Млађони Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 "Amerika" ne staje na stranu pobunjenika, pobunjenici su i dovedeni od strane te amerike. A Al kaida je "americka" tvorevina. fsa prestani sa propagandom. Tesko da su "dovedeni" to je najveca glupost zbog koje niko ne veruje u te tvoje teoretichare zavera. Pobunjenici postoje, to je gradjanski sukob, amerika samo to koristi. Dakle to "dovela amerika pobunjenike" je strasno besmislena recenica.. kako amerika moze da dovede par iljada ljudi da se bune? Isto ko i za Gadafija. Amerika ih samo pomaze i koristi za sopstvene ciljeve. fsa је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 Milosavljevicu jel verujes da al kaida kao veliki protivnik suverene Amerike postoji? I kako je moguce da je ta al kaida (film br 1,veliki protivnik Amerike) svuda po svetu ucestvovala u ratovima na strani onih koji su Amerikanci podrzavali u Bosni,Kosmetu,Libiji,Siriji...? Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 6, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 Obratite paznju na deo gde ona kaze da ne voli Asada, ali da on bar ima sekularisticku vladavinu, za razliku od ovih tzv. pobunjenika. To je ono sto je veoma bitno da se zna mimo ovih neprestanih medijskih lozenja koja se serviraju, a vidi se lepo i da je bas taj deo narocito zasvrbeo starog... svakako, jasno je i zasto. Takodje, rekla je da je pre 10-tak dana izgubila mladog rodjaka, koga su bas ubili upravo ti tzv. pobunjenici.... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 Pogresno je kroz pobunjenicku prizmu gledati da su svi do jednoga doslovno pripadnici radikalnih ekstremista povezanih sa Al Kaidom. Pa ispada da su SAD doveli sve do jednog danas one koji se bune protiv Asada. Naravno da ovo nije tacno i da medju pobunjenicima ima umjernih muslimana koji nemaju veze sa SAD. Sukobi sa porodicom Asad postoje maltene od pocetka diktature jos sa basharovim ocem Hafezom. fsa је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 6, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&mm=09&dd=06&nav_category=78&nav_id=750625 A da li su anti-Asadovci i anti-SAD? Izvor: Vašington tajms Vašington -- Slika sirijskih pobunjenika sa Fejsbuka, na kojoj oni marširaju kraj zapaljene zastave SAD navodi na pitanje da li su protivnici Asada i protivnici Amerike. Kako navodi Vašington tajms, na slici su pobunjenici koji pripadaju tzv. "Al Askua Islamik Brigad". Da stvar bude ozbiljnija, nije reč o usamljenoj slici već o baneru- ilustraciji koja se vidi na vrhu Fejsbuk stranice te grupe. Kada se klikne na sliku, maskirani i naoružani militanti se "otkrivaju". Sve to navelo je američke obaveštajne službe da se zapitaju da li su oni koji se bore protiv režima Bašara Al Asada zapravo i antiamerički nastrojeni.Grupa koja maršira kraj zapaljene američke zastave deo je sunitskih pobunjenika, koja opet pripada većoj grupi „Slobodna sirijska vojska“, navodi Vašington tajms. List takođe primećuje i da su veoma zabrinjavajuće i druge dve fotografije. Na jednoj je crna zastava iračkog ogranka Al Kaide.U isto vreme, američka mreža NBC javlja da se Vašington već sprema da pomenutu grupu al-Askua odredi kao "terorističku".Slike su posebno zanimljive, ako se uzme u obzir izjava državnog sekretara SAD Džona Kerija od četvrtka kada je pred sastanak Doma za inostrane poslove rekao da "loši momci", poput radikalnih islamista koji mrze Ameriku i zapad čine možda oko 15 do 25 posto pobunjeničkih snaga.Međutim, jedan ugledni vojni zvaničnik kazao je za NBC da je stvaran broj takvih pobunjenika znatno veći od onog koji pominje Keri. Drugi zvaničnik je čak rekao da je među sirijskim pobunjenicima čak 50 odsto pripadnika Al Kaide i sličnih terorističkih grupa čini Slobodnu sirijsku vojsku. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 Pojam "dovesti" je malo siri nego sto neki bukvalno/usko shvataju... Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 Senator McCain, My name is Bryan Bates. I am a former Marine Infantry Combat Veteran. I did a combat tour in Kunar Province Afghanistan in 2005 and another in Haditha, Iraq 2006. Roughly one year after the incident which you are aware of. I was also a Private Security Contractor in Afghanistan working with the Army Corps of Engineers who were leading the re-construction effort there. I am no stranger to Al Qaeda, their affiliates and the people of the region near Syria. I am here to tell you that I completely oppose any military intervention in Syria. My reason, I do not believe that we can differentiate between who the good guys and who the bad guys are. I have lived amongst the population in that region. I have sat and ate dinner and been in many houses over there and I can tell you from experience that although there are many good people in that region; the cultural, religious and ideological differences from us Americans are too great for us to truly understand what is going on in Syria. We need to stay out of there. I am saddened by the atrocities just recently committed in Syria, but I do not want to see more brothers and sisters killed for a people who will change sides and denounce America as soon as they get the help that they want from us. I still have many brothers currently serving and I can speak for the majority of them, they oppose any action in Syria as well. You sir, do not represent me or my people and I am flabbergasted that a man of honor who has sacrificed so much for his country does not understand the danger of aiding the Syrian rebels. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 Milosavljevicu jel verujes da al kaida kao veliki protivnik suverene Amerike postoji? I kako je moguce da je ta al kaida (film br 1,veliki protivnik Amerike) svuda po svetu ucestvovala u ratovima na strani onih koji su Amerikanci podrzavali u Bosni,Kosmetu,Libiji,Siriji...? Verujem, da postoji. U ovo drugo, zavisi od slucaja do slucaja, ne mogu da pricam generalno . oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 Verujem, ali ne verujem da je toliko jaka i znacajna koliko joj prepisuju znacaja i snage po medijima. Jednostavno gomila islamskih ekstremista, sa njihovim ekstremistickim ciljevima i nacinom postizanja. A nije ti cudno sto su glavne vodje al kaide trenirali i obucavali Bosance,Siptare,Libijce,Sirijce i sve ostale koji su ratovali i koje je Amerika podrzavala? Kako je moguce da toliko veliki protivnici u nebrojano puta budu na istim stranama? Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 A nije ti cudno sto su glavne vodje al kaide trenirali i obucavali Bosance,Siptare,Libijce,Sirijce i sve ostale koji su ratovali i koje je Amerika podrzavala? Kako je moguce da toliko veliki protivnici u nebrojano puta budu na istim stranama? Ne znam, nemam potrebu da razmisljam o tome i trazim neke teorije zavere posebno jer nemam dovoljno podataka. Ti mozda volis bez podataka da spekulises o velikim geopolitickim odnosima i situacijama i tu da juris neke zavere, ja pak nisam ljubitelj toga. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 Да Асад има ову бомбицу ствари би биле другачије Ко нема ово може бити уцењиван и са Истока и са Запада. Ко има боли га атом и за једне и за друге. Чудно је то нуклеарно оружје. Оно је гарант и мира и пропасти овог света. Питање је да ли ће га неко употребити у овом рату. Израел већ гађао море балистичким ракетама.... http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 Ne znam, nemam potrebu da razmisljam o tome i trazim neke teorije zavere posebno jer nemam dovoljno podataka. Ti mozda volis bez podataka da spekulises o velikim geopolitickim odnosima i situacijama i tu da juris neke zavere, ja pak nisam ljubitelj toga. Znas kako ako gledas svojim otvorenim umom,pre bi bila teorija zavere da svemocna i zla al kaida je veliki protivnik Amerike. Ti imas podataka 11.septembar,ja imam podatak 20 godina. Ja imam podatak gde su ratovali pripadnici al kaide u Bosni,imam podatak kako su pripadnici al kaide obucavali siptarske teroriste,na kojoj stani su pripadnici al kaide bili u Libiji,Egiptu,Siriji... i koga je u svim tim ratovima Amerika podrzavala,upravo i Bosnu i Uck i pobunjenike u Libiji,Egiptu,Siriji,odnosno i al kaidu. To su mnogo obimniji podaci od onih kojima se ti rukovodis, a to cega se ti drzis je vise teorija zavere nego bilo sta,kad postavis realno stvari. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 Израел већ гађао море балистичким ракетама.... Није. То су новинари преувеличали. У питању су биле авионске ракете, нека "војна вежба"... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 Znas kako ako gledas svojim otvorenim umom,pre bi bila teorija zavere da svemocna i zla al kaida je veliki protivnik Amerike. Ti imas podataka 11.septembar,ja imam podatak 20 godina. Ja imam podatak gde su ratovali pripadnici al kaide u Bosni,imam podatak kako su pripadnici al kaide obucavali siptarske teroriste,na kojoj stani su pripadnici al kaide bili u Libiji,Egiptu,Siriji... i koga je u svim tim ratovima Amerika podrzavala,upravo i Bosnu i Uck i pobunjenike u Libiji,Egiptu,Siriji,odnosno i al kaidu. To su mnogo obimniji podaci od onih kojima se ti rukovodis, a to cega se ti drzis je vise teorija zavere nego bilo sta,kad postavis realno stvari. Fora je sto sam i ja procitao sve te podatke kao i ti samo im ne verujem, jer to nisu pouzdani podaci. Iznose ih americki teoretichari zavera, cesto potvrdjeni lazovi, uglavnom iznose poluinformacije, dezinformacije, spekulacije, nagadjanja i slichno. Naprimer pogledaj dole post Steve Canejca. Tvoja stvar koliko hoces (neces ) da budes racionalan. Osim ako ne radis za BiA pa znash nesto sto ja ne znam. Ja imam podatak gde su ratovali pripadnici al kaide u Bosni,imam podatak kako su pripadnici al kaide obucavali siptarske teroriste,na kojoj stani su pripadnici al kaide bili u Libiji,Egiptu,Siriji... i koga je u svim tim ratovima Amerika podrzavala,upravo i Bosnu i Uck i pobunjenike u Libiji,Egiptu,Siriji,odnosno i al kaidu. Dobro i sta sa time? Ako je tebi to dovoljno da povezes alkaidu kao americku organizaciju onda ti je nivo zdravog skepticizma poprilichno jadan. Naprimer u Iraku je amerika bila protiv alkaide. vidis, mnogo je racionalnije objasnjenje da se amerika sa vremena na vreme padne na stranu alkaide kada je tu ponese inters posto ona cesto menja strane - kako joj ko koristi. Pa se nekad zadesi da podrzav istu stranu koju i alkaida podrzava. Sa druge strane alkaida nikada ne menja strane ona uvek podrzava harkcore islamiste. To bi trebalo da znaci dovoljno da ne uzimash zdrav oza gotovo ideju da je amerika tvorac alkaide. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 Brate imas imena i prezimena ljudi koje su obucavali Uck,Bosnjake i ostale. Imas samo priznanje Amerike da al kaida ratuje na strani pobunjenika. Ako je racionalnost verovati u teorije zavere ili verovati u bilo ciju poruku na netu makar to bio Steva a ne verovati u konkretna imena prezimena,svedocenja,onda ja nikad necu biti racionalan. Ali dobro,da ne sirimo pricu. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука