Jump to content

Da li ste za legalizaciju droge?

Препоручена порука

Лик сигурно није добио годину због једне стабљике. Биће да је радио свашта друго зашта су знали, али нису имали доказе, па су га напеналили за то. Или је он лагао. Нико никада, ни раније, није добио годину само због једне стабљике.

Stabiljke brate, posadio na terasi, komsija ga prijavio zaglavio robiju. Mozda je lagao za "godinu" ali je sigurno bio u zatvoru vise meseci. 

U principu zakon treba da bude jasan. Ide se u zatvor ili ne za duvanje. Ne moze to biti prepusteno volji nekog sudije ili policajca. Pa kao ne salju u zatvor a mogu ... to ne valja. Ako salju onda salju, ako nije predvidjen onda nije ..

Problem je sto ne moze da bude jasan. Uhvatis lika ima kod sebe paket marihuane. Da li je hteo da ga proda ili je hteo da ga popusi? Kako mislis da to regulises jasno zakonski.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Neko moze na svojoj njivi da pocne da proizvodi bijne otrove ... vazi li to i u tom slucaju?

Bilbija ozbiljno pitanje bez ikakve namere da te vredjam. Jesi ti glup covek ili trolujes?

Lepo covek kaze da je za to da svako ima slobodu  da radi sta god hoce dokle god ne ugrozava drugoga.

Kako moze pri cistoj svesti i zdravoj pameti da ti na pamet padnu bojni otrovi na taj argument? Vidim da citas tudje posotve... ali molim te robaj da razumes to sto procitas... makar na sekund.

Bojni otrovi ugrozoavaju drugoga. Jel ti jasan taj koncet? Ugrozava drugoga = sankcije, ne ugrozava nikoga= ne mora sankcije?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Pa u tom slucaju nista se ne moze niti odluciti niti je uopste svrsishodno diskutovati o bilo cemu.

Jer u ovom slucaju, legalizacija droga na primer, ako se zeli doneti neka odluka, bilo kakva, uvek ce ta opdluka biti u suprotnosti sa zeljom ili voljom manjine, vecine, nekog pojedinca itd.

Pitanje bi bilo, cija volja bi trebala da bude nametnuta?

Suprotnost sa zeljom nije isto sto i nasilno nametanje... ne mogu da razumem kako godinama pokazuje sstrahovitu osobinu da ne kapiras osnovne stvari a nisi glup covek...

Ne... ti si trol

de-fi-ni-ti-vno.

I to najbolji do sad jer te admini nisu provalili...

Подели на овим сајтовима

Stabiljke brate, posadio na terasi, komsija ga prijavio zaglavio robiju. Mozda je lagao za "godinu" ali je sigurno bio u zatvoru vise meseci. 

Знам лика који је добио две године за саобраћајку. Мош мислити. Нико никада није добио за саобраћајку у којој има само лакше повређених две године.

Ал га имају за доста ствари које је радио, а за које им је већ побегао, и сад су му сручили. Ако ортак није лагао да је САМО због тога, а није крио нешто друго шта је радио, онда је имао нешто за шта су га само чекали. Али и даље мислим да је он отишао због других ствари, него му можда било глупо да прича.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Ja znam naprimer tipa koji je iz fazona posadio jedno stablo marihuane kod sebe u stanu, i zavrsio godinu dana na robiji.

Je l to ispravno? 

Milisavljevicu cudo je jedno kako ti za svaku situaciju "znas nekoga" ...

Evo o travi pricamo ti znas tipa koji je zaglavio robiju zbog trave, kada pricamo o pesackim prelazima i saobracajnim nestecama ti "znas jenoga" koji je ubio nekoga bas na prelazu, pa imas i drugara u Facebooku ... Cudo si od coveka , ja imam ortaka koje radi na zejeznici, vozi lokomotivu a nikada nije robijao ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Многи глорификују и ватрено подржавају слободу...док им не уђе у кућу.

Mnogi glorifikuju i vatreno podrzavaju drzavu... dok ta drzava ne postane komunisticka a onda kukaju decenijama posle i ne moz se oporave od  toga sta ih je snaslo...

Подели на овим сајтовима

Ne izricu, istina, ali mozes da zaglavis robiju. Cesto se zaglavi uslovna ili panduri ne podignu tuzbu pod nekom ucenom tipa da im kazes od koga nabavljas, sa kim pusis itd. 

Ne prodje svako tako dobro. Blago tvom ortaku. 

Mnogi prodju bez nekih opasnih kazni neki pak, nagrabuse.

Ja i dalje mislim da nije ispravno da tvoj ortak plati jedan jedini dinar zato sto je pusio marihuanu jer nikom nista nije naskodio. 

Mozes da zaglavis robiju ako ne mozes sudiji da objasnis otkud ti toliko trave. Ako imas jedan dzoint neces odgovorati nikako rigorozno.

Mozemo mi do sutra misliti,ali zakon je zakon i ni moj ortak ni tvoj nisu blentavi pa ne znaju da je takav zakon,dakle znaju da mogu da odgovoraju ako ih uhvate i to cine svesno. 

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Bilbija ozbiljno pitanje bez ikakve namere da te vredjam. Jesi ti glup covek ili trolujes?

Lepo covek kaze da je za to da svako ima slobodu  da radi sta god hoce dokle god ne ugrozava drugoga.

Pa dobro ako si toliko pametan, da li je stetna marihuana i moze li da ono sto posadis "na svojoj njivo" da zavrsi u krvotoku nekog klinca i da li ti onda imas pravo da sadis na "svojoj njivi" sta god ti hoces? Ili mozda da mozes da sadis ali da te nataknu na razanj ako kojim slucajem to sa "tvoje njive" zavrsi u skolskom dvoristu?

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Evo o travi pricamo ti znas tipa koji je zaglavio robiju zbog trave, kada pricamo o pesackim prelazima i saobracajnim nestecama ti "znas jenoga" koji je ubio nekoga bas na prelazu, pa imas i drugara u Facebooku ... Cudo si od coveka , ja imam ortaka koje radi na zejeznici, vozi lokomotivu a nikada nije robijao ...

Dobro i? 

Lik koji radi za feksbuk je moj ortak iz srednje skole, mogu da te upoznam sa njime, mozes i u kafanu sa nama ako hoces. 

Lik koji je ubio dete je brat od mog drugara takodje moj poznanik, mogu da te upoznam sa njime.

Lik koji je zaglavio robiju je moj poznanik iz grada.

Подели на овим сајтовима

Mnogi glorifikuju i vatreno podrzavaju drzavu... dok ta drzava ne postane komunisticka a onda kukaju decenijama posle i ne moz se oporave od  toga sta ih je snaslo...

Има и таквих, на жалост...лично, волим средину и баланс...па и по питању односа на релацији слобода - држава.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Ovo je i meni fascinantno,kad se prica o navijacima ortakov ortak,kad se prica o travi ortak,kad se prica o vremenu ortak radi vremensku i svi stavovi koje ima dolaze od tih ortaka. Ne kazem da baronises,ali brate,sve znas pouzdano i z pete ruke. A cak i sam priznajes da te informacije nisu sigurne "dobro nije mozda godinu dana bio u zatvoru,ali sigurno nekoliko meseci"

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Mozes da zaglavis robiju ako ne mozes sudiji da objasnis otkud ti toliko trave. Ako imas jedan dzoint neces odgovorati nikako rigorozno.

Neces za joint ali za paket vec mozes. Drugim recima zaglavices robiju ukoliko ne zelis da budes policijski saradnik. 

Zato su i spustili kolicinu dozvoljene supstance na nula. DA bi mogli sto vise onih koji konzumiranju da maltretiraju i da preko pretnji i zastrasivanja doalze do dilera.

U svakom sluchaju ja i dalje mislim da je neispravno odgovarata dinarom jednim i za paket a kamoli za joint. JA sam uzeo paket trave za sebe da ispusim, sta je tu pravedno da neko mene privede i uzme mi 20 000 jer sam prekrsio neki zakon.

Mozemo mi do sutra misliti,ali zakon je zakon i ni moj ortak ni tvoj nisu blentavi pa ne znaju da je takav zakon,dakle znaju da mogu da odgovoraju ako ih uhvate i to cine svesno. 

STo ne znaci da je ispravno to da ih osude i kazne. Vec samo da je legalno. 

Ovo je i meni fascinantno,kad se prica o navijacima ortakov ortak,kad se prica o travi ortak,kad se prica o vremenu ortak radi vremensku i svi stavovi koje ima dolaze od tih ortaka. Ne kazem da baronises,ali brate,sve znas pouzdano i z pete ruke. A cak i sam priznajes da te informacije nisu sigurne "dobro nije mozda godinu dana bio u zatvoru,ali sigurno nekoliko meseci"

Ad hominem. Ja nisam liku merio dane koliko je bio na robiji.

Ne vidim sta vam je tu cudno, ti zivis u Bg i sam sigurno znash mnogo raznoraznih likova blejao si sa dosta ljudi. Valjda si i kroz skolu upoznao dosta njih.

Ja sam blizak sa dosta ljudi, iz raznoraznih bransi i svetova. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...