to ne znači da sam sad Jovan Krstitelj. To je znači ta prva doslovna verbalna maska. Ta druga je psihička, naravno. Ne postoji čivjek bez maski, mi tih maski imamo mnogo, psihičkih, profesionalnih, dežurni osmijeh na primjer, na nama su u mnogobrojnim slojevima a po potrebi ih mjenjamo kako se gdje nađemo. puno to ne bi pomoglo, više odmoglo, mnogi ne bi htjeli uopšte dalje pisat ni učestvovat kad bi lme iz lične karte bilo uslov. ja sam imao nick Zayron pa svoje ime Josip Bibiž pa sam morao vratit na nick jer si me svi dalje oslovovali uvijek samo sa Zayron i napravila se samo veća pometnja s tim. Nije bitno kako se ko zove već to šta kaže. Ne postoji na svijetu čovjek bez maske, svaki s nekakvim tim svojim maskama živi od rođenja, samo ih s vremena na vrijeme pokušavamo s više ili manje uspjeha skinut recimo na ispovijedi. A kad izađemo s ispovijedi odmah je ta maska na nama ponovo. A ona je ustvari potrebna i neophodna. kao što se tijelo sakriva za odijelo da ne bude golo, ranjivo, izloženo stifi pred tuđim pogledima tako se i duša za tim maskama skriva da ne bude ranjiva i uznemiravana svačim i svvakim, skidamo je samo povremeno pred Bogom. Inace, ime Zayron je skroz Sci-Fi ime, kao iz stripa. Ako nekad budem pisao neki Star Wars roman, glavni negativac zvace se Darth Zayron... DYNABLASTER and Биљана је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Edit: izloženo stidu pred tuđim pogledim gore Bibić a ne Bibiž Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Nisu svi, ja te zovem Bibi! 0110_hahaha pa dobro me onda i zoveš tako mene zovu ustvari još od orvog razreda srednje škole, prije toga su me zvali Zeko, dječiji nadimak, zbog zuba ko u zeca, ahahahaha. Ta djeca znaju izglledat strašno, svakako nekako dok malo ne poodrastu, poslije se to kako sam bio stariji spravilo samo od sebe i nisu mi više zubi štrčali van napolje ko u kralika, zeca. a zvalu su me potom Bibi. Sad mi i nećaka, od sestre ćerka ima isto takve zube, pa sam morao sestru smirivat da će se to samo od sebe popravit. Evo ovako otprilike to izgleda. ma ništa, samo malo zubići vire a djeca, ko djeca od toga naprave cirkus, poslije se glava rastom po pubertetu uveća a s njim čeljust i usta pa se zubi potom ni ne primjećuju, sve dođe na svoje mjesto. Znam jednu takvu koja je izgledala zubata u djetinjstvu a sad je od nje takva lijepa ženska ko vrhunska modelka. DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жедни Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Hm. Lično nemam čega da se plašim i sidim čak se i ponosim svojim imenom i prezimenom Stefan Lazarević. Ne znam zašto, mislio sam koji nik da stavim i samo mi je došlo Žedan da se o veri zbori. . Volim_Sina_Bozjeg and Arsenija је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука