kron Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Da. Samo sto je partiju zamenio crkvom (koju dozivljava kao partiju) Јер си видео како је зао човече...... Мани се чини да су двери покренуле једну епидемију у овом народу, која се зове комплекс ниже вредности...... коЖељ њацИ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Мој форумски nick је antics из разлога што (рекао сам раније на некој теми, али рећи ћу опет) ја не умем да енглеском латиницом напишем Срђан Антић, а полазим од чињенице да се нећу на форум логовати увек са свог рачунара, чак да се нећу увек логовати са рачунара који уопште има ћирилицу. И ако нема - како да се логујем? Мој телефон није смартфон, него је врло глуп - једва и латиницу зна. И сад - то значи да не могу преко њега да се логујем на форуму? Цврц није него! Има лепо тема Представите се, па се лепо представите. Томе служи, је л'? А што се сличице тиче, она се зове аватар, је л' тако? Према томе, не мора да буде моја фотографија. Шта више - имамо и тему Слике форумаша, па ко је радознао може тамо да види с ким има посла. Какав комуњарски песмуљак, ужас.......зар ђенерал Михаиловић и не задоби Царство небеско јер је носио своје име и своју браду до краја. Какав речник - ужас. А да се Царство задобија брадом... Сулејман Величанствени би вероватно био негде на петом небу. Брате, само да знаш - у мом крају су четнике звали гибаничари и био је ваљан разлог што су их тако звали. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 А и овако звучиш антички... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Е како је ово сада добро на форуму, на коју год тему дођем могу да пишем о четницима и партизанима а да ми се не рачуна у спам... Andre Williams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 То није спам, то је по пословнику, што су причали у скупштини деведесетих. коЖељ њацИ је реаговао/ла на ово 1 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Миша Матић Написано Август 28, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 28, 2013 Ti si komunjara koja je promenila petokraku dvoglavim orlom. Priznaj da glasas za Seselja il eventualno dveri. Не гласам за комуњаре, гласао сам за Коштуницу, ако те то занима, а за двери скојевске и радикалне комуњаре гласају они који ни своје име не смеју да напишу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Миша Матић Написано Август 28, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 28, 2013 Мој форумски nick је antics из разлога што (рекао сам раније на некој теми, али рећи ћу опет) ја не умем да енглеском латиницом напишем Срђан Антић, а полазим од чињенице да се нећу на форум логовати увек са свог рачунара, чак да се нећу увек логовати са рачунара који уопште има ћирилицу. И ако нема - како да се логујем? Мој телефон није смартфон, него је врло глуп - једва и латиницу зна. И сад - то значи да не могу преко њега да се логујем на форуму? Цврц није него! Има лепо тема Представите се, па се лепо представите. Томе служи, је л'? А што се сличице тиче, она се зове аватар, је л' тако? Према томе, не мора да буде моја фотографија. Шта више - имамо и тему Слике форумаша, па ко је радознао може тамо да види с ким има посла. Какав речник - ужас. А да се Царство задобија брадом... Сулејман Величанствени би вероватно био негде на петом небу. Брате, само да знаш - у мом крају су четнике звали гибаничари и био је ваљан разлог што су их тако звали. Ти ћеш да ми причаш о гибаничарима, а ни своје име не знаш да напишеш sHa_sarcasticlol Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 Gibanica je dobra Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 Не гласам за комуњаре, гласао сам за Коштуницу, ако те то занима, а за двери скојевске и радикалне комуњаре гласају они који ни своје име не смеју да напишу. Aha tu smo, znaci nisi "samo pitao". Temu si pokrenuo sa predumisljajem, alal ti cufte. Pa sto si ti u tolkoj zabludi da si iznad drugih ako si napisao svoje ime, ti si kao neka faca sad?! Daj ne budi smesan, ko je prvi bice poslednji... PS: nisam vidovit, ali ako nastavis nogom bices banovan... antics, Милан Ракић, Миша Матић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 Ти ћеш да ми причаш о гибаничарима, а ни своје име не знаш да напишеш sHa_sarcasticlol Аха, значи - Ви сте од оних... I rest my case. Код мене сте на игнор. Можете се Ви представљати сто пута именом и презименом, нема пуно шта да представите. Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 Имали смо већ једну велику тему о овоме пре годину дана или тако нешто. Сећа ли се неко где је? ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Миша Матић Написано Август 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 30, 2013 Aha tu smo, znaci nisi "samo pitao". Temu si pokrenuo sa predumisljajem, alal ti cufte. Pa sto si ti u tolkoj zabludi da si iznad drugih ako si napisao svoje ime, ti si kao neka faca sad?! Daj ne budi smesan, ko je prvi bice poslednji... PS: nisam vidovit, ali ako nastavis nogom bices banovan. Морам да признам да нисам очекивао да ће неко рећи да не зна да напише своје име ни латиницом, а ни на енглеском и то без предумишљаја....страшно чега све има под капом небеском. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 30, 2013 Пријави Подели Написано Август 30, 2013 Da, da se covek prosto da se iznenadi 0110_hahaha http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=PSKQ3ZNQ_O8#t=19 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука