Grizzly Adams Написано Август 29, 2013 Пријави Подели Написано Август 29, 2013 Оде Соломон да замота по једну са друштвом... Млађони је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 29, 2013 Пријави Подели Написано Август 29, 2013 Оде Соломон да замота по једну са друштвом... Koliko sarmi sme da se pojede a da nije opasno po zdravlje? Oglo је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 29, 2013 Пријави Подели Написано Август 29, 2013 Опасне су сарме, мора то Дачић да регулише... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 29, 2013 Пријави Подели Написано Август 29, 2013 Оде Соломон да замота по једну са друштвом... Kad ja pravim fore sa motanjem meni te postove ne odobravaju nikad пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 29, 2013 Пријави Подели Написано Август 29, 2013 Government force in action... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Август 29, 2013 Пријави Подели Написано Август 29, 2013 Невероватно! 76 страница за нешто што се неће догодити у наредних сто година. Vasa L. and Arsenija је реаговао/ла на ово 2 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Август 29, 2013 Пријави Подели Написано Август 29, 2013 Невероватно! 76 страница за нешто што се неће догодити у наредних сто година. Ти не знаш да Вучић чита форум? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Август 29, 2013 Пријави Подели Написано Август 29, 2013 Ти не знаш да Вучић чита форум? Мислите директор полиције Милорад Вељовић? Он чита. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 29, 2013 Пријави Подели Написано Август 29, 2013 Svratila sam samo da kažem da sam protiv legalizacije :t1221: . P.s.Ovo je moja 1501.poruka...... :4869:... Zbogom svima,moram da se spremam za školu.... Andre Williams and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 29, 2013 Пријави Подели Написано Август 29, 2013 Jeste za legalizaciju trave ili gejeva? Oglo је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Август 29, 2013 Пријави Подели Написано Август 29, 2013 Jeste za legalizaciju trave ili gejeva? Ili pdv-a 20% "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Август 29, 2013 Пријави Подели Написано Август 29, 2013 Jeste za legalizaciju trave ili gejeva? То као да те пита неко хоћеш пиво или ракију. (Немој то двоје да ми раздвајаш.) Crveni Baron and cloudking је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 29, 2013 Пријави Подели Написано Август 29, 2013 :freedomsmajli: ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Август 29, 2013 Пријави Подели Написано Август 29, 2013 Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 30, 2013 Пријави Подели Написано Август 30, 2013 http://www.kurir-info.rs/uhapseni-sefovi-policije-primali-mito-i-stitili-dilere-clanak-959891 Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука