Jump to content

Da li ste za legalizaciju droge?

Препоручена порука

Dino,čoveče,ja čitam svaku tvoju reč 0703_read ,vidiš valjda da čim pišem moram da znam i da čitam :D .Nas niko ništa nije pitao,ni tebe ni mene,ni bilo koga...

Ja ne trolujem temu.Možda misliš da sam glupa,ali to me uopšte ne pogadja....zato što znam da nisam ništa posebno...

Ja se osećam pozvanom da progovorim reč dve protiv svih narkotika,a posebno protiv legalizacije marihuane,koja nije zdrava.Legalizacijom će se raširiti njena upotreba.Ništa više. 

Možda ti misliš drugačije,i to je tvoje pravo.Ja protiv tebe nemam ništa,ali se ne slažem sa tobom po ovom pitanju.

Nije potpuno ovo lara... Ko treba da prodaje klincima marihuanu dileri ili drzava?

Sad je marihuana zabranjena i samo dileri kontrolisu sta sme da se prska na travu. Otrovace decu kad god zele.

Dakle deca su u pitanju i ako se slazemo da narkotike nabavljaju kao da su otisli po prodavnicu za hleb...

Ko treba da kontrolise kvalitet i ispravnost trave koja se svakako prodaje kao da je legalna?

Dileri ili drzava?

Kad kazem drzava ne mislim da ce drzava nastaviti da daje deci ispod 18 god. a dileri hoce zato ih treba ukloniti jer bi legalizacijom nestali.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Dzaba se trudis, jer nece da razumeju, gluvi su na sve sto kazes, nemoj bacati bisere pred svinje.

Kad budemo otvorili novu temu, nece biti dozvoljeno trolovima da pisu tj. brisace se sve poruke koje nemaju veze sa temom, ili ja odo sa foruma, jer je tema mnogo vaznija od sebicnog preseravanja ignoranata i zatupljenih egomana koji uzivaju nultu tacku.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Nadji momenat gde sam promoviso ili prestani da njaces.

Kad budes upoznao jos neku biljku osim kukuruza onda mozemo da razgovaramo.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

Nije potpuno ovo lara... Ko treba da prodaje klincima marihuanu dileri ili drzava?

postavljas laznu dilemu, naravno da ni jedni ni drugi ne smeju da prodaju deci marihuanu,

a zakonske akte za prodaju i uzivanje opijata treba svakako poostriti.

Подели на овим сајтовима

postavljas laznu dilemu, naravno da ni jedni ni drugi ne smeju da prodaju deci marihuanu,

Narvno da deci ne treba niko, ali zašto ne smeju meni ili tebi ono odraslismo ljudi možedmo sami da upravljamo svojim životima a ako ja hoću da konzumiram marihuanu, zašto bi mi bilo ko to zabranjivao.

Подели на овим сајтовима

Narvno da deci ne treba niko, ali zašto ne smeju meni ili tebi ono odraslismo ljudi možedmo sami da upravljamo svojim životima a ako ja hoću da konzumiram marihuanu, zašto bi mi bilo ko to zabranjivao.

To pitaj strucnjake i eksperte iz raznih struka po svetu osim u Holandiji,

od zdravstvenih radnika preko pravnika i policije,

koji su odlucili da se pravno sankcionise posedovanje marihuane!

Подели на овим сајтовима

Vaso majku mu ne zameri video sam sta pise pa sam objasnjenje dao u poslednjoj recenici.

Daj vaso argument zasto ne bi bilo dobro to sto ja predlazem?

Evo da ti dokazem: MARIHUANA JE STETNA KAO I VINO! u VINU JE BLUD! si procitao nekad te reci.

Ne zvuce kao zabrana ali ima jasno upozorenje od Boga Zivoga. i jos mnogo toga bi ti napisao ali nisam siguran da ces po ovom pitanju i dalje da mantras jedno te isto. cak nisam siguran da procitas post do kraja evo vidi se i u mom slucaju.

Подели на овим сајтовима

Није исто алкохол и дрога. Алкохол може да се користи умерено и као храна, а дрога не може (евентуално може у медицинске сврхе). Наравно, умерена конзумација алкохола може да води и у алкохолизам, али и не мора. Велики број људи користи алкохол а да се не напија и живе дуго година. То се не може рећи за дроге, хероин поготово, који води у смрт вртоглавом брзином.

Осим тога, употреба алкохола или дрога зависе и од културе до културе. Али генерално осим Индијанаца и још неких који неке дроге користе у ритуалне или медицинске сврхе, употреба истих се углавном своди на чисту злоупотребу која је смртоносна. 

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Није исто алкохол и дрога. Алкохол може да се користи умерено и као храна, а дрога не може (евентуално може у медицинске сврхе). Наравно, умерена конзумација алкохола може да води и у алкохолизам, али и не мора. Велики број људи користи алкохол а да се не напија и живе дуго година. То се не може рећи за дроге, хероин поготово, који води у смрт вртоглавом брзином.

Осим тога, употреба алкохола или дрога зависе и од културе до културе. Али генерално осим индијанаца који неке дроге користе у ритуалне или медицинске сврхе, употреба истих се углавном своди на чисту злоупотребу која је смртоносна.

Bas lepo sad daj predlog da droga ne stigne do dece!!!!!!!!

Подели на овим сајтовима

Није исто алкохол и дрога. Алкохол може да се користи умерено и као храна, а дрога не може (евентуално може у медицинске сврхе).

Evo kod mene u srednjoj školi polovina njih od 30 je konzumirala umereno marihuanu nađu se negde kupe niko se nije navukao. A nalazili su se 2-3 puta mesečno.

Подели на овим сајтовима

Evo kod mene u srednjoj školi polovina njih od 30 je konzumirala umereno marihuanu nađu se negde kupe niko se nije navukao. A nalazili su se 2-3 puta mesečno.

Попити чашу пива и попушити џоинт није исто јер у првом случају се нећеш напити, а у другом ћеш се надувати. Умерено конзумирање марихуане и умерено конзумирање алкохола су две различите ствари.

Подели на овим сајтовима

Осим тога, употреба алкохола или дрога зависе и од културе до културе. Али генерално осим Индијанаца и још неких који неке дроге користе у ритуалне или медицинске сврхе, употреба истих се углавном своди на чисту злоупотребу која је смртоносна. 

Heroin nije tema, pricamo o marihuani. Sve sto si rekao za alkohol vazi i za marihuanu. Osim sto se pod uticajem alkohola desavaju ubistva, a pod uticajem marihuane moze kod potencijalnih psiha da se brze poremeti. Ali ni to nije tema!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...