Баба Написано Септембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2013 Ok,možemo i da se lažemo,sve je to ljudski Не вређај Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2013 Прочитај онај текст који сам поставио. А и заинтересуј се мало. Ја желим да падну и његов и амерички режим. Ипак бољи је Асадов режим него Ал Каида. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Септембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2013 Не вређај Samo ako si se našao uvređenim,a to ti ne mogu zabraniti.Post sam po sebi nije uvredljive prirode. Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2013 Samo ako si se našao uvređenim,a to ti ne mogu zabraniti.Post sam po sebi nije uvredljive prirode. Не буди наопак Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Септембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2013 Ипак бољи је Асадов режим него Ал Каида. Ниједан режим није добар. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2013 Ниједан режим није добар. Наравно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Септембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2013 Keri ne pristaje na Asadov rok IZVOR: TANJUG Ženeva -- Američki državni sekretar Džon Keri odbacio predlog Asada da počne da dostavlja podatke o hemijskom oružju mesec dana nakon potpisivanja međunarodnog sporazuma. Foto: Beta, AP Govoreći na pres konferenciji sa šefom ruske diplomatije Sergejem Lavrovom u Ženevi, Keri je napomenuo da je Asad rekao da je rok od 30 dana standardan, prenosi AP. "Nema ničeg standardnog u ovom procesu", kazao je Keri, zbog toga što je Asad upotrebio hemijsko oružje. "Reči sirijskog režima po našem sudu jednostavno nisu dovoljne", istakao je američki državni sekretar. "Zato smo došli ovde da radimo zajedno sa Rusima", rekao je on novinarima u Ženevi, preneo je AFP. Keri je upozorio da bi američki vojni udar mogao da se dogodi ako Asad ne pristane da na propisan način demontira svoj arsenal hemijskog oružja. On je dodao da "mora biti posledica ako se to ne desi", navodi AP. Keri je ponovio američki stav da bi sila mogla biti potrebna protiv Sirije ako diplomatski način ne bude dao rezultate. "Predsednik Obama je jasno stavio do znanja da ukoliko diplomatija ne bude uspela moglo bi biti neophodno da se silom umanji Asadova sposobnost korišćenja hemijskog oružja", rekao je američki zvaničnik, prenela je agencija Rojters. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2013 Кери је као младић био у рату у Вијетнаму и после постао познат као велики противник рата. Сад му бале иду на уста да убија људе. Ето шта политика направи од човека... Баба and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2013 Политика=Паре,моћ,жемске...бале... DYNABLASTER, Grizzly Adams and Ignjatije је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2013 Кери је као младић био у рату у Вијетнаму и после постао познат као велики противник рата. Сад му бале иду на уста да убија људе. Ето шта политика направи од човека... Дај већу слику, да "проверимо" ове тракице... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2013 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2013 Te trakice mogu da budu iste kakvoce ko kad bi ih ja napravio od plastelina... stim sto bi moje od plastelina imale bar umetnicku vrednost. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2013 Ево нашао сам... Да не "рашчивијавам" Баба је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2013 Некад је био прави даса... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2013 Некад је био прави даса... izvor Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука